- Konu Sahibi gumustenselvi
-
Aslına ben 12 kilo aldım ama gögüslerim çok süt topladı bebek zayıf doğdu güzel emmedi hep sağdım sağdıkça gögüslerimde sarktı ve sonuç ortadakızlar peki kaç kilo aldınız doğumda?
Siz hiç doktorla görüştünüz mü? operasyon fiyatları uçmuş durumda 25 bin-30 bin istiyorlarAynı sorunu yaşıyorum cevap gelirse sevinirim
Canım göğüs dokun varsa diklestir dedim sadece protez falan yaptırma 10 ile 12 yıl kullanıla biliyor ve forumda tanışanların çoğu geri çıkartmak istiyor iyi araştır canim izmirde 12 15 bin arası dr on numara tavsiye istersengörüştüm 21 bin dendi bana.. ama 3 sene sonra çocuk düşünüyorum sizce doğum öncesi mi olmalıyım ameliyatı?
Canım göğüs dokun varsa diklestir dedim sadece protez falan yaptırma 10 ile 12 yıl kullanıla biliyor ve forumda tanışanların çoğu geri çıkartmak istiyor iyi araştır canim izmirde 12 15 bin arası dr on numara tavsiye istersen
ben gebelik dönemim de çok kilo almadım ama memelerim çok süt topladı büyüdü, bence çocuk sayfasını kapatıp gögüslerini yaptır derim.Emzirme olayı travma 1-2 yıl emziriyorsun benim çok konforlu geçmedi çocuk emmedi hep ağlaya ağlaya sağmak zorunda kaldım.görüştüm 21 bin dendi bana.. ama 3 sene sonra çocuk düşünüyorum sizce doğum öncesi mi olmalıyım ameliyatı?
Aynen ya hic sorma ben de şoklardayım 28 civarında fiyatlarSiz hiç doktorla görüştünüz mü? operasyon fiyatları uçmuş durumda 25 bin-30 bin istiyorlar
Siz kiminle nereyle görüştünüz? ben hala arayış içindeyimAynen ya hic sorma ben de şoklardayım 28 civarında fiyatlar
Görüştüm evet üç doktorla. Bu hafta sonu bir tane daha görüşecegim ve haftaya da birine daha gitme niyetim var. Ücretsiz olanları tek tek geziyorum:)) hem param az hem canım kıymetli işte naparsun. Revizyon kaldıramam iyi planlamam lazım. Cem Payaslı, Meltem Cilingir, Murat Topalan’ı gördüm şu ana kadar.Aynen ya hic sorma ben de şoklardayım 28 civarında fiyatlar
Bende aynı durumdayım istanbulda yaşıyorum fiyatlar 30 bini buluyor forumda eser Aydoğdu çok ismi geçmiş ona yazdım instagram hesabından hemşiresi 16 bin lira diye cevap verdi ama sadece silikon olduğunu düşünüyorum ben dikleştirme de istiyorum napacağımı bilmiyorumGörüştüm evet üç doktorla. Bu hafta sonu bir tane daha görüşecegim ve haftaya da birine daha gitme niyetim var. Ücretsiz olanları tek tek geziyorum:)) hem param az hem canım kıymetli işte naparsun. Revizyon kaldıramam iyi planlamam lazım. Cem Payaslı, Meltem Cilingir, Murat Topalan’ı gördüm şu ana kadar.
Ben 10 kilo aldım ama sürekli sağdım sütüm yetmiyordu ve ememiyordu çocuklarım da dillerinin altı takılıydı ikisi de 5 er ay sağarak süt içti ama olan göğüslerime oldukızlar peki kaç kilo aldınız doğumda?
Ayneeenn beşer ay süt içirdim ama hep sağdım ve göğüslerim sarktıAslına ben 12 kilo aldım ama gögüslerim çok süt topladı bebek zayıf doğdu güzel emmedi hep sağdım sağdıkça gögüslerimde sarktı ve sonuç ortada
Size 21 diyen doktor istanbulda mı acaba bide silikon artı kaldırma ameliyatı mı ben o şekilde istiyorum 30 bin civarı söylüyorlar dagörüştüm 21 bin dendi bana.. ama 3 sene sonra çocuk düşünüyorum sizce doğum öncesi mi olmalıyım ameliyatı?
Bende aynı durumdayım istanbulda yaşıyorum fiyatlar 30 bini buluyor forumda eser Aydoğdu çok ismi geçmiş ona yazdım instagram hesabından hemşiresi 16 bin lira diye cevap verdi ama sadece silikon olduğunu düşünüyorum ben dikleştirme de istiyorum napacağımı bilmiyorumbi de bi söylenti de var devlet hastaneleri de silikon takıyor diye acaba gerçek mi
[/QUOTE
Isin icine silikon girince fiyat artiyor. Aadece diklestirme 15 ve ustu. Ben baslangicta silkon arti diklestirme istiyordum ama buyuk meme modasi bitmis artik fizige uygun tavsiye esiyor doktorlar benim kendi dokum yetecek gibi. Zaten doktora soylerseniz bakti ameliyatta ufak kaliyor silikon da ekliyormus oracikta. Fakat protez isi beni huzursuz ediyor ilerde bir de cikarttirmak istiyorsun falan. Fiyatlar 15 den basliyor 20 ye kadar gidiyor. Silkonsuz. Sanirim silkon da maliyeti 5 bin. Durum boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?