Doğum sonrası sakroileit ,iltihaplı romatizma , kalça bel bacak ağrısı

Merhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba takviye kullandınız mi merak ettim

Merhaba geçmiş olsun aynılarını yaşadım ankilozan şüphesi var dediler sakroilak mr istediler

Merhaba geçmiş olsun aynılarını yaşadım ankilozan şüphesi var dediler sakroilak mr istediler

Merhaba ben de aynılarını yaşadım ama ben de hamilelik öncesi ankilozan spondilit teşhisi vardı. O yüzden kimse için şaşırtıcı olmadı. Sabret dedik doktorlar sadece o süreçte
Muhtemelen siz de teşhis alırsınız

Paylaştığın için sağol ben ise doğumdan sonra sol kolum iyice soğuktan korumadığımdan dolayı lohusalıkta ,üşüdüğünde ağrır lohusalıkta üşütmemek gerekir sıkık sıkı giyinmek şart size de geçmiş olsun

Merhaba.benim de 3 sene önce psoriatik artrit teshisi kondu.kullandigimiz ilaçlar malum biraz bilgi verebilir misiniz süreç hakkında. Hamilelikten ne kadar önce ilaçları bıraktınız?hamilelikte hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve şu anda ağrı sislik durumunuz nasıl?

Burda da yazdığım gibi 7 haftalıkken fazla ağrım yokmuş ama ondan sonra çok oldu ağrım doktr ilaç kullandırmadi hamile iken çocuk 20 haftalık olunca anca ağrım daha çok şiddetlenince biraz daha bekleyip kortizon iğne yaptırdı doktrum sonra ağrım geçti Allah'a şükür smdi bazen ara ara agrim oluo hamile kalmadan 4 ay önce bıraktım ilacı ben ama kişiye göre ilaçlar değişiyor.suan 6 aylığım ağrım yok dencek kadar az çok şükür

İnşallah ağrın sızın sıkıntın olmadan tamamlarsın hamileliğini

Ayaklarınızı üşütmeyin. Ayaklarınızı üşüttüğünüz takdirde yumurtalıklar, üreme organları, mide, bağırsak, böbrekler, idrar yolları, basur, romatizma ve safra hastalıklarına zemin hazırlanmış oluruz. Ayaklarınızı Sıcak tutun

Merhabalar şuan bu sorunları yaşıyorum ben de bir iki kere egrsersiz yaparak biraz rahatladigimibfarkettim yanıma yatamiyorum etim ezilmiş gibi ağrıyor kalcalarim batıyor sanki piskolojik olarak ta çok etkilendim ki ben doğum yapalı 6 ay sonra başladı benim

Merhabalar psoriatik artrit teşhisi hangi şikayetleriniz üzerine konuldu acaba

Merhabalar psoriatik artrit teşhisi hangi şikayetleriniz üzerine konuldu acaba
Merhaba. Birden sosis tarzinda şişlikler oluştu.sisen yerlerde sıcaklık ve parmaklarda morluk oldu sanki çıkmış gibi sanciliydi.her gün yer değiştirdi el parmağım ayak bileğim ve di kapagim. Saçımda da pullu döküntü vardı ciddiye doktorları egzama demişti ama değilmiş.kan tahlillerinde de crp sedim degeri yüksek çıktı.dahiliye doktorunun yönlendirmesiyle romatoloji doktoru teshisi koydu malesef

Normal doğum yaptım ve doğum sonrası belde başlayan sağ böbreğime vuran, sağ kasığımın bacak arası birleşim yerinden dize yayılan ağrıyı bir senedir çekiyorum. En son kadın doğum rahim ağzı için mr isteyince alt batın Mr çektirdim. Raporda bel fıtığı çıkmışım ama başka da bir şey yoktu. Fakat bu nasıl bir bel fıtığıdır anlamadım. Ağrısından oturamıyorum atak zamanı, yürüyemiyorum, yatamıyorum sadece sallanıyorum. Ama neden kasıktan vuruyor bel kasık böbrek bacak hepsini kapsıyor ve pelvik venöz yetmezlik mi acaba dedim ama bunun için de hiç doktora gitmedim

Mrbm hamileyken kalça ağrısı çektim sendeledim yürümekte zorlandım ama dogumdansnnra geçti. Suan bende bacaklarım yani baldır ağrısı var yıkardan asagı. Kalçada prob yok. Ezilmis gibi böyle istirahatten agrıyor. Yürümekte fln aıkıntım yok hwr gün yürüyüs de ypıyorum nedir acaba bu

Merhaba Dr ismi nedir

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Tam tanım tutmasa da bende de ağrılar. Romatizma çıkmadı. Kan değerlerim normal. Ama tanı kıyamadılsr. Kaslar da kuvvetsizlik var. Eller sabah kalkınca uyuşuyor. Kemik mi artık kas mi, neyse artık tum vücudum ağrıyor.

Allah razi olsun kardeşim aglattin beni.çok ağrı var çok.maraş in ilçesindeyim.Üniversitede hasta bakilmiyor şartlar eskisi gibi değil.verdikleri ağrı kesiciler dışında ilaç yok.fizik tedavi alamiyirum.Allah hepimize şifa versin inşallah

Benzer durumlar yaşıyorum bnde hamileligimde kalça ağrısıyla başladı sakriliak dendi 1 yıldır ilaç kullanıyorum ama hiç bı etkisi yok ilerliyor belimde adet dönemi tutulmalar yasyrum nefes alırken bile ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…