- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
- Konu Sahibi hayatttnur
10:İçsel yeteneklerle birlikte yaratıcılık. 8:Bolluk ve güç, 2:İşbirliği ve denge
Bu hayat yolunda olanlar maddi başarı ve yaratıcı enerjiyi birleştirme,yaratıcı enerjilerini ve sezgisel yeteneklerini başkalarının hizmetinde kullanma,otorite ve şefkatle yol gösterme sorunlarını halletmek için burada bulunmaktadırlar.Şifa verici ellere sahiptirler.otoriteye eğilimli olduklarından çevrelerinin saygısını kazanmaya çalışırlar.Kendileri güç kazanmadan önce,üstlerine karşı bastırılmış bir öfke duyabilirler.Güçlü yaratıcılık yanı sıra güçlü kendine güvensizlikleri de vardır.Lider olamasalar da başarılı ikinci adam olabilirler.
Pozitif yönde,bağımsız,kendine yeterli,başkalarına hizmet eden insanlar olarak ilgi görürler.Negatif olarak ise,kendine güvensiz,para ve otorite hakkında olumsuz inançlara sahip ,başkalarına muhtaç,dürüst olmayan bir yapı sergileyebilirler.bastırılmış öfkeleri varsa çeşitli rahatsızlıkları olabilir.Çekingen,sessiz görünmelerinin altında bastırılımış öfke,negatif duygular olabilir.başkaları üstünde hakimiyet kurmaya,kurnazca yönlendirmeye kalkmadıklarında ilişkileri sağlıklı olur.
Yüksek enerjiye,şifa verici ellere ve hassas sezgiye sahip olduklarından şifa alanında çalışabilirler.Ya da başkalarına ilham veren işlerde çalışabilirler.pozitif yönde davranırlarsa bolluk içinde olup para kazanabilirler.
doğru vhalla...herşeyi hiisederim neredeyse ve önceden bilebilmek hissetmek sonradan oluşması
ve hep haklı çıkışım bana öyle normal geliyor ki artık ...tanımadığım insanın yüzüne bakıp kinlenebilirim çünkü karakteri ve içi kitap gibi karşımdadır...
maddi konuda ise negatif bir enerjide olduğumu son aylarda fark ettim . Ellerle Şifayı bir kere denedim...ve ilginçtir kendimi bildim bileli birşeyin olmasını istedimde elimdeki enerjiye yoğunlaşırım ..teşekkürler..