Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştıkça korku :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim ikincidogumumdu...
Birincide daha cok sanci çekmiştim yani 4 cm de bisi yoktu ama 7 ye doğru artık yatakta debelleniyordum..
Ama ikimcide maseallah cok iyiydim ama cok aktif bir hamilelik gecirdim ve sanirim acilmam kolay oldu gün boyu evde basta kramp tarzisancilar cektim harekete devam ettim hic uzanmadim son evden aksam 5 te ciktim artık nefesimi sancilar kesmeye başlamıştı ama ayakta ve iyiydim son 50 dk cok artti acilmam 8 cm di 5 te hastaneye gittigimde son 2 cm aciydi işte dayanma noktasi orasi zaten sonra dogum sandalyesive ikinma...
Yok tamamen normal benimki
Allaha güven yari yolda koymuyor

Kontrole gittim, ne açılma ne silinme hiç bir şey yok.. Nst de ufak sancılar çıktı yine sadece. 2 gün sonra gel dediler. Of of

Kizlar 40+4. Kontrolum vardi. Nst de baya sancim cikti busefer. 3 gune dogmazsa mecbur suni sanci dedi doktor. Yani cumartesiye denk geliyor. Parmak ucu kadar acilmam varmis

Ayy bizim nasıl olcak acaba çok meraktayım 40ı geçer miki benim de .... suni sancıyla başlatırlar napcan keşke doğal sancı gelse hemen vaktinde... hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın ozmana kadar gelir sancın .. su ya da nişan gelmedi dimi

Inşallah vakitlice gelir bekletmez canım ya çok zor cidden. Psikolojik olarak kötü bir ruh haline bürünüyo insan çünkü. Ne su ne nişan hiçbiri yok valla yine de cumartesiye kadar inşallah kendi gelir diyorum

Ya bu eskilerin sancısı hemen nasıl geliyormuş bu suni sancı bu zamanlarami özel , niye çoğu kişi suni sanciyla doğum yapiyorda bu sancılar gelmiyor . Eskiler ne suni sancı bilirmiş ne sezeryan bu işte bir tuhaflık var :s

Inşallah vakitlice gelir bekletmez canım ya çok zor cidden. Psikolojik olarak kötü bir ruh haline bürünüyo insan çünkü. Ne su ne nişan hiçbiri yok valla yine de cumartesiye kadar inşallah kendi gelir diyorum
Kız senin doğumunu ben bile bekliyorum vala doğurunca hemen yaz , çok stres oldun beklemekten Allah'ım tez zamanda kurtarsın hepimizi

Kız senin doğumunu ben bile bekliyorum vala doğurunca hemen yaz , çok stres oldun beklemekten Allah'ım tez zamanda kurtarsın hepimizi
Yaa bilmiyorum nasıl geliyomuş napıyolarmış ama ben yapamadım o kesin Hala son umudum yani kendiliğinden gelsin o güne kadar valla bezdim Kesin yazarim haber salarım buralara zaten o gün beni kimse durduramazamin inşallahh herkes sağlıkla alsın kucağına

Benim de dalgalar arada çok kuvvetli geliyor çıkmak istiyo gibi sanki artık ... bende 38deyim daha inşalah zamanında gelir hepimizinki sağlıkla kucaklarımıza alırız insan çok sabırsızlanıyo yaa son günler geçmiyo gerçekten .

Doğuranlar buraya yazsın lütfen hemen tecrübelerini .. bu iş de çok farklı anacığım baksana kiminin suyu gelir hemen sancısı gelmez kiminin sancısı olur açılması olmaz kiminin sancı bile hissetmeden oluverir şıp diye gerçekten çok çok değişiyor.. inşalah bize de kolay doğumlar denk gelir .

Cumartesi günü suni sancıyla 41.haftada doğum yaptım. 10 saat sancı çektim. Çok zor şeyler yaşadım. Doğum hikayemi yazmak bile istemiyorum :/ Şuan bebişim yoğun bakımda. Ilk kan sekeri cok düsüktü. Simdiyse emme gücü az cabuk yoruluyor diye cikarmadilar. Ben evdeyim.

Yaaa ciddi misin normal dogummu oldu , nasıl oldu ben yolunu gozluyodum en çokta bebeğine üzüldüm Allah im tez zamanda şifa versin , kötü bişey yk dimi , merak etme toparlanır hastanede gözetim altında kalmasi daha iyi , üzülme annesi bı an önce kavusun inşallah (

Evet normal doğum oldu canım. İnşallah amiin, elde değil valla aklımdan çıkmıyor. Akşam 7 buçukta doğum yaptım ertesi gün öğlen 1de yoğun bakıma alındı. 1 gün bile olmadan

Evet normal doğum oldu canım. İnşallah amiin, elde değil valla aklımdan çıkmıyor. Akşam 7 buçukta doğum yaptım ertesi gün öğlen 1de yoğun bakıma alındı. 1 gün bile olmadan
İyimi peki durumu kötü bişey yk dimi , sadece biraz güçsüz beslensin diyemi bakım altında , sende moralini yüksek tut sütun yarasın çıktıktan sonra , bian önce kavuşursunuz insllh dualarım seninle ve bebeginle

Konu sahibi de senmişsin. 41.haftada iyi bir hafta aslında ama bazen işte sorun olabiliyo bebeklerde :/ toparlanır o merak etme sen zor mu oldu çok doğumun

Işte ilkten kan şekeri okadar düşüktü ki memede uyuyakalıyodu uyanmıyodu uyandıramıyoduk düşün.. O şekilde alındı. O sorunu çözüldü sonrasında bu sıkıntı ortaya çıktı. Süt sağıp bırakmam gerekiyo ama bırakamıyorum gelmiyo Cok kötü bir durum olmadıgı söyleniyo ama iste. Minnacık elinin üzerinde serum takılı :/ Yanımda olması gerekirken orda. Bu bile yetiyo :/ Insallahh, dua edin bana

Konu sahibi de senmişsin. 41.haftada iyi bir hafta aslında ama bazen işte sorun olabiliyo bebeklerde :/ toparlanır o merak etme sen zor mu oldu çok doğumun
Evet iyi bir hafta erken değildi en azından ama olana care yok işte. Baya bir zor oldu. Devlet hastanesinin rezilliğiydi, her hastane öyle midir bilmem. Kimse yoktu yanımda, ilgilenen tek bir kişi bile. Açılmam yoktu hiç, sancı alacağım sabah nişanım gelmişti. Sancıdan yaklaşık 7 saat sonra şakır şakır kanamam başladı öyle böyle değil. Bacaklarımdan aktı oluk oluk. Kimse bağırmama çağırmama bakmadı, gelen olmadı. 10 saat sonunda ben yine bağırarak uyardım baskı hissediyorum diye, kafası iyice dayanmıştı. Benim dememle kontrol edip doğuma aldılar. Psikolojim çok bozuldu. Terslemeleri bir yandan, ilgisizlikleri bir yandan. Herhalde çıkamayacam dedim.

Benim hep böyle kötü yaşantılardan devlet hastanesi fobisi oldu artık adım atamıyorum. Hayır yani doğum yapacak kadının yanına bir ebe vermek bir hemşire vermek doğum anında sadece onunla ilgilenmek neden bu kadar zor bi ton hemşire var hastanelerde ... sen yine cesaretliymişsin devlete gidebilmişsin.. bebeğini ne zman çıkaracaklar peki? Aynen meme ucunu çekmemesi güçsüz olması çok önemli sorun değil Allah beterinden korusun bi an önce gelsin ewinize inşalah burdan bize de haber et ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…