Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-5 parça 0-3 ay kıyafetiniz olsun ama diğerlerini daha büyük alın. Hemen küçülüyor. Sitede biraz araştırırsanız listeler bulabilirsiniz.Merhabalar 6 aylık hamileyim daha hiç alışveriş yapmadım yeni dogum yapmış anneler yardim edebilir mi ?
Bebek için neler almalıyım?
Özellıkle zıbınlar kaç kaç ay olmalı
Teşekkür ederim çok sağolun4-5 parça 0-3 ay kıyafetiniz olsun ama diğerlerini daha büyük alın. Hemen küçülüyor. Sitede biraz araştırırsanız listeler bulabilirsiniz.
Body zibin ne kadar çok o kadar iyi yenidogan çabuk kirletir kusuyor falan.Ve yeni dogan bebekler ilk önce üşuyor yaz mevsimine denk gelsede mutlaka uzun kollusunuda al ilk once zaten kollu giyorlar sicak anne rahminden çikiyor çunki.0.3 ay aliyorsun minicik oluyorlar zaten bebekler dogumdan sonra.Çok buyuk almani tavsiye etmem.Arabasi biberonu emzigi tirnak bakimi için gerekli şeyler var krem falanda al piṣik için ve muslin bezler mendil falan.Önemli olanlari ilk once aliyorsun sonra bebegin ihtiyaci oldukca fark ediceksin zaten bir anda hepsini alma sonra ay bunu neden aldim diyorsun.Aklima gelenleri söyledim.Merhabalar 6 aylık hamileyim daha hiç alışveriş yapmadım yeni dogum yapmış anneler yardim edebilir mi ?
Bebek için neler almalıyım?
Özellıkle zıbınlar kaç kaç ay olmalı
Benim için çok acil :))Konuya acil diye gelen ben
ay ben deKonuya acil diye gelen ben
0-3 ay birkaç tane daha alt üst takım alın bence. biraz büyüdükçe, 6 aylıkları giydirirsiniz. bi tane de 5li hastane çıkışı alabilirsiniz. zıbınlar kısa kollu olsun daha iyi, üstüne birkat daha giydirirsiniz. uzun kollu zıbınları ben baharda tek kat giydiriyorum.Teşekkür ederim çok sağolun
0-3 ay 2 tane tulumu var bebeğinin
0-3 ay 1 tane alt üst takımı var
3 ay 4 tane zıbın var
6 ay 3 tane zıbını var
6 ay 2 tane pijama altı var
Zıbınlar hepsi kısa kollu
Nisana denk geliyor Allah nasip ederse doğumu başka almama gerek varmı zıbın olarak?
Allah yardımcımız olsunDaha doğurmadım ama her ayın zıbınını neredeyse 10 ar tane aldım. Mantıken de zaten günde 2-3 defa salyasıdır, kakasıdır, dökülen edendir batar. 2-3 günde bir yıkansa etse rahatça yeter diye düşündüm. Bir de sadece bebişe alınmıyor malesef. Kendine de alman gereken şeyler var. Düğmeli pijama takımı, gögüs pedi, süt sağma makinesi, gögüs kalkanı, gögüs ucu kremi, emzirme sütyeni, emzirme atleti gibi… ay çok alınan şeyi var. Doğumum yakın,alışverişi bitirdim. Ufak tefek seyler derken alıp duruyorsun hep
Amin kuzum. Ben doğumumu yaptım. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı herkese nasip etsinAllah yardımcımız olsun
Ben ikisinide aldım. İlk 6 ay anneyle aynı odada farklı yatakta yatması gerektiği için park yatağı yatak odama koydum. 6.aydan sonra odasına geçecek mobilyalı yatağında yatacak. Park yatagi da oyun alanı gibi kullanırım muhtemelen.Evet anneler park Beşik mi , mobilya lı Beşik mi hangisi daha iyi uzun süre kullanışlı karar veremedim