Doğum sonrası

Emzirmekten mi bilmiyorum ama doğumdan sonra bütün kilolar gitti . Emzirmeyi bıraktım kilo almaya başladım anlamadım bende, sanırım herkesin bünyesiyle alakalı. Ben 3. Ayımdan sonra düzenli adet olmaya başlamıştım. O da kişiden kişiye değişir. Ama doktorun dediği gibi ilk bir sene olmamak yada düzensiz olmak normal diye biliyorum

Ne büyük nimet farkında değilsiniz
Valla onu bende anlamış değilim. Bebekler 4 kiloya yakın doğarlar, sütüm öyle çoktu ki son doğumdan sonra 3 ay içinde 25 lt hastaneye bağış yapmıştım. Yani demem oki yemeyle falan olmuyor süt işi , geninde varsa var yoksa ne kadar çabalarsan çabala süt bir türlü çoğalmıyor .

İki doğumumdada 40ımın çıktığı ertesi ayı adet oldum
Bendemi sorun var acaba
İşin garibide hamilelikte hiç kilo almıyorum ama sonrasında alıyorum bende

İki doğumumdada 40ımın çıktığı ertesi ayı adet oldum
Bendemi sorun var acaba
İşin garibide hamilelikte hiç kilo almıyorum ama sonrasında alıyorum bende
Annem 3 çocuk doğurmuş. Üçünde de 40 ı çıkmış 1 hafta sonra normal adet olmuş ve hep düzenliymiş.

Regl icin erken oldugunu dusunuyorum.
Emzirmek tek basina kilo verdirmiyor. Hem daha yeni dogum yapmissiniz, acele etmeyin

Hep diyorum burda her kadin baska her kadinin dogumlari baska.. benim 3 yavrum var Allahim bagislarsa ve ucundede adet olma zamanim farkliydi. Kiminde 7 ay kiminde 4-5 ay..

Arkadaşlar bende 3.5 ay önce doğum yaptım. 2.5 ay zorla emzirdim şimdi ise sağıp veriyorum ne yaptıysam memeyi sewdiremedim emmek istemediği için sütüm azaldı sağarak daha da azaldı daha çok mamayla besleniyor diyebilirim ben 40 dan sonra adet gördüm 2. Ayda çok az lekelenmeler gördüm 1.5 aydır adet olmadım böyle bişe yaşayan warmı hamileyim diye çok korkuyorum test yapmaya bile cesaretim yok bu 3. Çocuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…