• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihinize Göre Hayat Amacınızı Bilmek İster misiniz?

benimki 03,02,1989......3+2+1+9+8+9=32........3+2=5
:26:
eşimin ki 1+3+1+9+7+6=27....2+7=9
yorumlarmısınız

Son düzenleme:
benimkinin toplamı 28 etti, 2+8dende 10 çıktı...
benimki ne acaba?
şimdiden teşekkürler....

benimkinde 10 var 10lu kısmı pek anlamadım:1: toplarken 1 olarak kabul ettim :26:
son hali 5 oldu doğruysa yorumlarmısın teşekkür ederim şimdiden :42::42:
Elde ettiğiniz çift rakamı bildirirseniz daha detaylı yazabilirim.Örnek doğum tarihiniz 03.10.1997 ise 0+3+1+0+!+9+9+7=30 o da 3+0=3 olur.Yani 30/3 gibi bana bildirin.

selam,benimki 2+3+9+1+9+9+4=37 3+7=10
kocaminki 1+8+9+1+9+9+1=38 3+8=11 yorumlarsaniz cok sevinirim,simdiden tesekkurler
Sizinkini daha sonra yazacağım.
38/11 için.
11:İki kat yaratıcılık ve güven, 8:Bolluk ve güç, 3:İfade ve duyarlılık
38/11 hayat yoluda olanlar,yaratıcılık ve maddi başarıyı birleştirmek,şefkat e cömertlikle güçlerini kullanmayı ve enerjilerini ifade etmeyi öğrenmek için burada bulunmaktadırlar.Güç ve bolluğa sahip olabilecekleri gibi,kendilerinden kuşku duyarak bunlardan uzak da kalabilirler.Yeterince alamadıklarını veya veremediklerini hissedebilirler.Bağımlılıkları olabilir.olgunlaşana dek zor insan olabilirler.Hükmedici olabilirler.hayatlarını ortak bir hedefe ya da yüksek bir amaca adadıkça yaratıcı enerjileri serbest hale geçebilir.Pozitiflik varsa güçlü lider,dinamik yaratıcı olabilirler.Başkalarına yetki verip,paylaşım yapabilirler,maddi açıdan başarılı olabilirler.Negatiflik varsa,başkalarıyla rekabet,hakimiyet sorunu yaşayabilirler.bağımlılıklarla uğraşabilir,güvensizlik nedeniyle insanları kendilerinden uzaklaştırabilirler.
Sağlık:Negatiflik varsa,boğaz ağrısı,alt karın bölgesinde sorunlar,enerji tükenmesi vb yaşayabilirler.Pozitif davranışlar varsa da bünyeleri güçlü olur.İlişkilerinde dayanacak güçlü bir partnere ihtiyaç duyarlar ama yönetme ve kontrol etme eğilimi de vardır.Liderlik,politikacılık,insanlara rehberlik,girişimcilik,işadamlığı yapabilirler.dünyaya enerji ve hizmet verdikçe daha fazla para kazanırlar.

Son düzenleme:
selamm
benim ki
23'ten 5, nişanlımın 24'ten 6 ?

5:Özgürlük ve disiplin, 2: İşbirliği ve denge, 3:İfade ve duyarlılık
23/5 yolunda olanlar,bağımsızlık duygusal dürüstlük ve işbirliği ile ilgili sorunlarını halletmek,sonunda disiplin ve deneyim derinliği yoluyla özgürlüğü yaşamak için burada bulunurlar.Çoğu 23/5 ler geç çiçek açarlar,güvenlerine kavuşmaları zaman alır.23/5ler gerçek özgürlüğü deneyimlemek için buradadırlar,yani kendi isteklerine düşkünlük,sorumsuzluk,kurallara uymama gibi.Gerçek hayatta ya da kitap,film vs de serüven arayabilirler.
Hızlı öğrenirler ve değişik yetenekleri ve deneyimleri sayesinde açıkgözlülkle geçimlerini sağlarlar.Kendilerini özgür kılabilmek için disiplin ve odaklanmaya ihtiyaçları vardır.Canları çabuk sıkılır,herşeyi hemen yapmaya kalkabilirler.canlı ve neşeli olabilirler,serüvencidirler.İlişklerinde kısıtlandıklarını düşnebilirler,oysa böyle kimseleri hayatlarına kendileri çekerler.lişki alanında da kararlı ve odaklı olmalıdırlar.
Değişiklikleri sevdiklerinden,yoolculuğu,değişik insanlarla çalımayı içeren meslekler başta bir çok alana yatkındırlar.Parayı ihtiyaç duyduklarında bulabilir,bazen kazanmadan harcayabilirler.

Nişanlınız 24/6 için

6:Vizyon ve kabul, 4:istikrar ve süreç, 2:İşbirliği ve denge
Bu hayat yolundaa olanlar,mükemmelizm,süreç ve sorumluluk sorunlarını halletmek,hayatta her seferinde bir adım atmak,vizyonlarını pratik yollarla tezahür ettirmek ve hayatlarında aslında var olan mükemmelliği kabul etmek için buradadırlar.
Önemsiz ayrıntılar nedeniyle kaygılanarak kendilerini kaybedebilirler.Bazen suçluluk ve pişmanlık duyabilirler.Sabırsız davranabilirler,oysa adım adım prensibini öğrenmelidirler.Yeni insanlar,fırsatlar ve yerleri idealleştirip sonrasında düş kırıklığına uğrayabilirler.Yüksek standartları vardır,çok çaba gösterir,aşırı sorumluluk duyarlar.2nin sorumluluk duygusu,4ün sosyalliği 6nın yüksek idealleriyle birlikte 24/6 lar hedeflerine ulaşma sabırsızlığı içinde kendilerini aşırı zorlar.Negatif etki yoksa birlikte olunmaktan zevk alınacak kişilerdir.Bazen gerçek hislerinden çok yapmalarını gerektiğini düşündüklerini yaptıklarından gidişatlarından vazgeçmezler.
Genelde dost canlısı,toplulukları seven,zeki,güçlü,canlı kişilerdir.Kendileri ve başkalarından kusursuzluk beklemedikleri sürece mutlu olurlar.Çoğu hastalıklara dirençli,çabuk iyileşebilen tiplerdir.Kusursuz iş ve ilişki arayabilirler.Kendilerini bir işe,eşe adamakta zorlanabilirler.Hoş,eğlenceli arkadaşlar olurlar.Mimarlık,hizmet yönelimli işlerden zevk alırlar.Analiz yetenekleri vardır.Ayrıca spora yatkındırlar.Sabırlı olmayı bildikleri sürece iş alanları sınırlı değildir.

08.02.1992 yorumlarsanız çok sevnirim
31/4 oluyor.
4:İstikrar ve süreç, 1:Yaratıcılık ve güven, 3:İfade ve duyarlılık
Bu enerji yolunda olanlar,istikrar,yaratıcılık ve duygusal ifade sorunlarını halletmek,enerjilerini yapıcı yollara kanalize etmeyi ve hedeflerine doğru adım adım ilerlemeyi öğrenmek için buradadırlar.Güvensizliğini telafi etmek için kendine aşırı güvenli,kendini beğenmiş tavırlar geliştirebilirler.tektek sayıların birleşimi,onlara başarı için potansiyel verir.Buna uygun çalışırlarsa başarılıolurlar,yoksa düş kırıklığına uğrarlar.
31/4lerin güçlü yaratıcı itilimleri,güvenli,sempatik tavırları ve başarı için sürekli çabaları güvensizliklerini örter.Endişelerini yenmek için rekabetçi davranabilirler.statü arzusu içinde ihtiraslı kişilerdir.Çoğu zor bir çocukluk geçirmiştir.Sakin,berrak bir zihinle düşünemediklerinde herşeyi aşırı analiz ederler.
Diğer 4lerde olduğu gibi adım adım ilerlemek zorundadırlar.Ama sabırsız davranabilirler.Pozitif yönde iyi bir arkadaşlık ve aile temeli,hem de sağlam bir mali temel geliştirirler.Çok yönlü,güvenilir,istikrarlı,esnek,duyarlı,yaratıcı bir karışıma sahiptirler.Ama negatif etki varsa,istikrarsız,kararsız,başladığı işi bitiremeyen bireylerdir.sabırsız,ne istediğini bilemeyen kişilerdir.
sağlıkları genelde güçlüdür.Hoş sohbet,aile ve topluluk seven kişilerdir.Çoğu iyi kalpli,sağlam,sadık eşlerdir.yaratıcı ve ifade edici enerjileri ve sağlam analitik yetenekleri nedeniyle,değişik mesleklerde başarılı olurlar.

Merhaba bende bir yorum rica etsem ben 22.01.1988
Sevgilim 16.09.1983
Şimdiden teşekkür ederim.

28 den 10 çıktı benim...

10:İçsel yeteneklerle birlikte yaratıcılık. 8:Bolluk ve güç, 2:İşbirliği ve denge
Bu hayat yolunda olanlar maddi başarı ve yaratıcı enerjiyi birleştirme,yaratıcı enerjilerini ve sezgisel yeteneklerini başkalarının hizmetinde kullanma,otorite ve şefkatle yol gösterme sorunlarını halletmek için burada bulunmaktadırlar.Şifa verici ellere sahiptirler.otoriteye eğilimli olduklarından çevrelerinin saygısını kazanmaya çalışırlar.Kendileri güç kazanmadan önce,üstlerine karşı bastırılmış bir öfke duyabilirler.Güçlü yaratıcılık yanı sıra güçlü kendine güvensizlikleri de vardır.Lider olamasalar da başarılı ikinci adam olabilirler.
Pozitif yönde,bağımsız,kendine yeterli,başkalarına hizmet eden insanlar olarak ilgi görürler.Negatif olarak ise,kendine güvensiz,para ve otorite hakkında olumsuz inançlara sahip ,başkalarına muhtaç,dürüst olmayan bir yapı sergileyebilirler.bastırılmış öfkeleri varsa çeşitli rahatsızlıkları olabilir.Çekingen,sessiz görünmelerinin altında bastırılımış öfke,negatif duygular olabilir.başkaları üstünde hakimiyet kurmaya,kurnazca yönlendirmeye kalkmadıklarında ilişkileri sağlıklı olur.
Yüksek enerjiye,şifa verici ellere ve hassas sezgiye sahip olduklarından şifa alanında çalışabilirler.Ya da başkalarına ilham veren işlerde çalışabilirler.pozitif yönde davranırlarsa bolluk içinde olup para kazanabilirler.

yanlış hesaplamışım sanırım şimdi farkettim:1:
10.08.1984 işte bu sanırım 31=4 oluyo :44:

4:İstikrar ve süreç, 1:Yaratıcılık ve güven, 3:İfade ve duyarlılık
Bu enerji yolunda olanlar,istikrar,yaratıcılık ve duygusal ifade sorunlarını halletmek,enerjilerini yapıcı yollara kanalize etmeyi ve hedeflerine doğru adım adım ilerlemeyi öğrenmek için buradadırlar.Güvensizliğini telafi etmek için kendine aşırı güvenli,kendini beğenmiş tavırlar geliştirebilirler.tektek sayıların birleşimi,onlara başarı için potansiyel verir.Buna uygun çalışırlarsa başarılıolurlar,yoksa düş kırıklığına uğrarlar.
31/4lerin güçlü yaratıcı itilimleri,güvenli,sempatik tavırları ve başarı için sürekli çabaları güvensizliklerini örter.Endişelerini yenmek için rekabetçi davranabilirler.statü arzusu içinde ihtiraslı kişilerdir.Çoğu zor bir çocukluk geçirmiştir.Sakin,berrak bir zihinle düşünemediklerinde herşeyi aşırı analiz ederler.
Diğer 4lerde olduğu gibi adım adım ilerlemek zorundadırlar.Ama sabırsız davranabilirler.Pozitif yönde iyi bir arkadaşlık ve aile temeli,hem de sağlam bir mali temel geliştirirler.Çok yönlü,güvenilir,istikrarlı,esnek,duyarlı,yaratıcı bir karışıma sahiptirler.Ama negatif etki varsa,istikrarsız,kararsız,başladığı işi bitiremeyen bireylerdir.sabırsız,ne istediğini bilemeyen kişilerdir.
sağlıkları genelde güçlüdür.Hoş sohbet,aile ve topluluk seven kişilerdir.Çoğu iyi kalpli,sağlam,sadık eşlerdir.yaratıcı ve ifade edici enerjileri ve sağlam analitik yetenekleri nedeniyle,değişik mesleklerde başarılı olurlar.

İyi aksmlar arkadsm bnm 12.07.1992 yormlarsan sevnrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl yapılıyo 2+9+1+1+9+8+8=38 3+8=11 1+1=2 mi böyle mi yapılacak tam anlamadım ama. ...

ßůšr@

Arkadaşlar,bu çalışma bir fal bakma,kişilik çözümlemesinden öte bir şey.Bunu anlıyor olmanızı umuyorum.Negatif yönlerimizin farkına varıp bunun üzerinde çalışmak için yapılmış.
Fırsatım oldukça hepiniz iin yazacağım.

Back
X