Bebek Beslenmesi Doğum yapan ocak anneleri bebeklerimizin sorunlarını paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
montecim çok geçmiş olsun yapıcak bişey yok ALLAH sabır versin seni çok ii anlıorum dediim gibi aynı şeyleri bende yaşadım 3ay boyunca sabaha kadar oturduumu biliorum neyseki geçici bişey sıkma canını ALLAH dermansız dert vermesin....

Kızlar sütünüzün çok olması için yemeklerinizi yerken her lokmada ALLAH'ın isimlerinden YA METİN ismini okuyun tabii inanarak....

o cd lerden duydum bende haftasonu alıcam ...ama etkili olur mu bilmiyorum...6 ay uzun bir süre şimdiden şaftım kaydı-tatlicadiarzu-perişanım...
blooms zayıflarsın canım sıkma canını 3 cocukluyken nasıl inceysen bunda da öyle olursun merak etme...
şimdi yemek yerken metin mi dicez ayyy bu oglumun adı kaydirigubbakcemile3

montecim geçmiş olsun bence ümitsizliğe kapılma erken geçebilir bu max. süre sonuçta kimi 1 ayda kimi 2 ayda geçiyor bence 40 ı çıkınca düzene girecektir

geçmiş olsun montesori allah yardımcın olsun..
kızlar bizim de burnumuz tıkanıyor gece uyumakta zorlanıyoruz.damla damlatıyoruz ama bir iki saat sonra tekrar tıkanıyor.sizde de oldu mu?elektrikli ocak da kullanıyoruz çok kuruyor galiba oda.sıcak buhar makinesi var.soğuk olanlardan mı alsak acaba

sagolun kızlar bakalım zaman ne göstercek...
asık keske soguk buhar alsaydın doktorlar onu öneriyo... ben almadım gerci buhar mak. ama alırsam soguk alırım... burnunun içini temizlersen belki düzelir tıkanıklıgı sana da gecmiş olsun...

teşekkür ederim monte.ben değil bebişin burnu tıkanıyor yanlış yazmışım.sizin bebişlerde de oldu mu.doktor amcası damla damlatın dedi damlatıyoruz bir iki saat sonra yine tıkanıyor.

merabalar:))
buzuki orhanın cd si kızlar adı da kolik heralde benim kızım ilk 5 dk sevio soona bakıo gerçekten eski yeri diil gene başlıo:))
montesoricim Allah kolaylık versin işallah,şööle iice bi kokuna alıştırsan belki rahat edersin bi parça??
ben de 5.paketimi bitircem bu gece 2 molfix,3 prima kullandım ama molfix daha ii geldi bana bi de 1 ile 2 arasındaki boyut farkı çok mu??kaç alsam acaba??
nil hiç doymuo arkadaşlar devamlı yesin,mıçsın valla:))
onun dışında iiyiz pazartesi doktora gideceğiz ,aşımız var bi de..siz hangi aşıları yaptırdınız??
öpüoruss:))

benim bebeğimin göbeği 8.gün düştü ama hala kanıyo sizde oldumu öyle normalmi acaba yoksa bi doktoramı götürsem belki geçer diye önemsemedim ama hala kanıyo korkmaya başladım

kızlar çok mutsuzum kuzuma yeterli bir anne olabildiğimden şüphelerim va r lütfen bana yardım!
bebeğim bıraksam 2,5 -3 saat uyuyor uyandırmaya çalışsamda nafile emziremiyorum yani 3 saatte bir emebiliyor bu yeterli mi?oda 10-15 dak. siz ne sıklıkla kaç dak emziriyorsunuz?
biz başta silikon meme ucu saçmalığını kullandık salak hemşire meme ucumun küçük oldğnu bunu bunu kullanmazsam emmiyeceğini söyleyince panikle alıştırdık yavruma silikon ucu,şimdi yeni yeni normal memeyi emmeyi öğreniyo kuzum 2 gündür ne çabalarla

kızlar çok mutsuzum kuzuma yeterli bir anne olabildiğimden şüphelerim va r lütfen bana yardım!
bebeğim bıraksam 2,5 -3 saat uyuyor uyandırmaya çalışsamda nafile emziremiyorum yani 3 saatte bir emebiliyor bu yeterli mi?oda 10-15 dak. siz ne sıklıkla kaç dak emziriyorsunuz?
biz başta silikon meme ucu saçmalığını kullandık salak hemşire meme ucumun küçük oldğnu bunu bunu kullanmazsam emmiyeceğini söyleyince panikle alıştırdık yavruma silikon ucu,şimdi yeni yeni normal memeyi emmeyi öğreniyo kuzum 2 gündür ne çabalarla

cnm benim kızım 2.5kilo doğduu için 2saatte bir emzir dediler ama normalde 3 saatte bir 15 dak çok normal, ama 15 dak verimli olmalı uyumasın gıdıkla,benim de hiç düzenim yok bazen yarım saatte bir bazen 4 saat oluyo, uyusun güzel diye hiç bölmüyorum uykusnu

kıslar ii gecler zor bir gün geçirdim annem ile kaynanam birbirine girdi souç bugün hepsi evi terketti galiba yanlızz kalmak daha iyimiş
montecim geçmiş olsun okadar uzun sürmz merak etme kolik

Calemity bana dr 3 saati geçirmeden emzir dedi yani sonuç olarak seninki normal oluyor ama barclinin dediği gibi uyumasın emerken çenesine burnuna yanağına ve ayağına dokun

inaysacım noldu öyle neden kavga ettiler ki, keşke annen kalsaydı

flizcim aynı sorun bende de var sab simplex kullanıyrm bize ii geldi sanada ii gelir daha yeni başlamışsın hemen etki etmesini bekleme yavaş yavaş etki edicek düzenli olarak kullanmalısın...benim kızımda çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo uykusunda oluyo sürekli...ben yeni bişi buldum ayaklarını karnına doğru iktiriyorum ıkındığında hemen çıkarıyo gazını sende dene bakalım inş ii gelir.gazını çıkardıktan sonra uyumaya devam edio

kızlar bebişleriniz hapşuruyor mu??

barçlicim benim oğlum rada hapşırıyor valla üşütmemek için odadan salona bile geçmiyoz ama neden hapşııyor anlamadım

benim kızım her gün hapşırıyo..altını havalandırıyorum hemen hapşırıyo

Back
X