• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

ya arkadaşım kilo versek neye yrıyorki,aksine ortaya daha kötü görüntü çıkıyo,çatlaklar ,sarkmalar selülütler, göğüsler desen sönmüş balon misali. ya benki 48 kiloydum evlenmeden önce,neyse kocam iyi baktı heralde oldum 60 birde hamilelik,kilo oldu 85 ,2 nci kızımda 68 kiloya kaldım bi 15 kiloda öyle,,neyseki,şuan kızım 8 aylık ve ben hamile kaldığım kilya düşmüş durumdayım ama,, göbek su içsem şişiyo asla eritemedim,kızlarım tam birer meme hastaydılar ki kçk hala öyle,,,valla babaannemin göğüsleri benimkinden diri ve diktir,,ah ah şu çocuklar ne oluyosa annelere oluyo,,

Ben henüz çok yeniyim, 17 Şubatta doğum yaptım..Ama eskiye nasıl dönecek bu göbek bilmiyorum :((

Hamileliğimde 13 kilo aldım, 8 kilosu hala benimle...Ama kilodan geçtim göbeğim çok korkunç, çatlağım yok da sanki içeride bir bebek daha var gibi..

Doktorum sezeryanden 10 gün sonra yüzüstü yatmaya başlamamı söyledi, 3 gün sonra bu şekilde yatmaya başlayacağım, umarım faydasını görürüm...

15. gündede kontrolüm var, gidince soracağım spora başlayabilir miyim diye..Umarım mekik falan işe yarar, bu halimle hiçççç mutlu değilim:((

canım bence cok fazla sıkıntı etme sezeryanla doğum yapmıssın ve cok yenisin kısa bi süre sonra hiç bişeyin kalmaz vücut bi süre sonra toparlanıyor doğumdan sonra biraz korkunç olması gayet normal

canım bence cok fazla sıkıntı etme sezeryanla doğum yapmıssın ve cok yenisin kısa bi süre sonra hiç bişeyin kalmaz vücut bi süre sonra toparlanıyor doğumdan sonra biraz korkunç olması gayet normal

Sağol canım böyle şeyler duymak moral veriyor insana..
Sağolsunlar çevrede bazı insanlar "aa benimki böyle değildi" deyince sinir oluyorum...Hele ki kendisi doğum yapmamış ama gayet kilolu olan bir tanıdık bile " o göbek ne öyle" deyince delirdim üstelik inanın kendisinin göbeği benimki ile aynı...
Umarım zaman içinde döner normal haline göbeğim..Başka bir yerde de bişeyim yok, sadece göbek öyle komik görünüyor ki...

ınsanlar niye böyle konuşup moral bozuyorlar hiç anlamıyorum, daha bugün 1 hafta oluyor neticede ben doğum yapalı...

Neyse azimliyim kızlar, alışık da değilim böyle görünmeye, tatlılara karşı durucam ve eski halime dönmeye çalışacağım:)

canım merhaba,

ben de 31 temuzda sezeryanla doğum yaptım. benim de başlarda çok şişti göbeğim. bende çok üzülmüştüm bu göbek ne böyle , inmiycek mi benim göbeğim diye. ama inan gidiyor. bence hiç stres yapma bu konuyu. elbet gidecek. acele de etme sakın. bugünlerinin tadını çıkar. zaten lohusa olmak zordur, değişen hormonlar, uykusuzluk, yorgunluk falan. zamanla fazlalıkların gideceğini bil, kendine zaman tanı, bebişinle bol bol vakit geçir. o konuşanlara karşı da susma hiç, çok densiz insanlar var hakkaten. ver cevaplarını gitsin zemuszemus

slm kızlar yardımıza benimde çok ihtiyacım var bende sezaryen le dogum yaptım göbek kalacak korkusu bendede var dogum yapalı 10 ay oldu 52 kg şuanda tek sorunum göbegim şişik sarkma yok dr gittim bi sorun yok dedi karnım 2 mi desem 3 desem aylık hamile gibi şişik taş gibi sert ama benim solda kisttimde var karnım niye sarkmadı inmedi balon gibi benim gibi olan varmı aranız da yada bilgisi olan neden acaba ...???

slm kızlar yardımıza benimde çok ihtiyacım var bende sezaryen le dogum yaptım göbek kalacak korkusu bendede var dogum yapalı 10 ay oldu 52 kg şuanda tek sorunum göbegim şişik sarkma yok dr gittim bi sorun yok dedi karnım 2 mi desem 3 desem aylık hamile gibi şişik taş gibi sert ama benim solda kisttimde var karnım niye sarkmadı inmedi balon gibi benim gibi olan varmı aranız da yada bilgisi olan neden acaba ...???

canım bende sezeryan oldum... doktor 2 ay sürer şişliğin inmesi dedi...

canım 2 ay diyon ama 10 ay oldu 11 aya girecem daha şişkinligi inmedi balon gibi duruyor

demekki sizin karın bölgesi kalıcı.
herkesin ki farklı oluyor. 49 kiloyla hamile kalmıştım. 60 la doğum oldu. şu an 58 im. kocaman bir karın var. genelde gömlek giyiyorum. ve karnımdakilerin bence hepsi yağ. onları eritmek için bişeyler yapmalıyım diyorum. evde mekik falan çılışıyorum ama düzenli değil. bakalım
birde 8-5 masa başı çalışıyorum.

canıım bende 49 hamile kaldım 72kg doguma girdim şimdi 52 kg sorum şu herkes sarktı diyo ablamında öyle sarkık şişik degil sezaryen olmuş tanıdıklarım var onlarında öyle sarkık benim füze gibi sert taş gibi yumuşkta degil acaba diyorum spor yapsam inecekmi sarkma olmadan gerçi bitane alet var onu kullanıyorum karnım için işşallah işe yarar yagları yakıyormuş onu yapıyorum

valla bilmiyorum artık nasıl inecek yemek yedigimde daha beter şişiyor karpuz gibi oluyor deli olcam int başında oturmuş ne yaparım diye bakıyorum fazla yemiyorum dikkat ediyorum ama kızımı emiyor o emdikçe ben çok acıkıyorum böyle olmucak sanırım bi çözüm bulmak lazım 11 ay ol nerdeyse bir seneye girecem napacam bilmiyorum ....

valla bilmiyorum artık nasıl inecek yemek yedigimde daha beter şişiyor karpuz gibi oluyor deli olcam int başında oturmuş ne yaparım diye bakıyorum fazla yemiyorum dikkat ediyorum ama kızımı emiyor o emdikçe ben çok acıkıyorum böyle olmucak sanırım bi çözüm bulmak lazım 11 ay ol nerdeyse bir seneye girecem napacam bilmiyorum ....

sen en azından kilolarını vermişsin...
benim daha 1 ay oldu doğum yapalı, nası vericeksek...
ama cidden madem senin sadece göbek var, bence düşünebilirsin bölgesel yağ aldırmayı...
normal yolların hepsini denediysen..

Evet döndü çok şükür tek fark göbek deliğimin ordaki minik çatlaklar birde emzirdiğim için artık göğüslerim aşağı doğru inmeye başladı....En çok göğüs olayına takığım....

bende bide sağ küçük sol büyük sarkmış oturunca nerdeyse karnıma deyecek enimde çatlaklarım var onlarla ugraşıyorum ama gögüsler için fındık yağ iyi gelir sanırım sıkılaçtırma yapıyormuş şuanda aklım göbekte benim evet kg iyi ama 50 olmasın istiyorum

benimde 2 ay oldu doğum yapalı şuan emzirmeyi bırakana kadar birşey yapmıcam ama ondan sonra zayıflama işlerimlerine başlıcam :)

benimde 2 ay oldu doğum yapalı şuan emzirmeyi bırakana kadar birşey yapmıcam ama ondan sonra zayıflama işlerimlerine başlıcam :)

canım emzirerekte kg verebilirsin sürekli emzir ben öyle yapıyorum saatlerce emzirdigim oluyor kg iyi sadece göbegim var kendime has diyette yapıyorum benim 11 ay oldu kaç kg sen ben 72 doguma gittim şuanda 52

Arkadasımın esı doguma 71 kılo ıle gırdı 61le cıktı.Şimdi bebegı 50 gunluk olmus 55 yanı eskı kılosunda ama hafıf mide kısmı sarkık.O da calısmaya baslayınca gecer dıye dusunuyor.Ve emzırıyor.Allahım bana da hayırlı bır dogumdan sonra boyle kolayca kılo vermeyı nasıp eder ınsallah :9:

bende kilodan dolayı depresyona girmiş bulunmaktayım 64 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim şuan 74 kiloyum ve 2 aylık bebeğim var. eve koşu bandı aldımki kilo vereyim ama bebekten fırsat kalmıyor o uyurkende bende uyumak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum dün bir arkadaşım göbeğin var sadece hamile gibisin dedi sözde moral vermeye çalıştı ama beni mahvetti. kendime olan güvenim sıfır insan içine çıkmak dahi istemiyorum rejimde sütü azaltır diye korkuyorum bilmiyorum nasıl olacak :(

bende kilodan dolayı depresyona girmiş bulunmaktayım 64 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim şuan 74 kiloyum ve 2 aylık bebeğim var. eve koşu bandı aldımki kilo vereyim ama bebekten fırsat kalmıyor o uyurkende bende uyumak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum dün bir arkadaşım göbeğin var sadece hamile gibisin dedi sözde moral vermeye çalıştı ama beni mahvetti. kendime olan güvenim sıfır insan içine çıkmak dahi istemiyorum rejimde sütü azaltır diye korkuyorum bilmiyorum nasıl olacak :(

bence göbek için pilatese başla etkisini 30 gün içinde görmeye başlarsın öğünlerine az yağlı mümkünse ev yoğurdu ekle inan karın yağlarını yakmakta gayet etkili.herhalukarde verirsin sadece kendine zaman tanı

Back