Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10-20 gr oynaması sorun değilde 200-300 gram ve şişme payı bayaa fark yapıyor..sen kaç haftalıksın bu arada? dilerim zamanında doğum yaparsın..
teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğim,ben Allah ın izniyle 25.haftadayım umarım sende istediğin kiloda sağlıklı bir bebek dünya ya getirirsin
elifcim merhaba
benim doktorum kilosunu bildi canım
ben bir kere acil olarak yakınımda olan bir hastaneye gitmiştim orası bana bebeğin 3.600 olduğunu söyledi aynı gün kendi hastanemize ve kendi doktorumuza gittik ve niteki doğum oldu kızım3.120 kilo doğdu hiç belli olmuyor sen oraları kafana takma canım yeterki sağlıklı olsun bebişin kilo dediğin doduktan sonrada alınır iyice beslersin seni şu an kaç aylık hamilesin ve kaç kilo olduğunu biliyormusun
arkadaşlar bu ultrasondaki söylenen kilolar ne kadar doğru? yani sizlere ultrasonda söylenen kilolarla,doğumdan sonraki bebeğin ölçülen asıl kiloları arasında fark oldumu?? yanılma payı ne kadar bilgilendirirmisiniz :uhm: