Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Canm takas dusunrmusn bide urunlr s m uyumlu yada 38 40 beden ben 40 42 yim olur mu acaba 63 kiloyum hirkalari begendm elbise ve etegi bide

Bilmem hiç düşünmedim takas ama ihtiyacım olan bişey olursa neden olmasın. Ayrınca da ben bu kıyafetleri giyerken 60 la65 Rası gidip geliyordum hep. Yanı büyük ihtimalle olurdiyr düşünüyorum.

Haydi hatunlar yokmu içinde işinize yarayacak bi kaç bişeyy. Dolabımı boşaltmam lazım bebek geliyooorrrrr...

Canm benm bir sayfama bak isine yarar bisey varsa takas yaparz yoksadaalacklarm var bebeginin cinsiyeti ne belji ise yarar biseylr vardr

Canm benm bakyım sımdıde sanırım senın cicilerin bana olmayacak kadar küçük ben ilk dogumdan snra kılo aldım bıde sımdıde hamıleyım. O yuzden olmucak gıbı gozukuyor. Ozellıkle o bordo elbıseye bayıldım ınankı ama 40 bedene ben ölsem giremem Bebek kıyafetleri demişsin onlar nerde bıde onlara bakım ben link atabılırmısın.

Gözatın kızlarrr hosuna gıden bısey hıc mı yokk

Hanımlarr topuklular 15 tl olduuu... Sandalet 10 tl.. Kıyafetlerde 3 5 7,5 tl

Canm hamile oldugnu unuttm olmayabilr haklisn benm kizim varda hic kiyaftlerini satmayi dusunmedm kizkardesimnde jizi olack ona verecm ama elimde sifir biberon belki birkac bisey cikar diye dusundm tabi kizsa:) bende senin elbiseye bayildm tam olark kac beden 63 kiloya okursa hemen almk isterm gul kurusu etegm 44 beden ikikez giydm begenrsen 65 kilo ustysen olur ilk siradaki hirka buyuk tam hamilelk oda okur sana bende dogumdn sonra cok kiko verdm ondn satiyorm mesela yesik benekli bir buluz var cok hos duruyo oda olur tabi istersn olmzsa elbisede indirm yaparsn birkac hirka begendm toplu almk istiyorm

Gül kurusu etek cok guzel gercekten evet. Ne kadar istiyordun o etege..

Toplu alımda güzel indirimlerim olacak emin oluunn..

Aa görmemişim ya kusura bakma. Elbise olur emin olabilirsin. Cünkü ben 9 aylık hamileyken bile giyebildim. Kuması cok guzel ve rahat emin ol. Bi çok bişey almayı düsünürsen bişeler yaparım sana. Ne begendiğini bana soyleyebilirmisin..

Elbise beyaz ve siyah hirkayi begendm toplam kac olur fotosunu sonra atp gosterirm canm fiyat soylede once

Yanlış seyleri hesaplamadıysam 32,5 yapıyo düz 30 tl olur canm istersen. Kargosuda var cunku bunun 2,5 tl yıde kargosundan dusersin.

Hatunlar hafta sonuna özel indirim.. Ayakkabılar 10 tl . Kıyafetler, elbiseler ve hırkalar hariç 3 tl ye düştüü... Toplu alımda indirimm ..

Hirkanin birini alaym ozamn 25 olsn canm kargoda odeyecm ya param okadr yok hangi hesaba gonderecm para kesilmese bari bide ona vermeyeym halk bank ve vakif jesmiyo galibA Hangisi hesabn var canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…