Doğum yapan anneler acil bakarmısınız..?

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
358
37
Eskişehir
arkadaşlar bu ultrasondaki söylenen kilolar ne kadar doğru? yani sizlere ultrasonda söylenen kilolarla,doğumdan sonraki bebeğin ölçülen asıl kiloları arasında fark oldumu?? yanılma payı ne kadar bilgilendirirmisiniz :uhm:

Yanılma payı baya yüksek ultrasonda son hafta kontrolünde benimki 3500 kg gösteriyordu (ki bundan 1 hafta sonra doğum yaptım) bebeğim 3175 çıktı.Bir çok arkadaşımında böyle oldu. Genelde ultrason 250-300 gr fazla gösteriyor, az gösterene denk gelmedim ben hiç.

çok fazla oluyormuş zaten bebekte biraz şişlikte oluyor 200gr da ordan çık.

geçen premetüre bölümünde okudum arkadaş erken doğum yapmak zorunda kaldı ultrasonda 470gr dı doğduğunda 460gr doğdu diye yazmıştı yani belki daha az kiloda doğuyorlardır ama bazende 10-20gr oynuyor

10-20 gr oynaması sorun değilde 200-300 gram ve şişme payı bayaa fark yapıyor..sen kaç haftalıksın bu arada? dilerim zamanında doğum yaparsın..

10-20 gr oynaması sorun değilde 200-300 gram ve şişme payı bayaa fark yapıyor..sen kaç haftalıksın bu arada? dilerim zamanında doğum yaparsın..

teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğim,ben Allah ın izniyle 25.haftadayım umarım sende istediğin kiloda sağlıklı bir bebek dünya ya getirirsin

oğluma hamileyken doğuma girmeden dr 3850 gr dedi 3530 doğdu kızımdada doğuma girmeden 3500 kilo dedi 3730 gr doğdu aşşağı ve yukarı atabiliyo yani yanılma payı var ultrasonların

elifcim merhaba
benim doktorum kilosunu bildi canım
ben bir kere acil olarak yakınımda olan bir hastaneye gitmiştim orası bana bebeğin 3.600 olduğunu söyledi aynı gün kendi hastanemize ve kendi doktorumuza gittik ve niteki doğum oldu kızım3.120 kilo doğdu hiç belli olmuyor sen oraları kafana takma canım yeterki sağlıklı olsun bebişin kilo dediğin doduktan sonrada alınır iyice beslersin seni şu an kaç aylık hamilesin ve kaç kilo olduğunu biliyormusun

merhabalar a.s
şuanki kilosunu bilmiyorum çarşamba gideceğim en son 2.5 hafta önce 2,500 kiloydu :1rolleyes:
36+6 olduk bugün.. hani yanılma payını merak ettim de görüyorumki, 200 gram ya fazla yada eksik oluyormuş.. illaki sağlıklı olması en baştaki temennim..sağlıklı olsun kilo doğduktan sonrada alınır dediğin gibi..a.s.

evet canım.benimde öyle oldu.ikisindede yanılma oldu tabii.300-400 gram bir yanılmaları oluyo.sen sıkıntı yapma kendine .okadar önemli değil .sağlığı yerinde olsun yeter ki.kendine iyi bak.

benim oğlumun kilosunu ölçmeye ultrasonun gücü yetmedi... kaydirigubbakcemile3 tam belli olmuyo ama 4 kilodan fazla dediler... öylede doğdu... birde ben 41. haftada doğum yaptım ama ultrason 45. haftayı gösteriyodu.. kaydirigubbakcemile3

benim kızım için 3.250 demişti doktorumuz 3.480 38.haftamda sezeryanla doğum yaptım ama arkadaşların dediği önemli olan sağlığı ve hamileliğinin nasıl geçirdiğin.

Valla oğlum 34 haftalık doğdu. Doktorum 10 gr yanılma payı vermişti. Son dopplerimden 2 sonra doğurdum 2 kilo demişti. 2 kilo doğdu

benımde ultrasyonda göründügünden daha az kilolu dogdu.gercekten yanıltıyo ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…