Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Canım onuda sana gonderıcem. Setlerden bırını alana hedıye edecektım onuda.

Cook uygun gerıye kalan tum kıyafetler 20 TL.... Düzlestirici tost ikisi bir arada 15 TL... agda makınası 25 TL...

Malesef canm dedıgım gıbı tek derece ama ıyıde yapıyor.. İstersen onu da gonderırım..

Canım çok teşekkur ediyorum kargomu teslim aldım bugun atletlere cekete hepsıne bayıldım :) Özelliklede kırmızı olana benım acımdan guzel bir alışverişti

Benımde kargom geldi biraz önce.. Bende bayıldım inanki.. Ayrıca ıcınden cıkanlara bittimm.. Cook tatlıydı yaa.. Cook sagol cok tesekkur ederım..

canim takas olarak ne dusunuyosun diye sormustum ama sen geri donmedin ??
ben sen herhangi bir ürünle ilgilenmeyip sormayınca vaz geçtin sandım :) ürünlerime bak istersen ona göre konuşalım eş eğer fişyatta birşeyler var

Hanımlar elimdekiler bitsin istiyorum. Elimde kalan tüm kıyafetleri 15 TL. YE DÜŞÜRDÜM.... Yarın tesettüre uygun kıyafetlerde eklicem...

Hanımlar elimde kalan kıyafetlerı son sayfada tekrar guncellıyorum.. Birazdan yenilerde eklenecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…