Bebek Beslenmesi Doğum yapan ocak anneleri bebeklerimizin sorunlarını paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
saol alishacım, nazlıcancım bende prima kullanıyorum aslında 3. paketimiz bitiyor, ama yavruşumun bacakları hep iz altını açınca içim acıyor valla bende değiştiriyim diyorum huggies denicem esnek yan bantları var ya belki sıkmaz
nazlıcım siz nasılsınız bebişin nasıl büyüdümü iyimi

minik Ege'm büyüyor Emel Teyzesi.evdeki dijital basküle kucağıma alıp tartlarak baktığımızda 2 klo almıştı buda 18 günde yarım kilo eder.ama tam emin değilim çünkü bebek tartısı daha hassas.gerçi kıyafetlerinden de belli oluyor.sanki biraz daha dolduruyor giysilerini.
gündüz emiyor ve uyuyor.pek sıkıntısı olmuyor.ama bir emzieme 1 saate yakın sürüyor canım.yoruluveriyor 4 -5 yudumda.dinlene dinlene emiyor.ama geceleri montesori gibiyim.saatbaşı ayaktayım.gaz sancısı oluyor.öle kendini yırtarak bağırmıyor ama sürekli mızıldanıyor.biz eve geldiğimizden beri böleyiz valla.gece uykusu ne güzel şeymiş ya.ben günlerdir uykusuz ve gözlerim mor içi kan çanaı şekilde şaftı kaymış dolanıyorum.gündüzde pek uyuyamıyorum.2-3 saatte bir emmeye uyanıyor.e Nilsu da var.yemek falan derken perişan oluyorum.zayıfladım walla.7 kilo 8 kilodan fzla verdim sanırım
ay kafanızı şişirdim e napiim arada girince hepsini birden yazıyorum.böle uzun oluyor.
montecim sanada banada kolaygelsin kolik zor gerçekten ama doktoruna o kadar da inanma 6 aydan kısa sürede de bitebiliyor.zaten bebekler o kadar çabuk değişiyor ki.bu arada internette kolikle ilgili çok güzel bilgiler var.
herkese bol sütlü günler bebişlere de sağlık diliyorum baay

burcu bende sap simplex aldım günde 4 kere 8 damla veriyorum iki gündür de sancı tuttugu saatlerden önce banyo yaptırıyoruz bayagı etkili oldu doktor rezene cayı da verdi pazartesi baslıcaz...iki gecedir aglaması yok ama gece yatarken cok mızıklanıyo ayaklarını hep karnına cekiyo...sıcak su torbası da cok etkili aklında bulunsun karnına ayaklarına koyuyorum...
nazlıcan nbr görüşemedik ne zamandır ege nasıl ooofff senin işinde zor allah kolaylık versin bende gece uyandıgında perişan bir vaziyette oluyorum uyku sersemi oglumu elimden düşürürüm diye cok korkuyorum ...

merabalar:)
kızlar nil çok terlio kafası özellikle ıslak oluo valla,nedendir acep?bi de az uyuo hani 14 18 saat uyurdu bebekler,bu kız benden az uyuo??bu arada biz de hapşırıorus hatta öksürüoruss..herkesi öpüoruss:))

Kızlar hapşurma sorunu bizim de var..Genizlerine kaçan damlacıklar hapşurtuyomuş haberiniz olsun..Ben de bayağı paniklyodum soğuk mu acaba diye..nette öyle yazıyodu rahatladım

Bi de bizim 8.günümüz..Arada şaşı bakıyoruz sizde de öyle oluyo mu..Bi de ben uyuduğu zaman uyandırıp emzirmiyorum valla kıyamıyorum..Zaten çırpına çırpına 20 cc süt anca çıkıyor ne yazıkki mama kullanıyorum ve çocuğum bazen 3 saat uyuyo tutup da uyandıramıyorum..Annelerimiz bizi 2 saatte bi emzirmemişlerdir herhalde...büyüdük mü büyüdük amaaaaaaaaannnnnnn

lajoconde cnm bebeklerde oluyomuş şaşı bakmak başta bende korktum ama her bebekte olan bişimiş korkma..sana tavisyem sık sık emzir bebişin emdikçe gelir sütün

kızlar bu arada ayva,kuru börülce ve mısır çerezi acayip sütü arttırıyo denedim şiddetle tavsiye ederim

Arkadaşlar bebeğine doğumda sünnet ettiren var mı?? biz 2. gün sünnet yaptırdık şimdi sünnet yerinde simit gibi şişlik var nerdeyse 1 ay oldu , sünneti yapan doktora götürdük normal dedi ama bana normal gelmniyor...

Sheedacım bizde düşündük ama ben kıyamadım oğluşuma o minicik güzel pipişini nasıl kestirdin kız, bence geçmezse başka bir doktora daha sor canım

kızlar bu arada bu primanın birde uyu ve oynası var o nasıl ne fark var diğerinden

Back
X