Canım, kaç kilosun ki şu anda? Ben 49 kilo ile hamile kaldım 69 kilo ile doğuma girdim..Gerçi ideali 8-12 kilo diye biliyorum ama ben kendimi pek sıkmadım açıkçası..Gerçi hiç yağlı, tuzlu yemedim ama beni asıl yakan tatlılar oldu
Özellikle son aylarda çok hızlı kilo aldım..
Çok klasik olacak belki ama yağlı, tuzlu ve benim yaptığım gibi baklava türü ağır tatlılar yememeli ve kola türü şeyler içmemeli..Ben maalesef birtek kolaya aşerdim..Çok yanlıştı biliyorum ama kendime hakim olamadım
Bir de bol su içmek ve tabiki mümkün olduğu kadar yürüyüş..Bunlar ilk aklıma gelenler..
Ben doğum yapalı 8,5 ay oldu..Şu anda yine 49 kiloyum..Yaklaşık 7 ayda bu kiloya kavuştum..Rejim yapmadım, sütüm kesilir diye korktum açıkçası ama bu sefer elimden geldiği kadar sağlıklı beslendim..Bir de şu var ki bebekle ilgilenirken zaten kilolar gidiveriyor
Başta çok hızlı veremesen dahi moralini bozma çünkü bende öyle oldu..Özellikle ilk regl olduğun vakit bayağı bir fark oluyor karnında..Şişliklerde zamanla gidiyor..Kısacası acele etme, moralini bozma, herşeyi zamana bırak, sabırlı ve dirençli ol
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine