Doğum sonrası sakroileit ,iltihaplı romatizma , kalça bel bacak ağrısı

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? yani bu yaşadıklarınız sebebi sakroileit öyle mi? AS değil miymiş? Hangi doktor teşhis koydu size ve mr da sadece kemik iliği ödemi mi çıktı?

Bı bunun kadar daha yazsan inan okurdum bütün hepsi birebir bende var ve oğluma hamileyken 17 yasimdaydim hamileliğimin 5 veya 6. Ayimda sağ kalça kemiğimde başladı ilk önce sabah kalktığımda bacağımı sürüyerek yürüyordum çocuğun yelidir geçer dedi doktorlarda dahil ve o günden sonra asla düzelmedi şuan 25 yaşındayım kaç defa gittiysem fitiktan şüphelendiler şuan buraya yazsam neler cektigimi boşa yazmis olurum çünkü birebir sizin yazdıklarınızın aynılarını yaşadım hatta o ağrıları cekerken sırt üstü yatiyorsam eğer hapşurup öksüremiyordum sanki o sekildeyken öksürsem veya hapşırsam kalça kemigim bedenimden çıkıp gidecek gibi bir his oluyordu ben 7 sene çektim kime söylediysem bana inanmadılar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum beş dakika bile ayakta aynı pozisyonda kalamiyorum ve benim sadece sağ tarafımda kalça kemiğim bacağım ayağım el bileğim dirsegim omuzum ve sırt kürek kemiğim bütün hepsi sağ tarafım yeni doktora gitmeye başladım bir ay oluyor araştırma aşamasındalar çok zor bir hastasın diyor hatta doktorum ben kafamda bitirdim ama kendimi mahkumum bunları çekmeye ölürsem geçeceğine inanıyorum sadece

Yemin ederim aynısı var aynısıııı kalçam beni bitirdi altı aydır da hem omuzlarım hem sağ sırtımın alt bölgesi bazı hareketlerde batıyır nedeni ne ? Doktora gittim bi şey yok dedi ben tesmen kalçamdan dolayı bacaklarımı açamıyorum ya

Ben başladım gitmeye bakalım ne diyecekler 2 ay olacak neredeyse ilk önce fizik tedavi bölümüne gittim ( bu arada benim bütün sorunlarım sağ tarafta hepsi kalça kemiğim dizimin arkası elim bileğim dirsegim omuzum ve sırt kürek kemiğim bütün hepsi sağ tarafım da solumda nokta kadar ağrım yok)kalça ve dizim için mr istedi elim için sinir sıkışması testi istedi yaptırdım elimde şükürler olsun sinir sıkışması yokmuş dizimde sorun gözüküyor ama kalçamdaki çok ciddi dedi doktorum onun için romatizmadan şüphelendi yüksek görünüyor dedi artık romatolojiye yönlendiriyorum seni dedi bu sefer de romatolojiye başladım ilk gidisimde doktorum inceledi sonuçlarımı şikâyetlerimi sordu bende söyledim baya belli kalça kemiğindeki dedi hatta bana çok mu ağrı kesici kullanıyorsun diyo bende hayır dedim nasıl dayandın peki dedi bende 7 senedir çekiyorum ben bunu normalde de ağır kesici falan kullanmam vücudumuda alıştırmak istemedim ilaçlara dedim doktor şaşırıyor ve genetik test istiyorum dedi ne için hiç bir fikrim yok ayrıca röntgen istedi gittim çektirdim geldim diyor bu kadar olamaz inanmıyor yani birde tomografi çektir tam emin olalım dedi onuda çektirdim genetik testi için kanda verdim bir ay sonra gel dedi testinde çıkar ozmn değerlendiririz dedi bakalım ne olacak

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ben de geçen sene fizik tedavi doktoruna gittim emar mı ne çekildi ya da rontgen iyi dedi. E dedim ben baacağımı açarken bazı hareketlerimde kitleniyor kasık bölgem resmen küt diye ses çıkıyor o ses çıkana kadar canım çıkıyor sizde de oluyor mu ? Son iki haftadır da omzum aşırı ağırıyor tüm koluma vurdu. Geçen sene romatizma için kan vermiştim temiz çıkmıştı sizin kan değerlerinizde ne çıktı

Evet o ses bendede oluyor ama bazı egzersizleri yaparken oluyor ve kasığım o kadar çok ağrımıyor genelde benim kalcam tutuluyor çok kötü hemen pozisyon değiştiriyorum romatizma için mi inanın bilmiyorum ben ilk gittiğimde ilk alınan kan tahlillerimde yani crp 20.5 çıktı çok yüksek dedi doktorum ondan sonrda işte romatoloji bölümü aldı genetik testi için onun sonucu daha çıkmadı yazarım size inşallah

Merhaba nasılsın sonucun nasıl geldi ?

Merhaba nasılsın sonucun nasıl geldi ?
Genetik testim hala çıkmadı ama diğerlerinde çok yüksek bir şekilde sakroiliac kemikte iltihaplanma çıktı ve boynuma kadar çıkmış hemde 7 sene çok geç kalmışsin dedi doktorum endol diye bir hap var şimdilik rapor çıkana kadar bunu kullanman gerek dedi sabah 2 akşam 2 atıyorum ağrı kesici bile kullanmayan ben 2 şer 2 şer hap atıyorum belirsizlik içinde sürüklenip gidip geliyorum işte hastaneye

Ah canımmm acil şifalar diliyorum benim de gitmem gerekiyor o zaman bende de dediğin var

Rabbim acil şifalar versin inşallah 22 yıl ağri çeken omurilik boyun ve belde ileri derece de fıtıklari olan hatta ameliyat olduğum halde ağrılarımin bitmedigi uzun yıllar mücadele verdim çaresizlikten boynumda platin olduğu halde çiğnettim o yüzden ağrının ne olduğunu benden beter anlayan yoktur belki 1 ay evvel bir yakınım medikal bant verdi inanmadan başladim ama kullandigim andan itibaren ağrım sıfır ve ağrisiz yaşama alışık olmadığım için gerçekten boşluga düştüm şaka vir tarafa yıllarca boşa onca tedaviye para vermişim şuan şükür ağrım sıfır inanılmayacak bir durum ama oldu darısı da size inşallah

Ne güzel peki o bant nedir adı nedir biz de alalım

Evet çok ağrım var çok oturunca tutuluyorum mesela hatta boynumu sağ tarafa çevirince de boynumda ağrı oluyor sizde de oluyor muydu
Evet hemde çok sanki sırtıma odunla vurmuşlar sırtım kalçam bacağim kaşık bel sağ taraf karın ağrısı hayatımı o kadar zorlaştirdi ki sizin hangi bölgeler ağriyor bide emar a girdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…