Bilmem hiç düşünmedim takas ama ihtiyacım olan bişey olursa neden olmasın. Ayrınca da ben bu kıyafetleri giyerken 60 la65 Rası gidip geliyordum hep. Yanı büyük ihtimalle olurdiyr düşünüyorum.
Canm benm bakyım sımdıde sanırım senın cicilerin bana olmayacak kadar küçük ben ilk dogumdan snra kılo aldım bıde sımdıde hamıleyım. O yuzden olmucak gıbı gozukuyor. Ozellıkle o bordo elbıseye bayıldım ınankı ama 40 bedene ben ölsem giremem Bebek kıyafetleri demişsin onlar nerde bıde onlara bakım ben link atabılırmısın.
Canm hamile oldugnu unuttm olmayabilr haklisn benm kizim varda hic kiyaftlerini satmayi dusunmedm kizkardesimnde jizi olack ona verecm ama elimde sifir biberon belki birkac bisey cikar diye dusundm tabi kizsa:) bende senin elbiseye bayildm tam olark kac beden 63 kiloya okursa hemen almk isterm gul kurusu etegm 44 beden ikikez giydm begenrsen 65 kilo ustysen olur ilk siradaki hirka buyuk tam hamilelk oda okur sana bende dogumdn sonra cok kiko verdm ondn satiyorm mesela yesik benekli bir buluz var cok hos duruyo oda olur tabi istersn olmzsa elbisede indirm yaparsn birkac hirka begendm toplu almk istiyorm
Aa görmemişim ya kusura bakma. Elbise olur emin olabilirsin. Cünkü ben 9 aylık hamileyken bile giyebildim. Kuması cok guzel ve rahat emin ol. Bi çok bişey almayı düsünürsen bişeler yaparım sana. Ne begendiğini bana soyleyebilirmisin..
Hirkanin birini alaym ozamn 25 olsn canm kargoda odeyecm ya param okadr yok hangi hesaba gonderecm para kesilmese bari bide ona vermeyeym halk bank ve vakif jesmiyo galibA Hangisi hesabn var canm