Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştıkça korku :/
- Konu Sahibi Ela6167
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #doğum #hamile #normaldogum #sancilar
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Korkma bence korkunu en aza indir. Hele ki sezeryansa zaten hic korkmana gerek yok diye dusunuyorum :) Umarim her sey yolunda gider saglikla alirsin yavrunu kucagina. :)Benim de çok az aldı kızlar sezeryan olcak tirsiyorum bir aksilik çikmaz dimi panik yapıyorum :)
Çok teşekkür ederim sakin olmaya caliscam siz doğum yaptınız mı acaba :)Korkma bence korkunu en aza indir. Hele ki sezeryansa zaten hic korkmana gerek yok diye dusunuyorum :) Umarim her sey yolunda gider saglikla alirsin yavrunu kucagina. :)
- 18 Eylül 2014
- 75
- 67
- 38
- 33
Güzel düsün bosver panik yapma. Sana ait en ozel varligi kucagina alacaksin. En guzeli en ozeli bu :) ben sabirsizlaniyorum o gun icin. Acele ediyorum ama zamaninda gelsin tabi minik baligim :)Benim de çok az aldı kızlar sezeryan olcak tirsiyorum bir aksilik çikmaz dimi panik yapıyorum :)
Evet bugün bende öyle düşündüm ve rahatlatmaya karar verdim o gün gelsin artik meleklerimizi koklayalim çok mutluyum ya içim içime sigmiyor valla anne olacağız inşallah :) Allah tüm isteyenlere versin :)Güzel düsün bosver panik yapma. Sana ait en ozel varligi kucagina alacaksin. En guzeli en ozeli bu :) ben sabirsizlaniyorum o gun icin. Acele ediyorum ama zamaninda gelsin tabi minik baligim :)
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Benim de kız ama bazen erkek mi die şüphe duyuyorum her gören erkek diyor :) 14.haftada bi Dr %100 kız dedi ama asıl drum gostermiyo sadece tahmini kız diyor merak ediyorum :)Cinsiyetler ne kızlar benim bebişim kız allah sağlık versin bebelerimize insallah
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Kaçıncı haftadasın kiBenim de kız ama bazen erkek mi die şüphe duyuyorum her gören erkek diyor :) 14.haftada bi Dr %100 kız dedi ama asıl drum gostermiyo sadece tahmini kız diyor merak ediyorum :)
35 ama göstermiyor benim bebis :)Kaçıncı haftadasın ki
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Göstermemesi ilginç sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil pembe alma herseyini yine de sarı kırmızı beyaz yeşil al35 ama göstermiyor benim bebis :)
Öyle yapıyorum canım sağlıklı olsunlar da aynen cinsiyet önemli değil :) Dr o kadar uğraştı geçen hep sakladı :)Göstermemesi ilginç sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil pembe alma herseyini yine de sarı kırmızı beyaz yeşil al
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Allah bagislasin canimBenim de dunyalar tatlisi bir kizim olacak insallah
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
- 18 Eylül 2014
- 75
- 67
- 38
- 33
Amin kuzucum :) yani karisik aslinda ama su siralar sezeryan desem daha dogru soylemis olurum.Allah bagislasin canim
Ben normal düşünüyorum inşallah 38+2 deyim 2 cm açılma oldugunu soyledi dr. umDoğumlarınızı normal mi düşünüyor sunuz
- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Ben de korktugum için öyle istedim daha doğrusu sezeryan dedim ama daha ne şekilde old konuşmadık ama ben tam bayilmaktan da korkuyorum panik var sanırım bende en iyisi epidural gibi geliyor banaİnşallah istediğiniz şekilde kolaylıkla doğumlarımız olur ben normalden korkuyorum o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum hayırlısı tabi ki