- Konu Sahibi hayatttnur
6:Vizyon ve kabul, 4:istikrar ve süreç, 2:İşbirliği ve denge4+2 sonuc 6 hahayt uyuyor.
Bu hayat yolundaa olanlar,mükemmelizm,süreç ve sorumluluk sorunlarını halletmek,hayatta her seferinde bir adım atmak,vizyonlarını pratik yollarla tezahür ettirmek ve hayatlarında aslında var olan mükemmelliği kabul etmek için buradadırlar.
Önemsiz ayrıntılar nedeniyle kaygılanarak kendilerini kaybedebilirler.Bazen suçluluk ve pişmanlık duyabilirler.Sabırsız davranabilirler,oysa adım adım prensibini öğrenmelidirler.Yeni insanlar,fırsatlar ve yerleri idealleştirip sonrasında düş kırıklığına uğrayabilirler.Yüksek standartları vardır,çok çaba gösterir,aşırı sorumluluk duyarlar.2nin sorumluluk duygusu,4ün sosyalliği 6nın yüksek idealleriyle birlikte 42/6 lar hedeflerine ulaşma sabırsızlığı içinde kendilerini aşırı zorlar.Negatif etki yoksa birlikte olunmaktan zevk alınacak kişilerdir.Bazen gerçek hislerinden çok yapmalarını gerektiğini düşündüklerini yaptıklarından gidişatlarındaan vazgeçmezler.
Genelde dost canlısı,toplulukları seven,zeki,güçlü,canlı kişilerdir.Kendileri ve başklarından kusursuzluk beklemedikleri sürece mutlu olurlar.Çoğu hastalıklara dirençli,çabuk iyileşebilen tiplerir.Kusursuziş ve ilişki arayabilirler.Kendilerini bir işe,eşe adamakta zorlanabilirler.Hoş,eğlenceli arkadaşlar olurlar.Mimarlık,hizmet yönelimli işlerden zevk alırlar.Analiz yetenekleri vardır.Ayrıca spora yatkındırlar.Sabırlı olmayı bildikleri sürece iş alanları sınırlı değildir.