Tansiyonla ilgili araştırma yaparken her forumda o kadar kötü şeyler yazıyor ki.. en son başım ağrıyor yazdığımda beyin kanaması olmasın yazdılar gittim mr çektirdim o derece. Bu dört aysa gitmediğim doktor kalmadı. Herkes lohusalığını yaşarken ben doktor doktor gezdim ilk haftalar acillerden çıkmadım. Gerçekten yaşayan bilir telaş yaptırdıysam kusura bakmayınAslında böyle seylerı suan burda anlatmanız hıc dogru degıl .. zaten korkuyoruz süreklı böyle seylerı düsünmeyın ve yazmayında lutfen.. her ınsanın kaderı farklı .
O dönem ilaç kullanmıştım siz spinal mi oldunuz ben ona bağladım hep o dönem şuanda da panik yapınca tansiyonum yükseliyorNormal dogum yaptim ben.. ama dogum sonrasi hemen ameliyata alindim bebegin esi cikmadigi icin .. lohusaligimin ikinci haftasinda yükselmeye basladi . Sizin hala ayni mi suan ?
Aynılarını bende yaşadım hastalık hastalıgı gıbı bısey ıste.. sız ılac kullanıyormusunuz tansıyon ıcınTansiyonla ilgili araştırma yaparken her forumda o kadar kötü şeyler yazıyor ki.. en son başım ağrıyor yazdığımda beyin kanaması olmasın yazdılar gittim mr çektirdim o derece. Bu dört aysa gitmediğim doktor kalmadı. Herkes lohusalığını yaşarken ben doktor doktor gezdim ilk haftalar acillerden çıkmadım. Gerçekten yaşayan bilir telaş yaptırdıysam kusura bakmayın
Bir haftadır içmiyorum bakalım ama günde 3 kez ölçüyorum tansiyonumuAynılarını bende yaşadım hastalık hastalıgı gıbı bısey ıste.. sız ılac kullanıyormusunuz tansıyon ıcın
Nasıl cıkıyor pekı suanBir haftadır içmiyorum bakalım ama günde 3 kez ölçüyorum tansiyonumu
Sızınde mı dogum sonrası olusmustu bu tansıyonNasıl cıkıyor pekı suan
Genel olarak 112/7 12/8 arası ama akşamları 125/78 gibi olabiliyor panik haldeyken tabi 14/9 15/9 gördüm bir kaç kezNasıl cıkıyor pekı suan
Umarım sizinde en yakın zamanda normale döner. Biliyorsunuzdur belki ama mayi tuz çok iyi tamsiyon hastaları için evdeki tüm tuzları onunla değiştirdim. Annemlere bile ondan aldım genelde orda yiyoruz diye. Pancar suyu vs nar da çok iyi geliyor günlük olarak hep onları tüketiyorum. Allah çocuklarımıza bağışladın bizleriCok ıyı tansıyonunuz
anladm canm insallah birakirsin biran önce normale doneriz umarım takmamaya çalışalım fazla ne kadar kafaya takarsak o kadar cok strese girip etkiliyoruz ister istemezSigara kullanıyorum bide onu bırakabılsem cok daha ıyı olucak ama bırakamıyorum
Amin inşallahUmarım sizinde en yakın zamanda normale döner. Biliyorsunuzdur belki ama mayi tuz çok iyi tamsiyon hastaları için evdeki tüm tuzları onunla değiştirdim. Annemlere bile ondan aldım genelde orda yiyoruz diye. Pancar suyu vs nar da çok iyi geliyor günlük olarak hep onları tüketiyorum. Allah çocuklarımıza bağışladın bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?