Tam da benim bu hayatta amacım.ne die düşünüyodum bende, çok isabetli bi zaman
benim 1.11.1984=34/7
erkek arkadaşımın 28.3.1969=38/11
Yorumlarsaniz çok sevinirim.
1.11.1984=25/7 (nufus kagidina gore degil,gercek dogum tarihinizse gecerli)
25/7 7:İtimat ve açıklık, 5:Özgürlük ve disiplin, 2:İşbirliği ve denge.
25/7 hayat yolunda olanlar mahremiyet,açıklık ve bağımsızlık sorunlarını halletmek,sonunda kendileri,başkaları ve dünya vasıtasıyla iş gören spritüel güçlere güvenebilrlarmek ve odaklanmış bir disiplin yoluyla iç özgürlüğü deneyimlemek in buradadırlar.
Çoğu 25/7ler bir hayli mahremiyete ve bağımsızlık duygusuna ihtiyaç duyarlar.İnsanlardan uzak durabilirler.Çekici bir hafifliğe ve berraklığa sahiptirler.Çocuklar çoğu 25/7yi severler,çünkü çocuksu içten özelliklere sahiptirler.Bilgisayarlardan,bilimsel araştırmalardan,okumaktan,yolculuktan hoşlanırlar.Politika,aldatmaca vbden uzak bir dünya ararlar.
Gerkten yakın ilişkide oldukları az insan vardır.Ama insanlara yardım etme,dünyada fark yaratma arzusu da yaşarlar.Yabancılara temknli yalklaşırlar.Mistk konulara ilgi duyarlar ya da en azından derinden bir arayış içinde olabilirler.Ama negatif etki varsa,insanları güvenilmez bulduklarından paranoyaya eğilimlidirler.alerjileri olabilir,sinir sistemleri hassas olabilir. Doğada gezmek onları rahatlatır.İnsanlara güven duymadıklarında ilişkilerinde bazı şeyleri kendilerine saklama eğilimindedirler.Mahremiyet ve bağımsızlık isterler ama eşlerine sadıktırlar.Çeşitli alanlarda işlere uygundurlar.Maddi konulara dikkatli olurlarsa para kazanır.
38/11 11:İki kat yaratıcılık ve güven, 8:Bolluk ve güç, 3:İfade ve duyarlılık
38/11 hayat yoluda olanlar,yaratıcılık ve maddi başarıyı birleştirmek,şefkat ve cömertlikle güçlerini kullanmayı ve enerjilerini ifade etmeyi öğrenmek için burada bulunmaktadırlar.Güç ve bolluğa sahip olabilecekleri gibi,kendilerinden kuşku duyarak bunlardan uzak da kalabilirler.Yeterince alamadıklarını veya veremediklerini hissedebilirler.Bağımlılıkları olabilir.olgunlaşana dek zor insan olabilirler.Hükmedici olabilirler.hayatlarını ortak bir hedefe ya da yüksek bir amaca adadıkça yaratıcı enerjileri serbest hale geçebilir.Pozitiflik varsa güçlü lider,dinamik yaratıcı olabilirler.Başkalarına yetki verip,paylaşım yapabilirler, maddi açıdan başarılı olabilirler.Negatiflik varsa,başkalarıyla rekabet,hakimiyet sorunu yaşayabilrler.bağımlılıklarla uğraşabilir,güvensizzlik nedeniyle insanları kendilerinden uzaklaştırabilirler.
Sağlık:Negatiflik varsa,boğaz ağrısı,alt karın bölgesinde sorunlar,enerji tükenmesi vb yaşayabilirler.Pozitif davranışlar varsa da bünyeleri güçlü olur. İlişkilerinde dayanacak güçlü bir partnere ihtiyaç duyarlar ama yönetme ve kontrol etme eğilimi de vardır.Liderlik,politikacılık,insanlara rehberlik, girişimcilik,işadamlığı yapabilirler.dünyaya enerji ve hizmet verdikçe daha fazla para kazanırlar.