Doğum Tecrübelerimiz

hulyauymaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1
0
36
Hatay
şu an 38+3 hamileyim. ilk bebeğimi 6 aylık sorunlarından dolayı normal doğum ile ölü doğum yaptırıldı suni sancı öldürdü beni 2.5 gün o deli sancıyı çektim. Şu an hamileyim ve doğum yapmak üzereyim çok korkuyorum. Normal doğumdan cok korkuyorum. Dr sordum ilk bebekten dolayı korkum var dıye o bebek henüz doğuma hazır değildi o yüzden zorlandın falan dedı. Acaba öle mi? Görüşlerinizi ve önerilerinizi beliyorum. teşekkürler...

çok geçmiş olsun Allah bebeğinede sanada uzun ömürler versin. ilk doğum için bişey diyemicem elbette öyle bir tecrübeden sonra korkman normal ama ben pozitif düşüncenin gücüne çok inanırım. ne düşünürsen o olur. o nedenle hep çok kolay bir doğum yapacağını hayal et hatta o doğum anını gözünde canlandır. fazla sancı çekmeden hiç bir risk olmadan bebeğinin dünyaya gelişini o ilk ağlamasını duyduğun anı düşün. belki saçma gelir sana ama ben hep böyle yaparım ve bana iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…