- 1 Şubat 2009
- 53
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aynı sorun bendede var ama benim kızım 1 yaşında 9 aydan beri çekiyorum hiçbirşay fayda etmedi hatta doktor bile şuan emziremiyorum çatlaktan bana yardım edin lütfen ilğiniz için şimdiden teşekkürler
Selamlar,
Anneliğimin 16. günümdeyim hala geçmedi göğüs ucu yaralarım. Emzirirken sanki süt karnımdan, kollarımdan çekiliyor gibi hissediyorum. Canım çok yanıyor, emzirmek işkence gibi geliyor. Çoğu kadın emzirmek mükemmel bir duygudur der ya, benim için işkence oluyor. Yaralarım kanamalı oluyor....... Lansinoh, Bella B hepsini kullandım sonuç değişmedi.. En çok nette araştırırken karşılaştığım evicap e vitamini kapsül ve bepanthene plus u karıştırıp sürmek rahatlattı beni. Ancak bebeğim sürekli göğüslerimde durmak istediğinden yaralarım iyileşemiyor
Canım, ben kızım ilk emmeden zeytinyağı sürdüm ve sonrasındada göğüs pedimi her değiştirmemde z.yağı sürüyorum sürekli uçları nemli ve yağlı kalıyo çatlak hiç olmadı ben memnun kaldım umarım sendede işe yarar
benim çatlağım ileri dereceydi,bildiğiniz göz gibi açılmıştı göğüs ucum,lanolin ,garmastan,madecassol yaramadı.Öncelikle philips avent göğüs kalkanı kullanacaksınız ki yaraya hiçbirşey değmesin ve göğüsün gerginliğini alsın.Ayva çekirdeklerini kaynatıp suda bekleteceksiniz yumurta akı gibi olacak kırmızı renkte.Bunu süreceksiniz.Yeni doku oluşturdu,harika birşey.4.ayımdayım,yeni iyileşiyor.Tavsiye edene dua ediyorum. Bebişlerinizi rahatça emzirirsiniz.Kullanan arkadaşlar geri dönüş yaparlarsa yeni annelere faydalı olabilelim.Ben çok çektim siz çekmeyin:))