rabbim size güç kuvvet versinn inşallahh.. ne diyeceğimi bilmiyorummm ne denir onuda bilmiyorummm o kadar üzlüdümkü ağladımki ama siz bana ders verdinizzz .ben 11 haziranda doğum yaptım o kadar normal doğumi stiyordumki anlatamam normal doğum sancıyla gittim hastaneye tüm hazırlıklar bitti nts bağladılar birdenk kalp atışları düşmeye başladı sonra kordon dolandığını anladılar acil sezeryana aldılar ama ben bir türlü tatmin olmadımm üzüldüm resmenn sayendee şükretmem gerektiğini anladımmm ne kadar bencil biriymişimm meğersee aslaa bir daha neden normal doğumyapmadım demicem
canım 30 haftalık hamıleyım cok uzuldum rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuku vermez
acın hıc unutmayacaksın ama zaman gectıkce hafıfleyecek ..bu sıtede bu acıyı yaşayan cok kısı var.
dualarımız senınle rabbım en kısa zamanda saglıklı bebek nasıp etsın sana.
estağfirullah canım benim ama öyle düşünme gerçekten bak ameliyat olduysan bile bebeğin kollarındaydı deilmi bide benim gibi herşey olupta herşeyi çekipte birde bebeğin olmasydı allah korusun. Ben ne kadar üzülmüştüm ilk günler kalkamıyordum sende bilirsin eşim annem yardım ediyordu ilk zamnlar ne kadar ağlıyordum kalkarken herşey tamam anne oğlum nie yok kimin için ne için çekiyorum ben bu acıları boşuna çekiyorum die her kalkmam bi kabus olurdu. Allahım eşine sana evladına uzun ömürler verir inşallah
Canım Allah sabır versin
bende ağlayarak okudum yazdıklarını
Başın sağolsun,
Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah
Allah sabır versin. Gene bebek sahibi olursunuz demek sizi teselli eder mi bilmiyorum ama, gene güzel mutlu bir hamilelikle sağlıklı bir bebeği alırsınız kucağınıza... Karanlıktan sonra hep aydınlık gelir.
Ben bebeğimi kaybettiğimde sadece 8 Haftalık hamileydim..
Hstaneye onunla girip onsuz çıktım bende.Sizin durumunuz daha da zor.Allah yardımcınız olsun İnşallah.
Duymadığı,hiç görmediği birşeyi insan nasıl özler ki..Özlüyormuş insan hemde burnunda tütercesine..
ağlayarak okudum yazını ben de anneyim 2,5 yaşında kızım var.yaşadıklarının tarifi yok tesellisi yok kucağının boş kalması hamilelik psikolojisi lohusalık hepsi birbirine karıştı şu an sende.sana tavsiyem kesinlikle psikolojik destek al sakinleştirici bir hap kullan belirli bir süre dinlen ve tekrar bebek sahibi ol çünkü bir başka bebeğin olmadan bu acyı hayatın boyunca unutamazsın eray da hiç aklından çıkmıcak ama öteki yavrun teselli olacak ve zamanla alışmayı öğrenecesin nelere alışmıyor insan dua etki kalıtsal genetiik bir rahatsızlığı yok yavrunun.her şey allahtab itaat et ala isyan etme siziin için hayırlısı buymuş elden bir şey gelmiyor ki.ne mutlu ki sana ahirettte seni karşılayacak şefaatçin var o seni babasını karşılıcak.allahım sabır versin mantığınla hareket et aksinde çok yıpratırsın sinirlerini hiç kimse istemezdi hele sen hiç istemezdin böyle olmasını .daha önceden dr.kordon dolandığını söylemedimi sana eğer söylemediyse çok yanlış bilsen hareketlerini ona göre takip ederdin bende dr.değiştir inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?