Doğum sonrası vücutta seyirme

Serkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
28
0
1
37
merhaba... 15 ay önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Doğumdan sonra vücüdumda seyirmeler başladı ve gitmedi. Aynı zamanda yine doğum sonrası bacak ve kollarda ağrı ( özlellikle ayakta çok fazla durunca ve ağır kaldırınca) yüzde gerilme ve dolgunluk hissi ve başta ve şakaklarda başınç ve gerilme oluyor. Bu şikayetlerin tamamı doğumdan sonra oluştu. Bunun gibi şikayetleri olan var mı aranızda acaba. Rica etsem paylaşır mısınız .

İlk defa duydum ve acikcasi bir doktora gorunmen gerektigini dusunuyorum.spinal esnasinda bir sinire hasar vermis olabilirler gibi geldi aklima.

Doğum yapalı 3 yıl oldu ama sağ göğsümde oluyor bu bahsettiğin seyirme . Köşeye geçtim takipteyim :)

Benim dogumdan sonra karnimda oluodu sanki bebek hareketi gibi.. simdi yok

Merhaba, sizde mi spinal anesteziyle mi doğum yaptınız.seyirme dışında başka bir şikayetiniz var mı.

Merhaba
6 ay önce sezeryanla doğum yaptım emziriyorum benimde uzun süredir heryerim sektiriyor ellerimde batma gibi oluyor siz doktora gittinizmi acaba sorun nedir

Merhaba
6 ay önce sezeryanla doğum yaptım emziriyorum benimde uzun süredir heryerim sektiriyor ellerimde batma gibi oluyor siz doktora gittinizmi acaba sorun nedir
Merhaba. Kasları çok yorunca oluyor o seyirme. Çok yorulunca ağır kaldırınca çok ayakta kalınca kaslar seyriyor. Dinlenince geçiyor. Bu doğumdan beridir 1.5 senedir var. Hatta başka şikayetlerde bacaklarımda aptıda yapıyor. Sizin nasıl şikayetleriniz var

Benim ellerimde ayaklarında batma hissi var birde tüm vücudum seyiriyor.Dudaklarimdada srada bir oluyor.cenemdede.3 haftadır stresten kurdeşen oldum ona da çok taktim kafayı.Tabi 4 aydır bebek yorucu bir dönem.Emzirdigim için vitaminsizlik ve yorgunluktan mi yoksa stresten mi altında başka bir rahatsızlık mı var korkuyorum.internete yazdım als beyinle alakalı rahatsızlıklar yaşıyor korktum çok fazla

Ben doktora birşey çıkmadı ama şikayetler devam ediyor. Bu seyirme bir sene sonra dilimdede oldu. Hâlâ var. Konuşurken kelimeleri yuvarlandığımı biliyorum. Yüzümde gerilmeler oluyor. Kollarımda ağırlık. Yine bir sene sonra gözlerimde uçusan siyah çizgiler oldu. Birde interne çok yasıyordum insanı korkutan şeyler çıkıyor. Rabbim korusun şu mübarek Ramazan i şerif hürmetine... siz spinal anestezi sezeryan mı oldunuz..Bir senedir çok araştırdım benim gibi sıkıntıları olan var mı diye. Her insanda farkı etliler var. Ama vüdütta seyirme ilkkez siznle konuştum. Başkalrına da sordum yok dediler. Birde kulakta çımlama uğultu sesi oluyor mu sizin

Evet kulağımda çok çınlıyor peki hangi bölüme gittiniz nörolojiye gittinizmi

Siz sezeryanı belden uyuşmalı mı yapyırdınız. Uyudunuz mu.
Nöroloji ye gittim. Emg yaptırdım. Birşey çıkmadı. Sizden gidin bence . Doktorlar kabul etmiyor spinal anestezi böyle birşey yapmaz diye. Valla çok kişiyle konuştum. Genel anestezi yapanlarda böyle sorunları yok yani

Doğumdan önce hiçbir şikayetim yoktu .
Ben 12 saat normal doğum sancısından sonra genel anestezi ile sezeryan oldum doktoruma yazdım dün b12 eksikliği yada magnesium eksikliği ve kansızlık ya yapabiliyormuş bu testleri yaptırdınız mı? Birde doğum ile olduğunu düşünmüyorum.bence yorgunluk bebek stresi kendini kasma mesela ben deneme kadar kasıyorum bazen stresten farkında olmuyorum.uykusuzluk falan sonucta hormonlar değişiyor.emziriyorsaniz tüm vitamini bebek aliyor.dahiliye kalp damarla ilgili olabilirmi diye düşündüm birde kulak burun boğaza gittinizmi? Nöroloji bisey çıkmayınca biyere yönlendirmesi mi? Ne dedi psikolojik mi dedi? Benim son zamanlarda stresim çok fazla cunku aşırı üzüldüğüm şeyler oldu üst üste panik atakımı oldum diye bile düşündüm

Sizin seyirmeler doğumdan itibaren mi oldu... ben 15 gün lohusayken önce dudaklarımın üstü tik tik atmaya başladı. Sonra kol bacak sırt boyun heryerde devam etti. Yorulduğum zaman yine oluyor.
Kulakta uğultu yüzde gerilme dolgunluk hissi. Bunlarda oluyor. Ben kan testleri yaptırdım. Herşey normal. Bşr buçuk sene oldu doğum yapalı. Biraz ayakta dursam yine seyirmeler başlıyor. Altından başka şeyler çıkar diye korkuyorum.doğum şekliyle alakalı olurmu diye. Birde yine lohusayken vücüduma iğne batar şeklinde kaşıntı olmuştu . Geçti

Ya ciddi misiniz gercekten hepsi aynı ben kasintinicin gittim kurdeşen dedi 4 haftadır devam ediyor batma ve yanma şeklinde onun için içgiyim.ilac mi yan etki yaptı acaba dedim off çok kötü durumdayım çocuklami uğraşayım yoksa kaşıntı mi diğer seyitleler cinlamalarlami anlamadim benim doğum öncesi yoktu..Dudaginizda titreme oluyormu bende birde bazen çenemde hissizlik gibi oluyor konuşunca fazla

Evet dudakta ve çenede uyuşukluk olurdu uzun zamandır yok. Bende olan şikayetker var. Çoğu kişide var bunlar. Şakaklarda gerilme vardı benim boynum boğazım hep gerilme olurdu .

Bence doğumla alakalı öncesinde hiç birşey yoktu. Ne olduysa doğumdan sonra . Gözlerinizde uyku varmı yaa halsizlik yorgunluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…