Doğum sonrası sakroileit ,iltihaplı romatizma , kalça bel bacak ağrısı

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız bir de size nasıl ulaşabilirim

merhaba tesadüf eseri denk geldim eğer cevap verirseniz sizden ricam bana da yardımcı olur musunuz..

merhaba hamimelikte ilaç kullanızıdnmı son durumunuz nedr

Merhabalar sanırım aynı durumdayız ben suan 20 haftalık gebeğim eklem içine kortizon yapıldı ama fayda görmedim. Benim sorum ibuprofenin kaçıncı haftalarda kullandınız acaba faydası oldumu
merhaba ben de hamile kalmak istyrum romati<ma başlangıcı denildi ilaç vs kullanbiliyor muyuz yada ilacı ne zaman önce bırakmalyz

Kortizon hap aldım. ağrı kesici kullandım birkaç kez. Şu an oğlum 3 yaşında. Gebelik çok zor geçti. Lohusalık da 2 ay kadar kötüydü. Sonra geçti :)
bana endol ve salazopryin denilen 2 ilaç verdi 1 ay kullandım şuan kullanmak istemiyorum kortizonlu değil gebelikte istiyorum 3 ay kullan dedi ama kullanmak istemyrum siz gebe kaldınız bu süreçte ilaç kullanıyor muydunuz cevabınız için çok teşekkür ederm çnkü ben 6 ay öncede dış gebelik geirdim

Merhabalar .Bu hastalığı bilenlere ve bu hastalıkla yaşayanlara sorum olacak. 34 yaşındayım. Tam 9 sene önce birden bire gece terleme başladı şiddetli şekilde. Daha sonra ateş ve eklem yerlerinde agri .Ayak bileklerimde,parmaklarımda ,Belimde ,kalçada,boyun,omuz ..Bir sürü tahlil yapıldı. Fibromiyalji, Brucella üzerinde duruldu ama brucella testi negatif geldi .En son bir fizik tedavi uzmanı bana mr ile ankilozan spondilit teşhisi koydu .Sakroiliak eylemde iltihaplanma görüldü. Daha sonra ben bu hastalığı unuttum .Belkide değil tekrar baktırırim dedim .çünkü kucuk koy gibi bir ilcedeydim .Yanlış teşhis olabilir dedim.Hicbir zaman bu kadar şiddetli olmamakla birlikte stresli zamanlarımda bu ağrılar kendini hatırlattı. Omuzda,boyunda bazen belde katılım,tutulma şeklinde ataklar halinde devam etti.

EN son 5 yıl sonra şartları daha iyi olan özel bir hastaneye gittim ve hikayemi anlattım.Bir sürü mr çekildi ve A.s olmadığım söylendi. En son 2 ay önce sol topuğumda bir ağrı başladı. 2 saat sonra yuruyemedim.Ayak bileklerimde ,diz kapaklarında,parmaklarında ellerde şişlikler oluştu. Yine bir tahlil yapıldı. Meniskus ,kireçlenme başlangıcı denildi ama bu şişlikler uzun süre devam etti .Ayrıca vücutta bol miktarda ödem görüldü ve doktorum ortopedi uzmanı romatizma bir hastalık olabilir dedi.Bunu duyunca aklıma yine A.s düştü. Sabah kalkınca ve uzun süre hareketsiz kalınca çoğalan ağrılar,sol topuğuna bazen üzerine basamayacak denli agri .Sağ ve sol kalçada oturunca çoğalan agri şikayetlerim devam ederken tekrar romatollojiye gittim. Ayrıca 4 yıl önce de gozde uveit görüldü. Yine bir sürü kan tahlilleri,filmler,mr çekildi. Gen testi istendi .Ama ailede a.s öyküsü yok .Sonuclari bekliyorum .Daha iki hafta var.A.s olma ihtimalim ne?Bu belirtiler sizde de var mı?

Brucella olabilir en yakın zamanda intaniye bolumune yani enfeksiyon hastalıkları bolumune gidip kan verin ve beucellaya bakılmasını özellikle belirtin. Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…