- 29 Ekim 2012
- 22.771
- 57.990
- 798
- 36
- Konu Sahibi hayatttnur
dun yazdimmmm cvp vermemiiisniz rica etsem yazabilirmisinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim,beğendine sevindim.Ne kadar ince ve yardım seversin.Tek tek herkesin istediğini yazıp cevaplıyorsun.Çok teşekkür ederim.Yazdıkların hep doğru.bunları şimdi alıp bilgisayarıma kaydediyorum.Tekrar çok teşekkür ederim
Benim burcum yay,yükselen yengeç.Super hepsi dogru tesekkur ler burcunuzu merak ettim
Rica ederim.8 sayısı şans getirsin sana.Tesekkur ederim. Karakterimi yansitan guzel bir ozet olmus.
dun yazdimmmm cvp vermemiiisniz rica etsem yazabilirmisinizz
benimm 5.05.1988 dogum tarihimmm esimin de 9.08.1987 bunlarin aciklmasaini yazarmisiniz
34 den 7 cıktı yorumlayabılırmısınız?
4+1 den 5 çıktı canım benimde yorumlar mısın ??
çok güzel yorumlamışsınız dillerinize sağlık çok teşekkürler bide size zahmet bi tane daha yorumlanacak sayı var
ama sayı aynen bu çıktı pek anlamadım ama :26:
36
yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ve ayrıca 4 ile 36 nın uyumu nasıl onuda yorumlayabilecekmisiniz :26:
çok ta şey istedim amma
32/ 5 esımın benımde 33/6 tesekurler sımdıden
36/9
9:Bütünlük ve bilgelik, 6:Vizyon ve kabul, 3:İfade ve duyarlılık
36/9 hayat yolunda olanlar,kalplerinin bilgeliğine uygun olarak yaşayarak duygusal dürüstlük,idealler ve kendinden kuşku sorunlarını halletmek, böylece günlük hayatlarında özü sözü birlik örneği olarak hizmet etmek için burada bulunmaktadırlar.
Ne hissetmeleri gerektiğini düşünmek yerine gerçekten ne hissettiklerini anlamak için büyük mücadeleleri olabilir.Eleştiriye karşı çok hssastırlar.İdealistlik standartları çok yükek olduğundan bazen hevesikırılır,vazgeçmeye kalkarlar.Bazen bunları gizlemek için bir güven maskesi takarlar.
Bir kez kendileri ve diğerlerini oldukları gibi kabullendiklerinde asıl mücadelelerine yönelebilirler,bu da başkalarına ilham verici bir şekilde örnek olarak yaşama bilgeliğidir.Öncelikle kendi gerçek duygularını ortaya çıkarmalıdırlar,bu başkalarının onayladığı davranışlra uymasa bile.Herşeyi iyi ve doğru yapmak isterler,bu nedenle sinirli ve gergin olmaya meyillidirler.Bir grupla çalışıyorlarsa kendilerini başkalarıyla kıyaslarlar,çoğu kez de yetersiz hissederler.
Olumsuz yönlerini düzeltir,mükemmel olmayabileceklerini kabul ederlerse, olgunlaştıkça derin bilgeliğe yol alabilirler.36/9 ların gizli ya da içsel bilgeliği anlama konusunda olağanüstü bir yeteneği vardır.Ne kadar sıradan bir hayat yaşarlarsa yaşasınlar,çevrelerine bir şekilde örnek olurlar.Yeterki başkalarının değer yargılarına göre yaşamasınlar.
Çoğu fiziksel özellikleri ne olursa olsun çekicidirler.Hareketsiz oturmakta zorlanırlar.Başkalarını memnun etmeye çok isteklidirler.Zihinlerini çok çalıştığından ,aklındakiler ifade etmek için hızlı konuşabilirler.Duygularını/kendilerini anlayıp tanıdıkça,etraflarıyla daha sağlıklı ilişki kurarlar.Bazıları çok geleneksel bir hayat yaşarlar.Spiritüel konulardan uzak dururlar.Ama sezgileri buna yatkındır.Bir çoğu herşeyi anlar ve öğretebilir.İyi para kazanırlar,eğer malisıkıntıları varsa,fazla şey istemelerinden dolayıdır.
İlişki sayısı 9+4=13 oda 1+3=4 eder.
4:İstikrar ve süreç
Pozitif haller: 4 ilişkisi bir aile ya da iş girişimi için güçlü bir temel oluşturur.Her iki kşi de güvenlik duygusuna katkıda bulunur.Herbiri diğerine olumlu eleştirilerle yardımcı olur.Gerçek bir aile olmasa da aile duygusu hakim olur.
Negatif haller:Yükümlülük ya da sorumluluk yüklerinin sıkıntısını ekebilirler ve aile ya da aakrabalarla ilgili tartışmalar olabilir.Gerçekçi olmayan ihtiyaçlar ve karışık planlar gerilim,düş kırıklığı ya da başarısızlığa neden olabilir.
mrb canim
benimkisi 25 den 7
esiminkisi 34 den 7 cikti yorumunu bekliyorum tesekkürler
Sevgilinizinki 34/7 çıkıyor.Benim doğum tarihim 01.04.1991 burdanda 1+4+1+9+9+1=25 - 2+5=7
Sevgilimin doğum tarihide 15.10.1989 burdanda 15+10+1+9+8+9=52 - 5+2=7 ikimizinkide aynı sayı çıktı çok enteresan sonucunu çok merak ettim cevaplarmısınız?
Tesekkur ederim cnm iki sekildede sayilarimiz ayni uyumluyuzzSevgilinizinki 34/7 çıkıyor.
Her ikinizin sayıları da aynı çıkmış.
25/7 için
7:İtimat ve açıklık, 5:Özgürlük ve disiplin, 2:İşbirliği ve denge.
25/7 hayat yolunda olanlar mahremiyet,açıklık ve bağımsızlık sorunlarını halletmek,sonunda kendileri,başkaları ve dünya vasıtasıyla iş gören spritüel güçlere güvenebilrlarmek ve odaklanmış bir disiplin yoluyla iç özgürlüğü deneyimlemek in buradadırlar.
Çoğu 25/7ler bir hayli mahremiyete ve bağımsızlık duygusuna ihtiyaç duyarlar.İnsanlardan uzak durabilirler.Çekici bir hafifliğe ve berraklığa sahiptirler.Çocuklar çoğu 25/7yi severler,çünkü çocuksu içten özelliklere sahiptirler.Bilgisayarlardan,bilimsel araştırmalardan,okumaktan,yolculuktan hoşlanırlar.Politika,aldatmaca vbden uzak bir dünya ararlar.
Gerkten yakın ilişkide oldukları az insan vardır.Ama insanlara yardım etme,dünyada fark yaratma arzusu da yaşarlar.Yabancılara temknli yalklaşırlar.Mistk konulara ilgi duyarlar ya da en azından derinden bir arayış içinde olabilirler.Ama negatif etki varsa,insanları güvenilmez bulduklarından paranoyaya eğilimlidirler.alerjileri olabilir,sinir sistemleri hassas olabilir.Doğada gezmek onları rahatlatır.İnsanlara güven duymadıklarında ilişkilerinde bazı şeyleri kendilerine saklama eğilimindedirler.Mahremiyet ve bağımsızlık isterler ama eşlerine sadıktırlar.Çeşitli alanlarda işlere uygundurlar.Maddi konulara dikkatli olurlarsa para kazanır.
34/7 için
7:İtimat ve açıklık, 4:İstikrar ve süreç, 3: İfade ve duyarlılık
34/7 hayat yolunda olanlar,itimat,sabır ve duygusal ifade sorunlarını halletmek ve hayaatlarında işleyen spiritüel sürece inanç duymak,başkalarına katkıda bulunacak pratik yollar bularak güvenlik oluşturmak için buradadırlar.
Onlar,izlemeleri gereken adımları atlama sabırsızlığına,kendinden kuşku eğilimleri göstermeye yatkındırlar.Din konusuna ilgi gösterebilirler.Olağanüstü analitik yetenekleri nedeniyle zihin aleminde kendilerini daha güçlü hissedebilirler,ama güçlü duyguları da vardır.Güvenlik,aile ve iş yönünde bir itilim hissederler.hayatlarında basamak basamak yükselen bir merdiven gibi sağlam temel oluşturmaya ihtiyaçları vardır.Atlanmış bir adım olumsuzluk getirir.
Yanlış anlaşılma korkusu nedeniyle duygu ve düşüncelerini kolay paylaşmazlar.Güçlü,pratik,fiziksel ve ruhani dünyayla ilişkili kişilerdir.Negatif etki varsa içe kapanabilirler.Genelde güçlü bedenlere sahiptirler.Pozitifte,ilişkilerine istikrar,sadakat ve duygu niteliği getirirler.Eşleriyle açık,dürüst bir iletişim ve karşılıklı itimat geliştirdikleri sürece,ilişkileri giderek güçlenir ve güzelleşir.
Çok yönlü enerjileri vardır.Kendilerine güvenir,eleştiriye açık olur,süreçleri adım adım izlerlerse,her alanda başarılı olurlarDüşüncesizce para harcama eğiliminesahip olabilirler.Belli başlı bir meslekleri yoksa değişik işlerde gezebilirler.
Benim 36/9 cikti yazmissiniz okudum cookk dogru. Annemin 29/11 kardesimin 16/7 onceki yazdiklarinizda goremedim yorumlarsaniz sevinirim. Tesekkurler 💕