• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum yaptim ama hayatimin en kotu anlarini yasadim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecms olsun canim ben seni cok iyi anliyorum,bende 24 saatdan fazla sanci cekip sezaryenle aldilar Yusuf'umu neyse yagiza sag selim kavussmusun ya onemlisi bu Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah canim, kizida da 18 saatdan fazla cektim gene sezaryen yaptim olmadi gene normal dogum, insallah bebisinle evinize sag selim saglikla gelirsiniz, bi zahmet gel de kk ye haberler ver bize ama guzel haberlerle insallah optum sizi canim; ha bu arada ehliyetimi aldim insallah bi gun pek uzak degilse gelmek isterim sana mujuk

canım geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun inşallah en kısa zamanda düzelir ve annesinin koynuna gelir

cnm ya çok geçmiş olsun inş.tez zamanda oğluşunuda alırsın kucağına evinizde mutlu mesut günleriz olur inş....tebrik ederim

loracım benim.... canım ... çok şükür yağızına kavuştun....
geçmişler olsun tatlım benim.....şimdi nasılsınız.. herşey yolundadır inşallah...
ne mutlu size.. babayıda senide çok ama çok tebrik ederim...
iyilik haberlerini dört gözle bekliyorum....

herkese cok tesekkur ederim arkadaslar suan cok iyiyiz allaha sukur yagizimin sagligida cok iyi enfeksiyonu atlattik rabbim herkese nasip etsin isallah cok guzel bi duygu

canım allah bir ana önce yavruna kavuşmayı nasip etsin.çok geçmiş olsun.oğlunada sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...

cnm hayırlı olsun alllah analı babalı büyütsün inşallah çok çok daha iyi olur bebişin

cnm seni tebrik ediyorum ayrica cok gecmis olsun
dualarim sizinle saglikla getir bebisini evine tez zamanda cnm
bizi habersiz birakma
kendine dikkat et morallerini bozma sütün gitmesin cnm

cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.buarada çok geçmiş olsun bebeğine ve sana acil şifalar dilerim

evet arkadaslar 4 ocakta 11 saat suren sancidan sonra malesef sezeryanla oglum dunyaya geldi 3610 gr 52 cm dogdu ve oglum suan cocuk hastanesinde yatiyor ben dun hastaneden ciktim oglumu ilk gun haricinde hic goremedim simdi hergun yanina gidiyorum anlayacaginiz ben ayri hastanede o ayri hastanedeydik.cok zor gunler yasadim suan ayrintilara fazla giremeyecegim cunku oglumun yanina gitmem gerek nedenine gelince dogum yapmadan sanci cekerken atesim 40 dereceye cikti atesler icinde kaldim ve oglum kanimdaki sicaklik enfeksiyon yaptigi icin oda kapti bendeki enfeksiyon gecti simdi onunkidide dusuyor cok sukur.oglum dunya tatlisi bembeyaz surati var ayni babasi gelince ayrintilari yazarim hepinizi cok opuyorum

Loracııııım canım benim seni nasıl bulacağımı kara kara düşünüyordum neyseki buraya rastgeldim. Ben de dün başladım işe 4 aydan sonra ilk kez buradayım. Ömürlü olsun bebeğin, olanlara üzüldüm ama çok şükür ikinizde hayattasınız ve herşey düzeliyor. Benim oğluşumda 5 kasım 2008 çarşamba günü saat 09.45 te normal doğumla dünyaya geldi. 3.800 gr ve boyu 50 cm. idi. Kordon dolanması olduğu için malesef iki gün hastanede kaldı ilk yarım saat dışında ilk gün göremedim, ikinci gün emzirmek için 2 saatte bir görüyordum sonra çıktık allahtan bugüne kadar da başka bir sorunumuz olmadı çok şükür. Şu günlerde çok üzgünüm işe başladığım için,oğlumdan ayrılmak çok zor geldi ve iş yerimi değiştirdim bu da üstüne tuz biber oldu. Neyse burada olduğun bir gün görüşelim canım benim ben birkaç günlüğüne ankaraya gideceğim iş seyahatine sonrasında hep buralarda olurum. doğumlarımızı da konuşuruz bebişlerimizi de öpüyorum seni a.s.

Allah analı babalı büyütsün. hepsi düzelir.yavrunu kollarına alıp evinize geleceğin günü düşün

herşey çok güzel olacak...

merhaba Lora,

Bende 4 hafta erken dogum yaptim ve 28 saat sanci cektim. Cok zor gecti benim icinde hep korku icinde bekledim oglumu dogurmaya. Allaha sukur oglum erken dogmasina ramen saglikli ve hersey yolunda gitti. Cok guzel bir duygu cocunu kollarina alman. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Umarim sizde iyisinizdir. Kendine ve oglusuna iyi bak.

canım öncelikle tebrik ederim ve bu arada yavrun için çok çok geçmiş olsun..dualarım sizlerle..inşallah en kısa zamanda alırsın yavrunu kollarına...

herkese cok tesekkur ederim arkadaslar suan cok iyiyiz allaha sukur yagizimin sagligida cok iyi enfeksiyonu atlattik rabbim herkese nasip etsin isallah cok guzel bi duygu

çok şükür tatlım.. RABBİM güle güle büyütmeyi nasib etsin hayırlısyla...ve RABBİM isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı da nasib etsin ...:Saruboceq:

MaŞallah loracım..allah saĞlıkla buyutmek nasıp etsın bızlerede saglıklı doĞumlar ınŞ:)

Back