- 31 Ağustos 2016
- 116
- 21
- 48
- 37
Evet çok uykum geliyor.sizin kesintiniz nasil geçti?Birde benim sağ kolum ağrıyor.ya kendimi 100 yaşında gibi hissediyorum resmen heryerim çürüdü gibi artik söylemekte istemiyorum insanlara sanki evde kendimi dinliyormusumda hastalık hastasıymışım gibi davranmaya başladılar cunkuBence doğumla alakalı öncesinde hiç birşey yoktu. Ne olduysa doğumdan sonra . Gözlerinizde uyku varmı yaa halsizlik yorgunluk.
Evet halsizlik çok var sizin alerjiniz nasil geçti acabaBence doğumla alakalı öncesinde hiç birşey yoktu. Ne olduysa doğumdan sonra . Gözlerinizde uyku varmı yaa halsizlik yorgunluk.
Hayir benim dogumdan 3 ay sonra oldu kasinti ben belimden igne olmadim.Kolunuzda ağrı oluyormu peki sizin10 saat suni sancıda belinizden epidural aldınız mı .
Benim iğne batar gibiydi. 3 gün sonra kendiliğinden geçti. Belden alınan epidural kaşıntı yapıyormuş
Seyirme dogumlami hatırlamıyorum sanirim öyle kulak çınlaması oluyor ama denge sorunum olmadi bas ağrısı da yok sizde var mi? Doktora gidicem ama çok korkuyorum benim ellerimde ayaklarda batma ve ayak parmaklarında elektriklenme gibi oluyor.kalp yadaa beyinle alakalı olmasından çok korkuyorum umarım vitamin eksikliği falandır.Seyirmeler doğumla mı başladı. Devam ediyormu sizin
Ya doktora gitmeye korkuyorum napicam bilmiyorum siz istanbuldamisniz nereye gittiniz doktoraSeyirmeler doğumla mı başladı. Devam ediyormu sizin
Bugün kan verdim vitamin minarel vs herşeye bakılacak.eger onlardan kaynaklı değilse nörolojiye gideceğim sizin hala devam ediyor muMutlaka gidin içiniz rahat olsun. Ayrıca korkmayın . Doktordan sonra iöiniz rahatlar
Ben normalde sürekli gezen sosyal biriydim ama şimdi eve kapandım umarım benimde geçer 20 gün sonra iznim bitiyor ise başlamak iyi gelir insallahHatta ben kendimi o kadar stres yapmıştımki. Nefes alamıyormuşum gibi hissedip derin derin nefes almaya başlamıştım
Hayir olmuyor neden sordunuzKulakta uğultu yada dolgunluk hissi var mı. Yüzünüzde gerilme oluyor mu
Bugün kan sonuçlarımı aldim demir eksikliği dışında bisey cikmadi.buyuk.ihtimalle stres yorgunluktur ama yinede nörolojiye git için rahat etsin dedi çok korkuyorumBende oluyor . Ama azaldı. Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?