• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum yaptim ama hayatimin en kotu anlarini yasadim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokgeçmiş olsun lora cım Allah acil şifalar versin bebişini kollarına alınca insan bütün çektiklerini unutuyo

canım ya çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebeğin de sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin biran önce alırsın yavrunu kucağına inşallah ayrıca tebrik ederim güzel aralık annesi:))Darısı başımıza...

loracim cok gecmis olsun canim allah yavrunu size bagislasin anali babali büyümek nasip olur ins.

canim ya Allah anali babali buyutsun insallah.o kadar sancidan sonra sezeryan olman iyi olmamis ya neyse.ogluusuna kavussmussun ya o yeter.insallah saglikla gelir evinize Allah sifa versin cnm..ben de bekliyorum galiba bana da suni sanci vericekler bak iyice korktum simdi cunku gunum gecti ama tik yok:(

loracığım çok çok geçmiş olsun canım,allah sağ sağlim verdi ya sana oğlunu şükret canım.tebrik ederim sabırlı annemiz
ve böylelikleeeeeeeeee beklemekde olan aralık annemiz kalmadı.
herkes sağ sağlim kurtuldu,kavuştu bebeğine

loracım canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evalt olsun inşaallahhh Allah bebişine şifa versin inşallah...

geçmiş olsun loracım, inşallah en kısa sürede bebeğin iyileşir ve birbirinize kavuşursunuz, allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün
çok geçmiş olsun bende 12 saat süren normal doğum sancısından sonra acil sezeryana alındım çok iyi anlıyorum seni
Güle güle büyüt bebeğini

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah...

çok çok geçmiş olsun canım allah sana ve bebeğine sağlık versin sizleri birbirinize bağışlasın...

Allah sıfa versın arkadasım.Uzme kendını bak dunyalar tatlısı bır yavrun olmus Allah sızlere bagıslasın saglıgınız da bır an once duzelır ınsallah sakın uzme kendını cunku senın ruh halınden bebegın de cok etkılenır.Mutlu ol tadını cıkar

gecer gülüm buda gecer ins gecmis olsun en yakinda beraber olurunuz ins

loracım ne mutlu sana anne oldun, aldın bebeğini kucağına..... :)))
allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, sıhhali, hayırlı evlat olur inş..
ikinize de acil şifalar diliyorum...

canım loracım gozun aydın allahım bebege sıfalar versın ınsallah bıran once bebeıgını kucagına alıp eve donersınız cekılen butun acılar unutulur canım allahım saglık ve huızur versın allahım bebegınızı analı babalı buytsunen kısa zamanda haberleırnı beklıyorum

hadi gözün aydin canim
gecmis olsun insallah cok cabuk atlatirsiniz
okurken cok duygulandim senağlama senağlama senağlama
belki simdi benimde bebegim kucagimda olacakti
senle hemen heen ayniydik herseyin hayirlisi diyorum
ama yinede gelde icime sor gülüyorum egleniyorum
ama yinede aklimdan cikmiyo senağlama senağlama senağlama senağlama
neyse tekrar gecmis olsun allah anali babali bpyptmek nasip etsin

Back