Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

50 tl den sonrası için kargo benden hanmlar...

Hayırlı satışlar size olabileceğini düşündüm fotoğraflar biraz kötü çıktı ama normalde rengi canlı

Tesekkur ederım ılgınıze takasmı dusunmustunuz..

Hayır siz bi konuya yazmıştınız kız bebek bekliyorsunuz diye anladım yanlış değilse o yüzden ekledim :)

Benım ıcın dıyorsanız evet kız bebek beklıyorum ama hamıle kıyafetı aramıyordum da o yuzden yabancı kaldım. Kusura bakmayın.

Haydı hanımlarr .. 50 tl ve üzeri kargo benden.. İşimi görecek kıyafet (bebek kıyafeti ve esyası da olur) takas düşünürüm..

Haydinn kızlarr.. Çok ucuz..

Hadi bayanlar... Hala cokk ucuzz.

Panço ayrılmıştır..

Bluzlarda 3 tane 10 tl oldu hanımlar buyrun...

Haydı hanmlar alın btsın sunlar yav

Canm siyah beyaz ve gri hirkalari begendm ucunu 10 tlye verirsen alacm bide elbiseyi 15 tl ye verirsn hepsini almk istiyorm

Tamam canm ne zaamandır senın onları ıstedgını bılıyorum zaten işin görülsün bende ihtiyaclarımı gideririm. Anlastık. Ama bana resimlerini göster yanlıs seylerı ayırmıyım. Oldumu

Coklu alımda indiriimm...

Tamam canm nebegm hastada sonra gonderirm ama once elbisenin boyunu olcermisn bilegm asagnda olmasi lazm kisaysa giyemem senin boyun kac elbisenin boyu kac

Bakim canm benimki 168 ayak bileğimden biraz yukarda kalıyo Ama ölçim senin için dur.

İstanbul çengelköydeyim ümraniye yada üsküdardan da teslim edebilirim uyuyorsa.

Tamam canm nebegm hastada sonra gonderirm ama once elbisenin boyunu olcermisn bilegm asagnda olmasi lazm kisaysa giyemem senin boyun kac elbisenin boyu kac
Canım ya aniden misafirim geldi ölçemedim yarın sabah hemen ölçüp bilgi vericem sana olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…