Doğum yapan aralık anneleri===>>>

herkese günaydın.arkadaşlar kızımın göbeği 7. gün düştü ama şimdi 10 günlük hafif göbeğinde kanama oluyor.aktif değil sadece çamaşırına leke yapacak kadar.sizlerde de oldumu.nette baazı yerlerde 1 haftaya kadar normal diyor ama yine de içim rahat etmedi şimdide hafta sonu nerden dr bulayım çok moralim bozuldu gece hiç uyuyamadım sabahı zor ettim

herkese günaydın.arkadaşlar kızımın göbeği 7. gün düştü ama şimdi 10 günlük hafif göbeğinde kanama oluyor.aktif değil sadece çamaşırına leke yapacak kadar.sizlerde de oldumu.nette baazı yerlerde 1 haftaya kadar normal diyor ama yine de içim rahat etmedi şimdide hafta sonu nerden dr bulayım çok moralim bozuldu gece hiç uyuyamadım sabahı zor ettim

Aynı şekilde kanama benim kızda da oldu canım.Doktor alkolle silip gazlı bez kapatın dedi.Aynen uyguladım,bir süre sonra geçti.Zamanla geçiyor.

bizde de oldu aynısı hiç telaş yapma, üzülme. hatta yarın 1. ayımız dolacak hala minik kabuklanmalar oluyor. aktif kanama olmadığı sürece hiç problem değilmiş. istanbul suyu kötü olduğu için içme suyuyla yıkadık biz ama suyla çok uzun süreli temas etmez ise ona bile gerek yok dedi doktorumuz.

kızlar bişi sorcam oğlu olanlar cevaplarsanız sevinirim.
benim oğluşumun pipisinin ucunda çiş yerinde yani beyaz renkte bişi var siliyorum geçmiyor
acaba nedir. oğlu olanlar bebeklerinizin pipisinin ucuna bakarmısınız acaba sizlerinde varmı yoksa benim oğluşumun pipsi mikropmu kaptı. telaş yaptım eğer öyleyse hemen göstüreceğim hastaneye.

Selam kızlar, Benide ekleyin listeye:) 25 Aralık (40+6) kızım Şevval, 4.380 gr 51cm olarak dünyaya geldi. Sezeryan olmamak için çok uğraştım ama kızım gelmemekiçin direndi:) Başı doğum kanalına inmedi ve yeterli açıklık olmadı.Zaten normal doğurmaya kalksaydımda paramparça olacaktım:) Hepinizi öpüyorum... Bu arada Lohusa depresyonu bendede başladı, herşeye ağlıyorum:KK43: İnşallah bunuda atlatacağız.....

şu lohusalık benide vurdu zaten annem gitti anne olunca annemi daha iyi anladım
11 gün oldu bizim göbeğimiz hala düşmedi kızlar doktor 7.gün düşmezse biz çıkarırız demişti ama ben kıyamıyorum kuzumz bilgisi olan varsa lütfen yazsın ne zamana kadar düşmesi gerekiyor göbeğin
eminecim Allah şifa versin inş en kısa zamanda aramızda olursun

11 gün oldu bizim göbeğimiz hala düşmedi kızlar doktor 7.gün düşmezse biz çıkarırız demişti ama ben kıyamıyorum kuzumz bilgisi olan varsa lütfen yazsın ne zamana kadar düşmesi gerekiyor göbeğin

canım benim kızımın 13 günlük düştü bekle oğlumdada 11 günlük düşmüştü kordonun kalınlığından kaynaklanıyomuş geç düşmesi takma kafana

bizim de 12. günde düştü.
doktorun ne acelesi varmış anlamadım..
bence telaş etme hiç..
bekle bir kaç güne düşer siizinki de..

canım bizim de 13.gün düştü dertetmene gerek yokdüşer daha..doktora gitmene gerek kalmaz düşer inşallah..

güncel listemiz

ama bilgileri eksik olanlar var.. bilgi verirlerse düzenleriz..

listeax5.jpg

Son düzenleme:
çelik bekle mutlaka düşer benim oğlanınkide 15, günde düştü benim drumun kızının göbeği 27 günde düşmüş 21 günde düşen arkadaş çocuğu var sabır biraz sakın çıkarması için doktora müdahele ettirme buda benim fikrim

hemen burdan sçyleyin ekleyelim :) online çalışıyoruz maşallah

bebek kız mı erkek mi, adı, boyu, kilosu nedir?kaçıncı haftada doğum yaptınız ve normal mi sezsryan mı? bi de hangi gün? işte bu kadar:)

X