dogum yaptim ama hayatimin en kotu anlarini yasadim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lora

buyrun benim!!!
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
3.615
12
316
Almanya
evet arkadaslar 4 ocakta 11 saat suren sancidan sonra malesef sezeryanla oglum dunyaya geldi 3610 gr 52 cm dogdu ve oglum suan cocuk hastanesinde yatiyor ben dun hastaneden ciktim oglumu ilk gun haricinde hic goremedim simdi hergun yanina gidiyorum anlayacaginiz ben ayri hastanede o ayri hastanedeydik.cok zor gunler yasadim suan ayrintilara fazla giremeyecegim cunku oglumun yanina gitmem gerek nedenine gelince dogum yapmadan sanci cekerken atesim 40 dereceye cikti atesler icinde kaldim ve oglum kanimdaki sicaklik enfeksiyon yaptigi icin oda kapti bendeki enfeksiyon gecti simdi onunkidide dusuyor cok sukur.oglum dunya tatlisi bembeyaz surati var ayni babasi gelince ayrintilari yazarim hepinizi cok opuyorum

tebrik edrim loracım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
çok geçmiş olsun sağ salim kurtuldunya çekilen acıların hepsi
unutulur gider. oğluna acil şifalar diliyorum bol bol emmesin annesini

tebrikler canım ayrıca çok geçmiş olsun Allahımın iyiliğini versin minik meleğinin ve olmayan herkese nasip etsin zorda olsa bebişin seninle olacak hiç olmayanlara göre binlerce kez şanslıyız

tebrikler lora allah bebegine sana ve ailene bundan sonra hep saglık ve mutluluk nasip etsin insallah biran once saglıgınıza kavusursunuz umarım

canım çok geçmiş olsun.allah oğluna da acil şifalar versin.sağ salim biran önce yuvanıza dönün

canım nihayet sende doğum yaptın..Allah analı babalı büyütsün..bak hiç strese girme hepsi düzelir unutulur.yavrunu kollarına alıp evinize geleceğin günü düşün..bu yolda çekilen her ağrı her üzüntü onlara için değer..

nihayet loracım sende doğum yaptın..sağlık olsun canım üzme kendini yurt dışında bu tür durumları çok ciddiye alıyorlar...bizde olsa bilmiyorum aynı alaka olurmu ama sonuçta bunlarda geçecek...
tebrik ederim...

biz de dört gözle senden haberler bekliyorduk loracım. geçmiş olsun hem sana hem de bebeğine. inşallah bir an önce herşey yoluna girer. bütün ayrıntıları çok merak ediyoruz. sevgiler

bebeğin hyırlı olsun canım geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifalar versin inş brde kendi doğumum aklıma geldi çok or anlardı 6 saat doğumhanede geçti neyse çekilen çileye karşı sonuç mükemmel şeyh edebalini çok sevdiğim bir sözü vardır SABIR EY OĞUL! EKŞİ KORUK SABIR İLE TATLI ÜZÜM OLUR

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, bir an önce kucağına bebeğine alıp evine gidersin umarım, sen de bizim gibi, yok emdi, yok kakasını yapmadı, gazı var gibi güzel telaşlarla uğraşırsın

loracım cok geçmiş olsun.
ben de aralık annelerine her baktığımda sana bakıyordum haber geldi mi diye.
inş daha da iyi olursunuz.
ikinizi de öpüyoruz..

canım kıyamam sana
en yakın zamanda bebişin kucağında aramıza dönmen dileğiyle...
Aralık annelerinin son bebişini çok çok tebrik ediyorum

Çok geçmiş olsun canım.
Umarım oğlun da en kısa zamanda evine gelir ve sağlığına kavuşur.
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün bebişin inşallah.

canım benim öncelikle tebrikler
rabbim evladını sana bağışlasın acil şifalar diliyorumm

Loracim tebrik ederim canim hayirli olsun..

insl.kisa surede atlatirsiniz cok gecmis olsun ayrica.

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah bir ömür boyu ayırmasın sizi.

canım benim sen iyisin bebeğin iyi oluyormuş ya yeterli
yaşananlar geçti kötü günler geride kalır sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah
allah yardımcın olsun
ikinizi de nazarlardan korusun inşallah

loracım gözünaydın sonunda yağızına kavuştun rabbim biran önce kucağınada almayı nasip etsin rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…