Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Canm 36 ya bıraz bolca dokumlu duruyor,, evlendıgımde 38 dım rahat oluyordu, ama hamılelıgımın ılk ıkı ayında gıydım 40 bedendım gene oldu.. Yanı cok rahat bı elbıse.. Bırde su an konularına bakıyorum,, ihtiyacım olan bısey bulursam tabı takas dusunurum. Bebıslerımın kıyafetlerı var cok sukur,, senın kıyafetlerde beden uymuyor ama yınede bıda bakıyorum.. Uyan bısey varsa. Ozelden yazıcam

Elbise 20 TL... pardesuler 40-50 TL...

50 TL üzeri kargo benden hanımlarr..

merhaba :)
Ağda makinesi kuaförde kullanılan kaliteli ısıtıcılardan sanırım değil mi? bir önceki sayfalar bir arkadaşın yazdığı fiyat gibi 200 küsrü liraya almışsınız zamanında..şuan kullanmadığınızı yazmışsınız peki ilk kullandığınızda memnun kaldınız mı? :) sesunun uyduruk sir ağda ve ısıtıcısından kaliteli duruyor çünkü
2. sorum sporcu atletleri esnek mi? iri yapılıyımda olursa almayı düşünüyorum
3. sorum tekrardan satışa sunduğunuz 3 ayakkabıdan 1. ve 3. resimdekinin numaralarını ve fiyatlarını öğrenebilir miym? :)
başka satışa sunacağınız ürünler varsa görmek isteriz :) çanta vs. :) aslında fiyatlar çok uygun ama iste kilolu olunca hepsi olmuyor

spor atletler ve düzleştirici tostu takasa ekleyelim eğer baktıysan ürünlerime dönüş yaparmısın cnm

Canım 1. Sorunun cevabı.. Agda makınesınden memnun kaldım. Evlenırken ceyızımıe almıstım. Ama artık bı cock var bırde hamıleyım artık kullanmıyorum. Yanı onu kullancak zamanım yok acıkcası. Makıneden memnundum yani .

2. Son ekledıklerım harıcındekı kalan kıyafetler adı altında topladıklarımın hepsi satıldı maalesef..

3. Ayakkabılarda da kahverengı derı olan yanı 1. Resımdekı 40 numara yazıyor ama 38 39 giyer.. Fiyatı 20 tl den tekrar koydum sayısa. 3. Resımdekı vızon suet 38 numara 15 tl..

Almak istersen fiyatta anlasırız merak etme. Sımdıye kadar kmseyı kırdıgımı dusunmuyorum

spor atletler ve düzleştirici tostu takasa ekleyelim eğer baktıysan ürünlerime dönüş yaparmısın cnm

İlksancım konuna bakmıstım ama bı kac gundur gıremıyordun tekrar bakım. Ama sanırım bebıslere ihtiyacı olan bıseyler bulammıstım.. Tekrar bakıyorum sımdı

Hanmlar kalanlar 35. Sayfada elbiselerden itibarendir.. Uygun fıyatlarlaaa

I ilksan canm konularına baktımda bedenden dolayı kendıme uygun bıseyler bulamadım, malum hamılelık.. Bebecıklere gore bısey goremedım belli bi konun varmı.. Eger takaslık bulamasaak bıle düzlestrici-tostu 15 e ındırmıstım zaten 10 a verırım sana. Aklında olsun..

hamilemisin cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.50. sayfadan itibaren kız çocukları için birşeyler vardı .tamam fiyat aklımda :)

Sizin memnun kalmanıza sevindim o zaman almak isterim :)
Hadi yaa spor atletleri için üzüldüm :/ bit pazarın başlığını biraz geç farketmişim ama napalım sağlık olsun
Ayakkabıların fiyatıda gayet güzel o zaman ağda makinesi,1.resimdeki ayakkabı yani kahverengi deri ayakkabı ve vizon sueti ayırt etmek istiyorum :)
Toplam: 25+20+15=60 TL :)
Teşekkür ederim ince düşünceniz için
Ödemeyi sAkıncası yoksa aralık 1-2 gibi yapabilirim :) annanemden o zaman harclık alıp ödeme yapabilirim :)
Bir arkdastan tşörtler sizden de ayakkabılar alacağım ayy mutlu oldum vallahi

Öğrencimisin yoksaaa

Agda makınası,, kahverengi kafes ayakkabı ve vizon süet topuklu ayakkabı ayrılmıstır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…