Oh yalnız değilimEmzirip kilo vermek bana ütopik geliyor. Çünkü insanın canı sürekli yemek istiyor. Hele geceleri benim midem kazınırdı o hisse uyanırdım. Regl için de erken bence. Benim birinci yaşında gelmişti ilk reglim.
Tebrik ederim sizi darısı başımaBenim bebeğim sekiz aylık bende hala adet olmadım. Ama doğum kilolarim gitti. Tabi kendiliğinden gitmedi boğazımı tuttum
Hadi ya ben de suçu regl olmamama atıp kendimi kaldıracaktımDoğumdan sonra 2.5 yıla yakın adet olmadım. İlk 2 yıl adet olmaman normal kabul edilebilir. Benim son 6 ay lekelenme oluyordu. 2.5 yıl sonunda düzenli olarak günü gününe olmaya başladım.
Doğum sonrası 1 yıl sonunda 10 kilo vermiştim. Adetle kilonun hiçbir ilgisi yok
Ben 2 sene gecti hala veremedim.Tebrik ederim sizi darısı başımaben boğaz tutamıyorum farkındayım hatamın ama insan 1-2 kg da mi veremez hiç veremedim
Çok tatlısınız ama maalesef :))) doğum sonrası kilo veriminde hem boğazımı çok abartmamak koşuluyla tuttum( ekmek hamur işi ve tatlılar hayatımdan çıktı) hem de bol bol su içtim sütüm olsun diye. 2 yıl emzirdim.Hadi ya ben de suçu regl olmamama atıp kendimi kaldıracaktımregl olduktan sonra veririm diye
Su 3 lt içiyorum bazen karnımdan luk luk su sesleri geliyor. Bu normalin üstünde çalışan metobolizmamsa normalini düşünemiyorumÇok tatlısınız ama maalesef :))) doğum sonrası kilo veriminde hem boğazımı çok abartmamak koşuluyla tuttum( ekmek hamur işi ve tatlılar hayatımdan çıktı) hem de bol bol su içtim sütüm olsun diye. 2 yıl emzirdim.
Emzirme şu anlamda kilo verimine yardımcı oluyor; vücut süt üretmek için arı gibi çalışıyor. Yani metabolizma normalın üzerinde hızlı.. yediğinden fazlasını yaktığında kilo vermek kaçınılmaz zaten
Emzirdiğinizi unutmadan yapılacak bir diyet programı ve bol hareket ile mutlaka verirsin. Sıkma canınıSu 3 lt içiyorum bazen karnımdan luk luk su sesleri geliyor. Bu normalin üstünde çalışan metobolizmamsa normalini düşünemiyorum75 m2 evin içinde çok hareket şansım yok hava da soğuk pek dışarı çıkamıyorum belki havalar ısınınca parka bahçeye çıktıkça hareket ederim
Söylediğiniz her şey kişiden kişiye değişir.Merhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
doğum sonrası ilk adetimi 5 buçuk aylıkken oldum hatta 6. aya daha yakın buçuklarda :) bana da doktor normal demişti , onunla kilo verememenizin alakası yok direnç oluşmuştur bir besine karşı tolerans durumunuz vardır benim hiç olmayan alerjilerim çıktı bazı besinlere hassasiyetim çıktı örneğin artık ne zaman karnabahar yesem domates yesem ödem tutuyorum gıda intöleransı meselesi bir beslenme uzmanıyla görüşseniz aslında ?Merhabalar 5,5 aylık bebeğim var. 15 gün öncesine kadar aktif olarak emiyordu. Sütüm fazlaca idi. Şimdi ek gıda mama karışık gidiyor geceleri emiyor sadece Ama ben hala adet olamadım. İlk doğumumda böyle değildi. Doğumdan sonra kilo da veremedim 10 kilo yapıştı üstüme. Emzirerek zayıfladım diyen annelere gıpta ediyorum. İki doğumdan sonra da emzirerek zayıflatmayadım. Anca deli gibi spor yapıp diyetle zayıflamıştım. Hamilelikte gebelik diyetim vardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım açlık şekeri 95. Ne iyi ne de çok kötü. Adet olamıyorum diye 2 ay önce doktora gittiğimde normal dedi doktor 1 yıla kadar. Yumurtalıkların uykuda dedi. Bu durumun zayıflayamamla ilgisi var mıdır? Zayıflasam şeker de düşer mi?
9 aylıkken oldum ben ikincide. İlkinde de 6 aylıktı. Seneyi geçen tanıdıklarım var.İnek obası ben de hala adet olmadım.
Normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?