Doğum sonrası vücutta seyirme

karındaki seğirmeler sıkışan bağırsakların tekrar eski haline gelmeye başlamasından kaynaklı

Bende beş ay önce genel anestezi ile ikinci bebeğime doğum yaptım ve ne olduysa kırkımın çıkmasına yakın başladı. Önce sabah uyandığımda ayaklarımın üzerinde basarken ağrım oluyordu (ödem yok) ve kulakta çınlamalar. Sonra tek ayağa geçti ağrı ve dayanılmaz oldu, şimdi de ağrı bitti o ayakta hissizlik başladı. Gözlerimin önünde siyah noktalar uçuşuyor. Işıktan karanlığa geçerken ya d tam tersi, cizgilenmeler görüyorum. Bütün vücudumda iğne batması şeklinde ağrılar oluyor. Kollarımda gerginlik ve bacaklarımda ağrılı kramplar oluyor. Çok korkuyorum, günlerdir, uyurken çocuklarıma bakıp ağlıyorum ya ciddi bir şeyse diye. Kanlarım vs her şey normal çıktı. Son kısım iğneli Emg ve beyin Mr ı kaldı. Son düzlükteyim. Umarım bir şey çıkmaz.

Seğirmeler de oluyor ve karınca geziyormuş hissi.

Geçmiş olsun El ayak sıçraması gibimi acaba bendede segirmeler mevcut 1 bck yıldır geçmiyor
Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Benim deri altında bir şey kanat çırpıyormus gibi oluyordu seğirmelerim. Ama onlar geçti. Şuan sadece ara ara sadece eklemlerde iğne batması devam, sırtta ve ayakta uyuşma devam.

Öylemi süper habe bnde epilepsi cıktı ama sizinle semptomlarımız çok çok farklı
Şu an nasılsınız? Aynı şikayetler bende de mevcut

Şu an nasılsınız? Aynı şikayetler bende de mevcut
Merhaba. Uyuşmalarım tam gaz devam... sırtın sağ tarafında, sağ ayakta ve bazen sağ el parmaklarında. Üstüne birde deli gibi yemek yediğim halde 56 kg düştüm. 1.70 boyundayım ve hayatımda hiç 60 kg altına düştüğümü hatırlamıyorum. Nöroloji kapsamlı bir test aldı, haftaya sonuçları öğrenmeye gideceğim ama enabizdan gördüğüm kadarıyla sonuçlar normal. Vallahi sanırım henüz keşfedilmemiş bir hastalığa yakalandık artık ne diyeyim, Allah yardımcımız olsun. Sen nasıl oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…