Tam emin değilim yalan olmasın ama sürekli başım ağrıyor demiş doktorlar da dikkate almamış anestezidendir demişler film çekmemişler hiçarkadasinizda tansiyon yuksekligimi vardı
arkadasinjzda tansiyon yüksekliği mi vardı
4,5 ay oldu. 2. Doğumum ilk doğumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım ikisi de spiral sezaryenhic sormayın siz ne kadar oldu dogum yapalı
Ölcmuyorum korkudan olcunde 15 bandında cikiyor hep bende panik yapiyorum bu yüzden olcmuyorum simdilikCok Doktorlara gittim hepsı farklı konuşuyor.. Ev doktorum bu anksıyeteden oldugunu düşünüyor ve kronik olabilecegını söylüyor.. ailede tansıyon rahatsızlıgı varsa olabılıyormuş kı benım annem babam ıkısıde tansıyon hastası .. baska doktorların demesıne göre gecer düzelir.. yanı artık kime inanacagımı sasırdım .. hayır ilerkı yaslarımızda kullanmamız gerekırse kullanırız ılaclarıda genc yasta olunca üzülüyor insan..
bende doguö yapalı 5 bucuk ay oldu hala düzelir umuduyla beklıyorum.. suan kac cıkıyor tansıyonunuz? Sürekli mı yüksek ?
sizin de hep yüksek mi cikkyor tansiyonunuz4,5 ay oldu. 2. Doğumum ilk doğumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım ikisi de spiral sezaryen
Doğumdan sonra 2 hafta sürdü yükseklik. Sonra normale döndü ama panik haldeyken psikolojim kötüyen tekrar yükseldi Max 15/9 oldu. En son geçen hafta holter taktırdım Dr bıraktırdı ilaçları tansiyon hastası değilsin dedi. Ama hala ölçüyorum 12/8 13 arasın çıkıyor bazen daha düşük ama panik halinde yükseliyor hala tetikteyim yanisizin de hep yüksek mi cikkyor tansiyonunuz
uyku problemi yasadiniz mi dogumdan sonra bebek uyusa ben dusunceden korkudan uyuyamiyorum daDoğumdan sonra 2 hafta sürdü yükseklik. Sonra normale döndü ama panik haldeyken psikolojim kötüyen tekrar yükseldi Max 15/9 oldu. En son geçen hafta holter taktırdım Dr bıraktırdı ilaçları tansiyon hastası değilsin dedi. Ama hala ölçüyorum 12/8 13 arasın çıkıyor bazen daha düşük ama panik halinde yükseliyor hala tetikteyim yani
Yok yaşamadım ama anksiyete de çok normal yaşamanızuyku problemi yasadiniz mi dogumdan sonra bebek uyusa ben dusunceden korkudan uyuyamiyorum da
sizde panik atak anksiyete varmıKorkunuz da varsa bi beyin mr çektirin ben çektirdim içim rahatladı en azından
Evet ikisi de var maalesef ilk doğumdan sonra başladı bende psikoterapi falan aldım 2. Hamileliğimde bile çok iyidim hiç atak geçirmedim ta ki tansiyona kadar. Tansiyon çok düşürdü benisizde panik atak anksiyete varmı
Aslında böyle seylerı suan burda anlatmanız hıc dogru degıl .. zaten korkuyoruz süreklı böyle seylerı düsünmeyın ve yazmayında lutfen.. her ınsanın kaderı farklı .Tam emin değilim yalan olmasın ama sürekli başım ağrıyor demiş doktorlar da dikkate almamış anestezidendir demişler film çekmemişler hiç
Bende aynı simdi daha da çıktı sanki tansiyonumBen suan mesela o yazdıgınızdan dolayı panıkledım
Ben suan mesela o yazdıgınızdan dolayı panıkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?