Yaa ne elleri öpülesi bi babaanneEvet Babannem Bi 10 12 gün öncesinde gelecek inşallah yanıma.Hiç riske atmadan babannem yanımda lohusalık geçene kadar durmalı sonra bayram dolayısıyla kurban için memlekete gidecekler haliyle.Babannem varken gelemezler eşim kabul etmez zaten.
Babannem de diyor beni kötü bilsinler varsın.Sen de Bebek de iyi olun ben gelir herşeyine bakar,her işini hallederim diye.Sahipsiz degilsin diyor.Şimdiden strese soktular beni.
Doğduğu gibi arayın diyor dakika kaybetmeyecek geldiği için.Eşim görevden geldiği Zaman'da öyle yapıyordu geldiğin gibi ara gelicem diye.Eşim de tamam diyip hiç aramazdı.:) İşi emrivakiye getiriyor güya.
Amin inşallah.Tüm sevdiklerimize Rabbim uzun ömür versin.Öyle zaten Babannem de zaten şimdi de kötüsün ne farkeder diyor.İyisi de yok.Ben Zaman'ında aptallık ettim cahil davrandım kendimi kullandırdım ama sana aynı şeyleri yapamayacaklar Dedi.Yaa ne elleri öpülesi bi babaanneRabbim ona uzun uzun ömürler versin insallah. Sizde stres yapip bebisi üzmeyin bosverin sizide kötü ilan etseler babaannenizide önemli olan sizin huzurunuz bebegin keyfi herkese iyi olmak zorunda degiliz
Amin inşallah buradan güzel haberlerimizi veririz.Rahat ve huzurlu bir lohusalık geçiririz :) Rabbim görüyor inşallah o herşeyi kolaylaştıracaktır.
Ben de şimdiden stres oldum.Dayanamadım konu açtım yanlış mı davranıyorum diye.Ama eşimde dahil olmak üzere ne eşimi ne beni ne de doğacak bebegi önemseyen insan bunlar.Babannemi gönderemem bu durumda zaten.Çocuk yokken de ben uğraşıyordum şimdi artık yapmam.Ben 4 yıl bu mucizeyi yaşamak için beklemişim zaten.Kimse için heba edemem bu dönemiSinir oldum okurken. O akrabalara benim babanem gelecek diyip kesip atın bence ne kadar bencil insanlar ya. Bide birinin 2 çocuğu varmış. Cocuklar etrafta tepisecek sizin ufaklik uyayamayacak rahat edemeyecek sizde aynı şekilde sinir strea olacaksınız. 1+1 diyorsunuz bunun yatacak yeri tuvaleti yemegi bulasigi ohoo .
Aynı şekilde zaten dogum vakti 45 50 derece olacak burası ben de aynı problemi yaşarsam takamam zaten sıcaktan da takamam.Babannemi göndermicem rica edicem artık durması için biraz daha.Lohusalığınızı sakin bir dönemde geçirin. Babaanneniz çok tatlı :) şanslısınız bu konuda. Babaanneniz evdeyken diğerleri gelmeyecekse çok iyi olur.
Doğum sonrası birçok şey oluyor. Ben en çok göğüs yaralarımdan çektim. Sütyen yaşamadım iyileşene kadar evde göğüslerim açık gezdim. Annem vardı sağolsun. Çok rahattım. Evde rahat etmeniz şart. Bunu düşünün.
Sonraki zamanlar geleceklerinde de açıkça onlara hizmet etmeyeceğinizi, her işlerini kendilerinin yapacaklarını söyleyin ve gelirlerse etmeyin. Hoş zaten çocuktan vakit kalmaz da.
Eşim bayramda adak için babasına gideceğini söyledi.Bayramdan sonra gelsinler ben o zamana kadar toparlanırım biraz daha dedim.Tamam Dedi.Babanneme de bayrama kadar durun eşimle beraber dönersiniz memlekete dedim.Daha iyi olur Dedi.Sen bunları düşünme müsade etmem ben yanında olucam tabi annen gibiyim Dedi.Tamam dedim.Şimdi iyiyim biraz daha şükürAkıl var mantık var kesinlikle olmaz madem zaten tatil için geliyorlar birzahmet kendilerine kalacak otel pansiyon artık neyse ayarlasinlar yada eșin ayarlasın.
Öyle birşeyi hakaret sayarlar onlar.Eşimin onları gezdirmesini,tatil yapmayı istiyorlar Bebek bahanesiyle zaten yoksa temmuz sıcağında gelmezler.ki Ordu evine götürebilir eşim ama bunları adet haline getirip her sene 4 ayı buralarda ekmek elden su gölden geçirmeyi alışkanlık haline getirecekler bu sefer de.Alakasız kim varsa toparlayıp bize getirmeye çalışıyorlar her yaz.Görümcem bile geçen yıl eşinin kuzeni yeni evlenmiş ve balayına gitmemiş diye balayına sizin eve gelseler bizimle birlikte olur mu diye sordular.İyice suyu çıkıyor bu sefer tanımadığımız kişileri de toparlıyorlar.Buyursunlar gelsinler. Sizi öğretmen evinde/otel/ pansiyonda agirrliyalim malum ev küçük bebekli evde bu kadar kalabalık zor olur. Dersiniz
Çok şükür, sevindim canım ; Allah kolay doğum nasip etsin inşallahEşim bayramda adak için babasına gideceğini söyledi.Bayramdan sonra gelsinler ben o zamana kadar toparlanırım biraz daha dedim.Tamam Dedi.Babanneme de bayrama kadar durun eşimle beraber dönersiniz memlekete dedim.Daha iyi olur Dedi.Sen bunları düşünme müsade etmem ben yanında olucam tabi annen gibiyim Dedi.Tamam dedim.Şimdi iyiyim biraz daha şükür
Aminnn daha fazla stres yapmamam lazım :)Çok şükür, sevindim canım ; Allah kolay doğum nasip etsin inşallah
Aynen canım keyfine bak seni kooooooocaman öpüyorumAminnn daha fazla stres yapmamam lazım :)
Öyle birşeyi hakaret sayarlar onlar.Eşimin onları gezdirmesini,tatil yapmayı istiyorlar Bebek bahanesiyle zaten yoksa temmuz sıcağında gelmezler.ki Ordu evine götürebilir eşim ama bunları adet haline getirip her sene 4 ayı buralarda ekmek elden su gölden geçirmeyi alışkanlık haline getirecekler bu sefer de.Alakasız kim varsa toparlayıp bize getirmeye çalışıyorlar her yaz.Görümcem bile geçen yıl eşinin kuzeni yeni evlenmiş ve balayına gitmemiş diye balayına sizin eve gelseler bizimle birlikte olur mu diye sordular.İyice suyu çıkıyor bu sefer tanımadığımız kişileri de toparlıyorlar.
Ben Aslı'nda neler dedim ve diyeceğim de anlama potansiyellerini bir bilseniz şaşar kalırsınız.Küfür edilse yarabbi şükür diyen insanlar.Ben bu kadarını kimsede görmedim.Tamam işte ordu evinde kalacaksınız bu sefer demeden bunun önünü kesemezsiniz. Yani tavırlarına kızıyorsunuz, evinizin durumu da malum ama hakaret sayarlar diyip ses cikarmazsaniz da aynı tas aynı hamam olacak.
Sizin niyetiniz bebek doğdun ben arayıp haber vermeyeyim o zaman gelmezler gibi bir şey ise hiç bir işe yaramaz. Yapmanız gereken bebekli ev bu kadar kalabalık olmaz. Gelin ordu avında kalın gündüzleri ara ara görüşelim. Gibi bir şey olmalı.
Öyle birşeyi hakaret sayarlar onlar.Eşimin onları gezdirmesini,tatil yapmayı istiyorlar Bebek bahanesiyle zaten yoksa temmuz sıcağında gelmezler.ki Ordu evine götürebilir eşim ama bunları adet haline getirip her sene 4 ayı buralarda ekmek elden su gölden geçirmeyi alışkanlık haline getirecekler bu sefer de.Alakasız kim varsa toparlayıp bize getirmeye çalışıyorlar her yaz.Görümcem bile geçen yıl eşinin kuzeni yeni evlenmiş ve balayına gitmemiş diye balayına sizin eve gelseler bizimle birlikte olur mu diye sordular.İyice suyu çıkıyor bu sefer tanımadığımız kişileri de toparlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?