Doğum sonrası vücutta seyirme

Merhaba,bende de sezeryandan sonra sol el ve sol ayağımda karıncalanma var.Ayrıca sağ gözümün önünde siyah noktalar uçuşuyor hep.Doğum sonrası depresyona girdiğim için eşim psikolojik olduğunu söylüyor hep.Sizde de aynı durumu görünce şaşırdım.El ayak uyuşmaları psikolojik de olabiliyormuş ama benim çok moralim bozuluyor.Doğmdan sonra bir türlü düzelemedim

Merhaba bende gecede kasılmalar başladı sizdede varmi tamnuykuya dalarken

Merhaba bende gecede kasılmalar başladı sizdede varmi tamnuykuya dalarken
Evet gece uyurken çok kasılıyorum ama biliyorumki benimki aşırı gerginlikle alakalı bir kasılma.Depresyondayım,her gün kafama takıp panik atak geçirecek bir şey buluyorum,bu da sinirlerimi ve kaslarımı yoruyor.Ama elde ayakta uyuşma olayına çok fena taktım,doktora gitmeye de utanıyorum artık.Doğurdum doğuralı doktorlardayım

Bende aynı durumdayım tüm vücudumu sıktığını hissediyorum istemsizce dr psikojik dedi yolladı bisi çekmeden

Bende aynı durumdayım tüm vücudumu sıktığını hissediyorum istemsizce dr psikojik dedi yolladı bisi çekmeden
Gerçekten psikolojik de olabilir diyorum ben de çünkü kalp krizi geçiriyorum sanıp acile bile gittiğimi biliyorum.Doktor bişey yok dedikten sonra düzeliyorum her seferinde.

Merhaba siz genel anestezi mi belden uyuşmalı mı yaptırdınız sezeryan doğumu

Emin olmamakla birlikte seyirmenin olduğu yerde kas kaybı olurmuş ama dediğim gibi emin degilim

Başka ne tür şikayetleriniz var.

Başka ne tür şikayetleriniz var.
Belden uyuşturmalı oldum saatlerce suni sancı çektikten sonra,bebeğimin kalp atisları düşnce acil sezeryana aldılar.Genel anestezi kalp atışlarını daha da düşüreceği için belden uyuşturdular.Benim sol elim ve sol ayağım uyuşuyor nedensizce ve sağ gözümün önünde siyah noktalar uçuşuyor .Onun dışında hiç bitmeyen ishalim var,p.tesi endoskopi yapılacak mideme,1 hafta sonrasinda da kolonoskopi ile bağırsaklarıma bakılacak.
Başka neyin var diye soracak olursanız,iç sıkıntısı mutsuzluk hep böyle kalacakmışm hissi,ağlama isteği,sürekli üzgün olma hali,sürekli kendimde ve bebeğimde hastalık arama saçmalıklarıyla hayatı sürdürüyorum ve çok yoruldum artık

Gözünüzdeki uçuşmalar doğum sonrası mı oldu. Önceden varmıydı. Doğum yapalı ne kadar oldu size

Merhaba yıllar olmuş ancak şu an söylediğimiz şeyleri bende yaşıyorum. Sezaryen doğum sonrası oldu benimde her yerimde karıncalanma iğneleme var sol kolum ve sağ ayağımda ağrı seyirmeler oluyor. Nöroloji de bir şey çıkmadı kan testleri normal. Sizlerin bu durum sonradan geçti mi nasıl oldunuz?

Hayir ben vajinal dogum yaptim, o yuzden bebek kendisi geldi. Gunu dolmadan alinmadi yani
Bebek hala karni annenin karnini annenin karnida bebegi arar diyor buyuklerimiz her iki dogum icinde. Halam yuksek ebeydi sezeryanda bu durumun cok sk oldgnu soyluyordu bende ordan bliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…