• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştıkça korku :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hepimize Allah guzel ve kolay dogumlar nasip etsin. Dunyanin en mucizevi olayi. Elbette kolay olmayacak ama sonucu guzel ve mutlak gececek. :anneadayı:

Benim de çok az aldı kızlar sezeryan olcak tirsiyorum bir aksilik çikmaz dimi panik yapıyorum :)

Benim de çok az aldı kızlar sezeryan olcak tirsiyorum bir aksilik çikmaz dimi panik yapıyorum :)
Korkma bence korkunu en aza indir. Hele ki sezeryansa zaten hic korkmana gerek yok diye dusunuyorum :) Umarim her sey yolunda gider saglikla alirsin yavrunu kucagina. :)

Korkma bence korkunu en aza indir. Hele ki sezeryansa zaten hic korkmana gerek yok diye dusunuyorum :) Umarim her sey yolunda gider saglikla alirsin yavrunu kucagina. :)
Çok teşekkür ederim sakin olmaya caliscam siz doğum yaptınız mı acaba :)

Güzel düsün bosver panik yapma. Sana ait en ozel varligi kucagina alacaksin. En guzeli en ozeli bu :) ben sabirsizlaniyorum o gun icin. Acele ediyorum ama zamaninda gelsin tabi minik baligim :)

Güzel düsün bosver panik yapma. Sana ait en ozel varligi kucagina alacaksin. En guzeli en ozeli bu :) ben sabirsizlaniyorum o gun icin. Acele ediyorum ama zamaninda gelsin tabi minik baligim :)
Evet bugün bende öyle düşündüm ve rahatlatmaya karar verdim o gün gelsin artik meleklerimizi koklayalim çok mutluyum ya içim içime sigmiyor valla anne olacağız inşallah :) Allah tüm isteyenlere versin :)

Iyi akşamlar arkadaşlar bende 38+2 haftalık hamileyim. Sabırsızlıkla bekliyorum 37 haftalıkken 1 cm açılmam vardı hala bekliyorum bugün aşağıya doğru basınç hissediyorum ara ara ne zaman olur tahmini tecrübesi olan var mı acaba teşekkür ederim

Cinsiyetler ne kızlar benim bebişim kız :KK54:allah sağlık versin bebelerimize insallah

Cinsiyetler ne kızlar benim bebişim kız :KK54:allah sağlık versin bebelerimize insallah
Benim de kız ama bazen erkek mi die şüphe duyuyorum her gören erkek diyor :) 14.haftada bi Dr %100 kız dedi ama asıl drum gostermiyo sadece tahmini kız diyor merak ediyorum :)

Benim de kız ama bazen erkek mi die şüphe duyuyorum her gören erkek diyor :) 14.haftada bi Dr %100 kız dedi ama asıl drum gostermiyo sadece tahmini kız diyor merak ediyorum :)
Kaçıncı haftadasın ki

Göstermemesi ilginç:-) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil pembe alma herseyini yine de sarı kırmızı beyaz yeşil al:KK9:
Öyle yapıyorum canım sağlıklı olsunlar da aynen cinsiyet önemli değil :) Dr o kadar uğraştı geçen hep sakladı :)

İnşallah istediğiniz şekilde kolaylıkla doğumlarımız olur ben normalden korkuyorum o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum hayırlısı tabi ki

İnşallah istediğiniz şekilde kolaylıkla doğumlarımız olur ben normalden korkuyorum o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum hayırlısı tabi ki
Ben de korktugum için öyle istedim daha doğrusu sezeryan dedim ama daha ne şekilde old konuşmadık ama ben tam bayilmaktan da korkuyorum panik var sanırım bende en iyisi epidural gibi geliyor bana

Back