Doğum yapan anneler acil bakarmısınız..?

benimde doğuma girmeden önce ölçtüğünde 3750 demişti doğduğunda 3550 gr.dı. zaten artı eksi yanılma payları oluyo ultrason kağıdındada belirtiyo kilonun yanında yazıyo ne kadarlık yanılma payı olacağı, doğumunada az kalmış canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kolay doğum olur inşallah...

çok teşekkür ederim Allah tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..
a.s.

son kontrolde ilk ölçmede 4 kilo 100 gr 2. ölçmede 3 700 dedi oda kızımın irilğinden ultrasonda tam göremediği için 2 kez ölçtü kızım 2 gün sonra 4 170 doğdu.genelde iri bebeklerde tam ölçemiyorlar oda ultrasona tam sığmadığından.ama önemli olan sağlıklı olması sonuçta 2500 den yukarı doğan her bebek kilo açısından sağlıklıdır

haklısın mihenk benimde dileğim 3 kilonun yukarısında 4 kilonun aşşağısında olması hani çatıdan geçebilmesi için :))
Allah bebeklerimize sağlıklı hayırlı ve uzun ömürler versin inş..

Allah sağlıkla, hayırlarla kavuştursun seni bebeğine. İnşallah sorunsuz bir doğum yaşarsın ve bebeğin sağlıkla doğar, önemli olan bu. zaten artık sonuna gelmişsin, son haftalarda kilosu artıyo bebeğin iyice. benim doktorum ısrarla sormama rağmen kilosunu söylememişti ama 3 kilodan fazla merak etme dedi. bebeğim 3kilo 940 gram doğdu hepimiz şok olmuştuk karnım küçük bi top gibiydi ben de senin gibi küçük kilolu doğmasından korkuyodum ama ben 20 kg almıştım bu biraz kişiden kişiye değişiyo sanırım. hayırlısı olsun diyelim bence.

keremini iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. 39.haftamdayım bebeğim hala gelmiyor :) maşallah bebeğin çok güzel kilo ile doğmuş Allah nazarlardan saklasın.. önce tabiki sağlığı.. ama hani doktor o kadar iddalı konuşuyorki kilo konusunda bende ne kadar emin diye araştırayım dedim..bilgin için teşekkür ederim a.s.

hiç merak etme , bebeğin düşük kilolu bile doğsa, doğduktan sonra hızla kilo alıcak. sen sütüm yarasın diye dua etmeyi unutma
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

bugün gittim doktora iri bir bebek olcak 4 kiloyla doğar dedi :)))
ne düşünüyordum ne oldu çok şükür..
Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhatler versin inşallah

arada tabiki fark oluyor ama sanırım her ultrason cihazında farklı sonuçlar çıkıyor.Benim doğum haftamda doktorum bebeğimin kilosunun 4 kg'ın üzerinde olduğunu söyledi.Genelde 100 gr oynadığını söylemişti ama benim oğlum 4620 gr doğdu:) Fark büyük aslında ama ben genede memnunum.Fazla takma bence.Ama normal doğum istiyorsan bu sorun oluyor.Bende normal doğum istemiştim.Fakat 4 kilonun üzerine çıktığı için mecbur sezeryana aldılar.Tavsiyem son haftalarında bebeğin kilosu fazla diyorsa doktor mutlaka sebze ağırlıklı beslen ve multivitamine aa ver benden tavsiye

ve doğrudummmm :)
yanılma payı gerçekleşmedi doktorun söylediği kiloda doğduk çok şükür

benim bebeğimde baya fark oldu 3,600 dedi dr ultrasonda 1 hafta sonra doğum yaptığım halde kızım 3,000 doğdu.

doktorum doğumdan önce 3500 kilo ve yaklaşık 52 cm uzunluğunda olur dedi.
vee doğduğunda oğlum 3550 kg ve 52 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…