Doğum sonrası vücutta seyirme

Bence doğumla alakalı öncesinde hiç birşey yoktu. Ne olduysa doğumdan sonra . Gözlerinizde uyku varmı yaa halsizlik yorgunluk.
Evet çok uykum geliyor.sizin kesintiniz nasil geçti?Birde benim sağ kolum ağrıyor.ya kendimi 100 yaşında gibi hissediyorum resmen heryerim çürüdü gibi artik söylemekte istemiyorum insanlara sanki evde kendimi dinliyormusumda hastalık hastasıymışım gibi davranmaya başladılar cunku

10 saat suni sancıda belinizden epidural aldınız mı .
Benim iğne batar gibiydi. 3 gün sonra kendiliğinden geçti. Belden alınan epidural kaşıntı yapıyormuş

10 saat suni sancıda belinizden epidural aldınız mı .
Benim iğne batar gibiydi. 3 gün sonra kendiliğinden geçti. Belden alınan epidural kaşıntı yapıyormuş
Hayir benim dogumdan 3 ay sonra oldu kasinti ben belimden igne olmadim.Kolunuzda ağrı oluyormu peki sizin

Çocuğumu sürekli kucakladığımda ağrı oluyor. Eger kendimi yormazsam rahatım. Kollarımda ağırlık batmalarda oluyor

Bence sizin kaşımtı stresten. Kız kardeşim sınav haftalarında stresten ellerini kollarını kabarta kabarta kaşırdı.... ve inanın stres te çok etkiliyor.
Hiç denge sorununuz oldu mu yada baş ağrısı. Kulakta çınlama var dediniz ya. Yürürken düşecekmiş gibi. Oldumu

Seyirmeler doğumla mı başladı. Devam ediyormu sizin
Seyirme dogumlami hatırlamıyorum sanirim öyle kulak çınlaması oluyor ama denge sorunum olmadi bas ağrısı da yok sizde var mi? Doktora gidicem ama çok korkuyorum benim ellerimde ayaklarda batma ve ayak parmaklarında elektriklenme gibi oluyor.kalp yadaa beyinle alakalı olmasından çok korkuyorum umarım vitamin eksikliği falandır.

Mutlaka gidin içiniz rahat olsun. Ayrıca korkmayın . Doktordan sonra iöiniz rahatlar

Nörolojiye gidin emg yaptırın vitaminlerede baktırın hiçbirşey çıkmazsa geriye bebeğin size olan yorgunluğu kalıyor

Kendimi yorduğumda evet seyirmeler ve ağrılar oluyor.
Çalışmaya başladım şimdi. Kendimi daha iyi hissediyorum. Yoksa evde deli gibi hastalık araştırıyordum. Hatta unuttum bile siz yazınca tekrar hatırladım. İnanın bebekten biraz uzaklaşmak insanı kendini yeniliyor. Umarım sonuçlarınız temiz çıkar. Herşey sadece psikolojik yorgunluktan kaynaşlanmış oluyordur.

Hatta ben kendimi o kadar stres yapmıştımki. Nefes alamıyormuşum gibi hissedip derin derin nefes almaya başlamıştım

Hatta ben kendimi o kadar stres yapmıştımki. Nefes alamıyormuşum gibi hissedip derin derin nefes almaya başlamıştım
Ben normalde sürekli gezen sosyal biriydim ama şimdi eve kapandım umarım benimde geçer 20 gün sonra iznim bitiyor ise başlamak iyi gelir insallah

Kulakta uğultu yada dolgunluk hissi var mı. Yüzünüzde gerilme oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…