Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

bugün 2 ay oldu kızım geleli.....doğurduğum gün 6 kilo gitti hala 6 kilo...ne artıyo ne azalıyo...fazlalığımı sorarsanız 17 kilo fazlam var ...zamanla bakalım vericem inşallah...

kızlar benim göbegim 5 6 aylık hamile gibi...5 gün oldu sezeryan olalı.böyle büyük kalmıycak dimi bu göbek nekadar zaman alır inmesi.

sıvaslı canım dur daha 5 gün olmuş... bende o dönemlerde bunu çok dert etmiştim beni her gören tüh göbeğin kalmış diyordu...lohusa psikolojisi işte halden anlamazlar genelde...
sen hiççç takma gidiyor hiç bişeyde kalmıyor...

57 kiloydum hamile kaldigimda doguma 85 kiloyla girdim ayni kiloyla ciktim kizim 4.404 dogdu.. sanirim biraz odem olustu sezeryan sonrasi.. hamileyken herseyi organik yedim bebegim saglikli olsun diye.. ilk 2 ay mide bulantisisindan hic bisey yemedim sonrasi acisini cikarttim :) simdide ben cekiyorum.. ilk hafta 15 kilo gitti inanilmazdi... dr larin dedigi 12 kg dan fazlasini almayin lafi dogru cunki ilk hafta 12 kio rahat veriyosunuz.. sonra 2 -3 ay 70 kg da kaldim ne alti ne ustu degismiyo..simdi kendimce bi diyet yapoiyorum yediklerime dikkat ederek... 66 kiloyum... bacaklarimda catlak var gobekde yok ama en onemlisi gobegim.. egilince sarkiyo asagi dogru...su an kizim 5 aylik.. sezeryan sonrasi 6 .ayda spora baslanmali diye dogru zamani bekliyorum bol bol mekik.. ben eski kiloma doneyimde catlak selulit sorun degil bu arada selulit icin extra jel aldim tr den :) kizlar catlaklari sorun yapmayin ben onlara bakinca mutlu oluyorum anne oldugum aklima geliyo onemli olan zayif olmak ..podyumlarda manken lik mi yapiyoruz sanki :)

sorun yapma bend eo donemi gecirdim
sabahlari iki dilim kepek ekmegi yagsiz peynir domates salata zeytin 1 sekerli cay oglen bol salata aksamada etli sebze ymeegin... egerki emzirmiyosan tabiki :) yemeklerine et koydugun zaman yag koyma bu cok onemli.. ben haftada bir bulgur yada pilav yada makarna yiyorum..ekmegi kesme sakin gunde 3-4 dilim arasi ye..ekmegi kesmek sadece kaslari eritir unutma...

kızlar benim göbegim 5 6 aylık hamile gibi...5 gün oldu sezeryan olalı.böyle büyük kalmıycak dimi bu göbek nekadar zaman alır inmesi.

sivasli cim :) ben geldighimde herkes dogrumadin mi icinde bisey unutmuslar diye dalga geciyolardi.. sakin sorun yapma ... inan iniyo :) bol bol banyo sonrasi vucut losyonu sur yada bebe yagi ..nemli kalsin o bolge... benim karnim simsiyahti ama simdi eskisi gibi sadece egildigimde sarkiyo ama 1 yil bekliceksin diyolar tam eskisi gibi olmasi icin :) bide kisiden kiseye degisiyo herksin bunyesi o kdr farklikiii:içelim:

ben hamile kalmadan önce 45 kiloydum.68 kiloyla doğuma girdim.doğumdan bir süre sonra 56 kiloydum. 50 51 falan olmak istiyordum.şuan kızım 4 aylık ve ben 48 kiloyum.bu kadar düşmek istemiyordum ya çok üzgünüm,dahada düşerim diye korkuyorum.çatlağım falan olmadı hiç benim.

sezaryenle doğum yapmıştım benimde öyleydi canım.bi kadın elinde bebek bide tekrar hamilesin ne zor demişti çok gülmüştüm.şuan kızım 4 aylık göbek diye birşey yok.kurudum gittim zaten.

normal doğum yapan arkadaşlar kalçalarınıza genişleme açılma oluyor mu benim zaten geniş belim dardı tam türk kadını tipi normal de değişiyorrmu sezeryanda bişey olmuyor duydum

17 kilo almıştım doğumla 10 kg giiti,kızım 4000 gr doğdu,sonraki 2 ayda 4 kilo daha gitti,şu an 9 aylık kızım ve ben 58 kg hamılelık öncesı kıloma kendiliğinden hiç diet yapmadan indim,aksıne dahada çok yedım emzrırıorum dıe,anladığım kadarıyla emzırmek kılo vermede çok yardımcı ,hala emıo kızım,tavsiyem sütünüz olduğu süreece bol bol emzirin

canım 57 kiloyla doguma girdim çok az kilo aldım zaten dogumdan bi ay sonra 49 kiloya düştüm kızım bi bucuk yasında suanda 47 kiloyum hiç diyet spor yapmadan oldu bunlar :)

hamileyken çok fazla kilo aldığım için
kilo verince hafif sarkmalar ve selülitler oldu
çatlaklarda cabası mafoldumben
ben de kilo problemi vardı.diyet ile kilo vermeye başladım ama sıkılaşmak için B-fit Kadın Spor salonuna yazıldım. Bebeğimi anneme bırakıyorum O uyurken 30 dakikalık bir spor programını uyguluyorum. Sırf kadın olduğu için çok rahatım. Sizin yakınınızda da mutlaka vardır. sitelerinden bakabilirisniz.Çok tavsiye ederim. Önce sinirlerim düzeldi üstelik hemen sıkılışaıp daralmaya başladım.

ben b-fit kadın merkezinde 30 dakika spor programı uyguluyorum. yarım saat anneme bırakıp sporumu yapıp dönüyorum. önce kendim için zaman ayırmak sinirlerime iyi geldi şimdi de inanılmaz sıkılaştım ve inceldim.çok memnunum üstelik heryerde b-fit salonlarından var. web sitelerinden bakabilirisniz

Sevgili Aslı39, 30 dakika gerçekten yeterli oluyor mu? Çünkü benim en büyük sorunum spor salonunda harcayacak birkaç saat bulamıyor olmam. Eğer gerçekten bu kadar etkiliyse işten çıkıp öğle tatilinde bile 30 dakikamı verebilirim, böylece iş çıkışlarında tüm vaktimi aileme ayırabilirim. b-fit'e nasıl ulaşabilirim, bilgin var mı? Umarım bana yakın bir yerlerde vardır :)

59 kilo ile hamile kaldım. 20 kilo aldım bebiş şimdi 3 aylık ancak 7 kilosunu verdim. artık öyle tatlılar helvalar yemiyorum akşamları çorba içiyorum sadece ve bol meyve. sütümde de bir azalma olmadı bakalım ne kadar verebilecem.

ama birde sabahları e.şallı ile plates yapıyorum 40 dakika boyunca. bebek bazen izin vermiyor ama aksatmadan yapmaya çalışıyorum bir an önce eski kıyafetlerimi giymek istiyorum

normal doğum yapan arkadaşlar kalçalarınıza genişleme açılma oluyor mu benim zaten geniş belim dardı tam türk kadını tipi normal de değişiyorrmu sezeryanda bişey olmuyor duydum

hayır arkadaşım.kemikler doğum anında birden açılmıyor ki o zaman kırılırlardı.9a y boyunca bebek büyüdükçe kemikler de yavş yavaş genişliyor.bebeğin nerede durduğuna bağlı.bebek aşağıda duruyorsa basen kalça genişler.şekil a ben.bebeğim baya aşağıdaydı ve doğum yapalı 7 ay oldu beyonce bile benle boy ölçüşemez ama son ayda kanla girmesi gerekirken yukarı çıkmaya başladı ve sezeryanla doğum yaptım.

bu arada 53ile hamile kaldım 23 kilo aldım.doğum yaptıktan tam 6 ay sonra eski kiloma kavuştum.deli gibi mekik çektim ama sezeryandan 15 gün sonra mekiğe başladım ben.o yüzden göbek falan kalmadı çok şükür ama çatlak için önerisi olan varsa dinlemedeyim:)

Doğum yapalı 20 gün oldu sezeryan ile doğum yaptım toplamda 8 kilo almıştım 10 günde eski kilom 53e geri döndüm göbek falan kalmadı

Herhalde burda en kötü olan benim
55 ile kilo aldıom aşırı kustuğuğm için 50 kiloya düştüm
70 ile doğum yaptım
doğumdan sonra eve geldiğimde 65 idim

şuan 60 kiloyum çokda yoğun çalışıyorum hemen hemen çok az oturuyorum ama bi türlü kilo verememdim sarkmam var çatlaar var göbeğimde ve kalçalrımda genişledi pek aynaya bakmak istemiyorum:gitme:

meleğim şuanda 23 aylık
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…