Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Kııızzz hep terss çıkmış bunlar yaa. Güzlmş ii satıslarr

Simdi de fiyatlarını yazıyım.. Hamilelikten sonra giyemedim aldıgım kilodan dolayı..
Kahverengi deri ayakkabı 39 numaradır enes ten almıstım. Fiyatı 20 tl. Sadece bi kaç kez giyebildim..
Kahverengı burnu acık saten ayakkabı 38 numara graceland den almıstım. Oda 30 tl onu hiç giyemedim. Altları bile tertemizdir..
Beyaz spor ayakkabıları spora giderken giydim. Bilek kısmında cok hafıf asınmalar var. Orjınal puma 10 tl.
Beyaz tüylü terlikler 2 sene önce ceyizime aldıgım ve adam akıllı giyemediğim terliklerdir. 5 tl.
Vizon renk topuklu ayakkabılarım gusto&me marka 39 numara bunları da bı kac kez giydim 25 tl.
Siyah sandaletlerimde evlendikten sonra kapandıgım için giyemedim ama sapasağlamdırlar. Ceyo dan almıstım. 38 numara onlarda 10 tl.

Kızlar fiyatta degısıklı olsun.. Ayakkabı dolabımı dzenlemek ıstıyorum hadı bakalım. Fiyatı yıne konusuruz. Kahverengı derıler yıme 20 tl. Vızon topuklu 20 tl. Saten burnu acıklar da 20 tl oldu. Yokmu begendıgınızz...

Hadı bakalımm. Cıksın sunlar dolaptann yokmu begenen yahuu...

Canim talibim pumalara.icinde kac numara yaziyor.birde vizon kac numara?birde tuylu terlik kac numara.yipranikligi varmi terligin.hediye vericemde bitanem.
Canım benım pumalarda terliklerde bi arkadas istedi. Onla anlastıgımı yazmayı unutmusum ozur dilerim.. Vizonlarım 39 numara ama 38 sen rahatlıkla giyebilirsin.

Pumalar ve çeyiz terlikleri satıldı.. Hadi bayanlar sandalet hariç diğer tüm ayakkabılar 20 tl ye düştü..

3 ü birden 50 tl.. Tek tek almak isterseniz kahverengi satenler 20 tl. Diğerleri 15 tl oldu..

Hadi hanımlarr yokmu begenenn...

Eklentiler

• image.jpg
    897,7 KB · Görüntüleme: 202
  • image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 186
  • image.jpg
    944,6 KB · Görüntüleme: 169
  • image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…