Doğum yapan kadına hediye ne alınır?

hanimishalasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
53
43
18
30
Arkadaşlar merhaba. Daha önce doğum yapan arkadaşlarıma bir iki kişi birleşip altın takıyorduk. Ama şimdi tek başıma hastaneye doğum yapan arkadaşımı görmeye gideceğim. İlkokul arkadaşım ve yıllardır görüşemiyoruz yani altın takamayacağım fiyatlar malum. Yine de mutlu etmek istiyorum. İnternetten biraz baktım bebek bezi alın diyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Elden verilen 50 tl ve biraz meyve götürsem sizce bu nasıl olurdu? 1 saat sonra cıkacağım, güzel fikirlerinizi bekliyorum :)

Bebek icin kiyafet en ideali 3-6 aylik alin 0-3 aylik yeteri kadar alinmistir zaten.bebek bezi isine girmeyin cunku her bez her bebege uygun olmuyor

Bebekler hızlı büyüyor kıyafettense battaniye mi alsam acaba?
Bide bebek kıyafet markası söyler misiniz avm de hemen o magazaya girip alayım hiç bilmiyorum :)

bence ne bez ne kiyafet en guzeli para vermeniz cunku herkes kiyafet getiriyor bebeklerde bu donemde cok cabuk buyuyor o yuzden hic gerek yok bu benim fikrim

Ebebekten 4 parça aldım hepsi birbirinden güzel. Para vermek istiyordum ama hem utandım nasıl versem bilemedim hem de kıyafet gibi şeyler daha kalıcı olur diye düşündüm. Kendi kardeşime battaniye almıştım ve yıllarca kullanmıştık. Kaliteli bir battaniye aldım çok güzeldi bayıldım, 3 parça da kıyafet aldım para versem daha uygun olurmuş ama orda kendimi durduramadım çok güzel şeyler üretmişler.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce doğum yapan arkadaşlarıma bir iki kişi birleşip altın takıyorduk. Ama şimdi tek başıma hastaneye doğum yapan arkadaşımı görmeye gideceğim. İlkokul arkadaşım ve yıllardır görüşemiyoruz yani altın takamayacağım fiyatlar malum. Yine de mutlu etmek istiyorum. İnternetten biraz baktım bebek bezi alın diyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Elden verilen 50 tl ve biraz meyve götürsem sizce bu nasıl olurdu? 1 saat sonra cıkacağım, güzel fikirlerinizi bekliyorum :)
ben bebek ayakkabısı elbisesi almıştım kız bebekti çok şeker şeyler buldum o yüzden:))

Ebebekten 4 parça aldım hepsi birbirinden güzel. Para vermek istiyordum ama hem utandım nasıl versem bilemedim hem de kıyafet gibi şeyler daha kalıcı olur diye düşündüm. Kendi kardeşime battaniye almıştım ve yıllarca kullanmıştık. Kaliteli bir battaniye aldım çok güzeldi bayıldım, 3 parça da kıyafet aldım para versem daha uygun olurmuş ama orda kendimi durduramadım çok güzel şeyler üretmişler.
bence paradan iyi benim arkadaşım giydirip fotoğraf atmıştı sonrasında nasıl mutlu olmuştum:)

Mama sandalyesi alım bence henüz almamislardir ve gerçekten çok kıymetli faydalı bi hediye

Evet mantıklı ama biraz daha aile dostlarının alacagı bir hediye gibi sanki:))
Yakın arkadaşınız alınabilir yakın değilseniz zaten kırkı falan çıktıktan sonra bir kıyafet alır hayırlı olsuna gidersiniz. Ben hem işe yarar olarak buluyorum hem de yüksek maliyetli değil yakın olduğum kişiler için benim alabilecegim bir hediye

En iyisini yapmışsınız para bence alan icin de zor yani benim hosuma gitmezdi en azindan.guzel gunlerde kullansin insallah minik 🤗

Back
X