Doktor 1 yıla kadar normal dedi yumurtalarım uyuyormuşİnek obası ben de hala adet olmadım.
Normal değil mi?
Ekmek hamur işi değil de kuru meyve ve kuru yemişi abartıyorum galibaBenim 1 seneye yakin surmustu adet olmam. Kilo konusunda fazla karbonhidrat agirlikli besleniyor olabilir misiniz?
2 gebelikte de şekerim vardı. Diyet yaptım son 3 ay. Evdeki şeker aleti ile 109 çıkınca açlık korktum açıkçası. Hastanede ölçtürmek istedim. Orda 95 çıktı. Doktor 100e kadar normal ama isteğimiz 90 altı olması dediŞekeriniz çok normal yalnız. Neden paniklediniz anlayamadım
D vitaminininize baktırdınız mı? Düşükse kilo vermek çok zor oluyor. Sağlıkla büyütün inşaallahMerhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
Kuruyemis zaten asiri kalorili. Cig olarak gunde en fazla bir avuc tuketmeniz yeterliEkmek hamur işi değil de kuru meyve ve kuru yemişi abartıyorum galiba
Bence kişiden kişiye değişiyor. Ben oldum olası iştahlı biri değildim , ne hamileliğimde nede emzirirken. Daha bebek 3-4 aylıkken ben çöp gibi kalırdım ve sütümünde maşallahı vardı , resmen Hollanda ineği gibiydimEmzirip kilo vermek bana ütopik geliyor. Çünkü insanın canı sürekli yemek istiyor. Hele geceleri benim midem kazınırdı o hisse uyanırdım. Regl için de erken bence. Benim birinci yaşında gelmişti ilk reglim.
Sanırım sıkıntı orda çünkü asla tane hesabı yaparak kuruyemiş yemiyorum hamilelikte de doğum sonrası da.Kuruyemis zaten asiri kalorili. Cig olarak gunde en fazla bir avuc tuketmeniz yeterli
Tebrik ederim sizi darısı başımaben boğaz tutamıyorum farkındayım hatamın ama insan 1-2 kg da mi veremez hiç veremedim
1.5 sene adet olmadım. ilk dogumumda iki kere doktora gitmiştim, en sonunda ilacla olmuştum. bunda hiç umursamadim. rutin senelik kontrole gitmiştim. ilaç istemiyorum dedim. sürece müdahale etmek istemedim. benim rahim kendini nadasa çekiyor doğumlardan sonraMerhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
Bende aynı durumdayım konunuzu takipte kalacağım. Regli olamamak bırak kilo vermeyi ödem atmayı bile engelliyor .Merhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
Sanırım sıkıntı orda çünkü asla tane hesabı yaparak kuruyemiş yemiyorum hamilelikte de doğum sonrası da.
Emzirip 30 kilo vermiştim. Fakat deli gibi spor ve diyetle.Merhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
Ne büyük nimet farkında değilsinizBence kişiden kişiye değişiyor. Ben oldum olası iştahlı biri değildim , ne hamileliğimde nede emzirirken. Daha bebek 3-4 aylıkken ben çöp gibi kalırdım ve sütümünde maşallahı vardı , resmen Hollanda ineği gibiydim. Bebekler bir yaşına geldiğinde vok zayıfladığım icin mecburen emzirmeyi bırakmak zorunda kalıyordum
sütünüz azalmadı mıEmzirip 30 kilo vermiştim. Fakat deli gibi spor ve diyetle.
Çocuk emdiği için enerji veren şeyler yiyorsunuz haliyle veremiyorsunuz. Ben biraz yemeden kwseyim hemen sütüm azalırdi. Bebeği sütten kesince verirsiniz emin olun. Bende emzirirkrn veren tayfadan hiç olamadım. Maalesef. Sütten kesince ilk iki doğumumda diyetisyen artı sporla eski kiloma hemen döndüm. 3. Doğumda fazla alamadım ikizlerimdwn dolayı. Sütten kesince de peşlerinden koşmakla biraz yemeden kesince 2ayda eski halime döndüm. Daha sizin vücut yeni yeni toparlanacak. Bence bebeğe odaklanıp bu günlerin keyfini çıkarın. 3 doğumumda da bebeklerimi sütten kestiğim ay regl oldum. 16.13.10.aylarda. kiminin 40gunde olur. Kimimin 18ayda. Sizinki gayet normal. Sağlıkla büyüsün evladinizMerhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?