Dogum sonrasi tansiyon ve saglik anksiyetesi

arkadasinizda tansiyon yuksekligimi vardı
arkadasinjzda tansiyon yüksekliği mi vardı
Tam emin değilim yalan olmasın ama sürekli başım ağrıyor demiş doktorlar da dikkate almamış anestezidendir demişler film çekmemişler hiç

Ölcmuyorum korkudan olcunde 15 bandında cikiyor hep bende panik yapiyorum bu yüzden olcmuyorum simdilik

sizin de hep yüksek mi cikkyor tansiyonunuz
Doğumdan sonra 2 hafta sürdü yükseklik. Sonra normale döndü ama panik haldeyken psikolojim kötüyen tekrar yükseldi Max 15/9 oldu. En son geçen hafta holter taktırdım Dr bıraktırdı ilaçları tansiyon hastası değilsin dedi. Ama hala ölçüyorum 12/8 13 arasın çıkıyor bazen daha düşük ama panik halinde yükseliyor hala tetikteyim yani

Ama bi endokrin be dahiliyeye gideceğim son kez onların dışında tüm branşlara gittim çünkü

Korkunuz da varsa bi beyin mr çektirin ben çektirdim içim rahatladı en azından

uyku problemi yasadiniz mi dogumdan sonra bebek uyusa ben dusunceden korkudan uyuyamiyorum da

sizde panik atak anksiyete varmı
Evet ikisi de var maalesef ilk doğumdan sonra başladı bende psikoterapi falan aldım 2. Hamileliğimde bile çok iyidim hiç atak geçirmedim ta ki tansiyona kadar. Tansiyon çok düşürdü beni

Tam emin değilim yalan olmasın ama sürekli başım ağrıyor demiş doktorlar da dikkate almamış anestezidendir demişler film çekmemişler hiç
Aslında böyle seylerı suan burda anlatmanız hıc dogru degıl .. zaten korkuyoruz süreklı böyle seylerı düsünmeyın ve yazmayında lutfen.. her ınsanın kaderı farklı .

Tansiyon ilaci hemen etki ediyor mu kullanmaya basladiktan ne kadar zaman sonra dustu sizin tansiyonunuz

Ben gunde 100 kere ölcerken şimdi günde en aza indirmeye çalıştım .. saglıklı beslenmeye calısıyorum .. yürüyüş gercektem cok fayda edıyor

Sigara kullanıyorum bide onu bırakabılsem cok daha ıyı olucak ama bırakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…