- 21 Ağustos 2017
- 163
- 93
- 48
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha asla gitmem ama. Asla hemde. Bilmiyoruz 2-3 güne dedi bir hemşire ama ilk beni emzirmeye çağıracaklarmış. Inşallah çıkar hemencik.Benim hep böyle kötü yaşantılardan devlet hastanesi fobisi oldu artık adım atamıyorum. Hayır yani doğum yapacak kadının yanına bir ebe vermek bir hemşire vermek doğum anında sadece onunla ilgilenmek neden bu kadar zor bi ton hemşire var hastanelerde ... sen yine cesaretliymişsin devlete gidebilmişsin.. bebeğini ne zman çıkaracaklar peki? Aynen meme ucunu çekmemesi güçsüz olması çok önemli sorun değil Allah beterinden korusun bi an önce gelsin ewinize inşalah burdan bize de haber et ...
9 bucukta sanci verilmeye baslandi, 2 bucuga kadar dayanilir seviyedeydi. O saatten sonra siddetli olmaya basladi ve bagirmaya basladim her sanci gelisinde. Hep nst ye baglisin dusun. Kalkamiyosun sanci aninda yuruyemiyosun rahat olabilecegin bi pozisyonda takilamiyosun. Yaninda kimsenin olmamasi psikolojik olarak daha da yipratiyo sanirimHastanenin şartları dışında sancılar nasıldı düşündüğün gibi mi dayanılıyor mu suni sancı da almışsın.....
Cnm iyileşince mutlaka şikayette bulun. Geçen haberlerde izledim kadını bağlamışlar suni sanciya 10 saat sancı çekmiş yemeğe çıkmışlar başında hickimse yokmuş kadıncagz o an doğum yapmış bebek 4 kilo olduğu için kadında çok zayıf rahim parçalanmış kadın vefat etmiş eşi isyan ediyordu . İnsana yalan gibi geliyor bunlar ama işte Türkiye'nin sistemin rezilligi , sanada bişey olabilirdi başında hickimse olmadan en azından bir hemşire . Geçmiş olsun çok , Allah'ım bizede bu yolda kolaylık versin , meleklerimiz bizi korusun..Evet iyi bir hafta erken değildi en azından ama olana care yok işte. Baya bir zor oldu. Devlet hastanesinin rezilliğiydi, her hastane öyle midir bilmem. Kimse yoktu yanımda, ilgilenen tek bir kişi bile. Açılmam yoktu hiç, sancı alacağım sabah nişanım gelmişti. Sancıdan yaklaşık 7 saat sonra şakır şakır kanamam başladı öyle böyle değil. Bacaklarımdan aktı oluk oluk. Kimse bağırmama çağırmama bakmadı, gelen olmadı. 10 saat sonunda ben yine bağırarak uyardım baskı hissediyorum diye, kafası iyice dayanmıştı. Benim dememle kontrol edip doğuma aldılar. Psikolojim çok bozuldu. Terslemeleri bir yandan, ilgisizlikleri bir yandan. Herhalde çıkamayacam dedim.
Kıyamam ya insan uyku uyuyamaz o oradayken , Allah'ım inş hemen çıkar yaz bize cnm çıkınca mutlu haberlerini bekliyoruzBir daha asla gitmem ama. Asla hemde. Bilmiyoruz 2-3 güne dedi bir hemşire ama ilk beni emzirmeye çağıracaklarmış. Inşallah çıkar hemencik.
Evet gercekten rezilligin boyutu bu iste. Insanliktan gram haberleri yok. Vicdanlari körelmis. Hala aklima gelince o anlar degisik bi ruh haline burunuyorum. Insallah cok kolay ve guzel bir dogum yasarsin. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin en onemlisi o. Sikayette bulunucam bebegim bi ciksinCnm iyileşince mutlaka şikayette bulun. Geçen haberlerde izledim kadını bağlamışlar suni sanciya 10 saat sancı çekmiş yemeğe çıkmışlar başında hickimse yokmuş kadıncagz o an doğum yapmış bebek 4 kilo olduğu için kadında çok zayıf rahim parçalanmış kadın vefat etmiş eşi isyan ediyordu . İnsana yalan gibi geliyor bunlar ama işte Türkiye'nin sistemin rezilligi , sanada bişey olabilirdi başında hickimse olmadan en azından bir hemşire . Geçmiş olsun çok , Allah'ım bizede bu yolda kolaylık versin , meleklerimiz bizi korusun..
En iyi kararı vermişsin bence. O anlarda çünkü panik atağı olmayan insan bile delirecek kıvama geliyo. Yengem ve görümcem o şekilde sezeryan oldu. Doğum sonrası tabii ki bi takım sancıları oldu dikiş yerlerinde, hareketleri kısıtlandı ama 1 haftaya kendine geldi. Kişiden kişiyede değişir. Bazılarının canı çok tatlı oluyo naza çekiyolar :) Inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına o günKizlaaar bugün doktora gittim yine 20 Eylül'de belden uyusturmali sezeryana karar verdik . Panik atagim olduğu için normal doğum pek düşünemedim , doktorumda dedi eğer panik bozukluğun varsa oan bebegede banada zarar verip zorluk cikarirsan sıkıntı yaşarız . Bu hafta son kararını ver artık dedi . Spinal sezeryan olanlar kimlerrrrr
Evet panik atagim tutar kendimi skarsam Allah korusun bebek sksabilir kanala doktorda onları soyledi , benim gibiler için en iyisi sanırım epidural sezeryan . Hakkımizda hayırlısı olsun ne diyelim bebisimin doğum haberini buraya yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum . Senin bebisin ciktimi hastaneden cnm durumu nasılEn iyi kararı vermişsin bence. O anlarda çünkü panik atağı olmayan insan bile delirecek kıvama geliyo. Yengem ve görümcem o şekilde sezeryan oldu. Doğum sonrası tabii ki bi takım sancıları oldu dikiş yerlerinde, hareketleri kısıtlandı ama 1 haftaya kendine geldi. Kişiden kişiyede değişir. Bazılarının canı çok tatlı oluyo naza çekiyolar :) Inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına o gün
Haberlerini bekliyorum canim :) Evet dün ciktikta uykusuz saatlerimiz basladi bile :)Evet panik atagim tutar kendimi skarsam Allah korusun bebek sksabilir kanala doktorda onları soyledi , benim gibiler için en iyisi sanırım epidural sezeryan . Hakkımizda hayırlısı olsun ne diyelim bebisimin doğum haberini buraya yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum . Senin bebisin ciktimi hastaneden cnm durumu nasıl
Çok sevindim cnm kavusmaniza , Allah bebegne sağlık uzun ömür versin . Bende gün sayıyorum işte hala :)Haberlerini bekliyorum canim :) Evet dün ciktikta uykusuz saatlerimiz basladi bile :)
Sizin gün belli sanırım diyim? Bende de panik bozukluk var ama eskisi kadar kötü olmuyorum.uzun tedaviler oldum seanslar aldım birsürü bişeyler...ama şimdi iyi hissediyorum.yine de bi acaba diyor insan nefes kontrolü falan zor olur mu diye ama çok kötü hissedersem bulunur o an bir çaresi oyüzden normal olduğu sürece normali deniycem.Çok sevindim cnm kavusmaniza , Allah bebegne sağlık uzun ömür versin . Bende gün sayıyorum işte hala :)
Sen de zamanında çok korkmuşsun ki bu başlığı açmışsın ....bize biraz daha ayrıntısıyla anlatırmısın sancı anlrını? Annem ilk sancılardan korkma son sancılar kötü oluyor dedi artık Doğuma gireceğin zamanHaberlerini bekliyorum canim :) Evet dün ciktikta uykusuz saatlerimiz basladi bile :)
20 Eylül'de gibi spinal sezeryan düşünüyorum o tarihe kadar bebiş kendi gelmek istemezse , geçen akşam çok sancilandm arada yokluyor , acaba o çektiğim sancı doğum sancı benzeremiydi diyorum . Bilmiyorum bazı kadınlar çok abartiyor tetanoz aşısı olup korkanlar var bu tarz kişiler dogumuda öyle bı anlatiyorki bende asla diyorum normal doğuma . Hiçbir fikrim olmadığı için korkum zaten çünkü kişiler çok farklı bahsediyor . Normal doğum olsada bı tanıdığım çok fazla dikisi oldu alttan sezeryandan farkı kalmadı . Bide alt kısım çok zor , bunun tuvaleti var , hijyeni var , ilişkisi var normal doğum daha zor geliyor bana ama bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak hassas , panik atak yaşayanlar için çok zor bı surec , atlatcaz inşallah kızlar :)Sizin gün belli sanırım diyim? Bende de panik bozukluk var ama eskisi kadar kötü olmuyorum.uzun tedaviler oldum seanslar aldım birsürü bişeyler...ama şimdi iyi hissediyorum.yine de bi acaba diyor insan nefes kontrolü falan zor olur mu diye ama çok kötü hissedersem bulunur o an bir çaresi oyüzden normal olduğu sürece normali deniycem.
Bu arada sizin ne kadar kaldıSizin gün belli sanırım diyim? Bende de panik bozukluk var ama eskisi kadar kötü olmuyorum.uzun tedaviler oldum seanslar aldım birsürü bişeyler...ama şimdi iyi hissediyorum.yine de bi acaba diyor insan nefes kontrolü falan zor olur mu diye ama çok kötü hissedersem bulunur o an bir çaresi oyüzden normal olduğu sürece normali deniycem.
38+2 yim her an olabilir ama gününü de geçebilir hiç bilmiyorum ki ne zaman gelicek acaba ... çok sıkılıyorum artık şuan yapıcak bişey de yok Doğum iznindeyim oturdum bekliyorum resmenBu arada sizin ne kadar kaldı
Aynı şekilde cnm işten ayrıldım kuluçkaya yatmış gibi oturdum doğumu bekliyorum :))38+2 yim her an olabilir ama gününü de geçebilir hiç bilmiyorum ki ne zaman gelicek acaba ... çok sıkılıyorum artık şuan yapıcak bişey de yok Doğum iznindeyim oturdum bekliyorum resmen
Kıymetini bilmek lazım aslında doğumdan sonra sklmaya pek vakit olmucak gibi bebislerden :) ela6167 doğurdu uğramaz oldu , bebiş rahat bırakmıyor belliki38+2 yim her an olabilir ama gününü de geçebilir hiç bilmiyorum ki ne zaman gelicek acaba ... çok sıkılıyorum artık şuan yapıcak bişey de yok Doğum iznindeyim oturdum bekliyorum resmen
Walla doğru diyosun belki bu boş zamanlarımızı da arıycaz ama okadar sıkıcı ki beklemek...sabırsızlanıyor insan bir an önce onla ilgilenmek istiyorum :) senin de az kaldı sanırımKıymetini bilmek lazım aslında doğumdan sonra sklmaya pek vakit olmucak gibi bebislerden :) ela6167 doğurdu uğramaz oldu , bebiş rahat bırakmıyor belliki