Doğum sonrası kilolar

sen de 5 kilo fazla bende 16 kilo:)
kahorihama inan ben günde 4 litreye yakın su tüketiyorum.sütü m damla damla geliyo kilomda hep sabit.

canım benimde 10 kilo fazlam var.Bugün kendime gömlek aldım tabi düğmelere zor iliklendi dedim zayıflayınca giyerim.Hep böylemi kalıcam ama ya kalıresamboshayallersmile

Canım bende bir sürü çay içiyorum tabi en çok ta su.Ve de ayranda sütü çok arttırıyor.

sen de 5 kilo fazla bende 16 kilo:)
kahorihama inan ben günde 4 litreye yakın su tüketiyorum.sütü m damla damla geliyo kilomda hep sabit.

alkolsüz bira ya da malt içeceği denedin mi?
ben bi ara kafayı yiyodum kilolardan (çünkü kilo alıp alıp ondan sonra hamile kalıp onun üzerine de kilo almıştım) kendimce dikkat etmeye başladım yediklerime, heralde psikolojik, sütüm azaldı hep, bebeğim saat başı ciyak ciyaktı açlıktan... o yüzden ara sıra bu malt içeceklerden içtim, burdaki böyle pekmezli gibi tatlı tatlı bi güzel tadı... :)) ya da alkolsüz bira varsa onu içiyorum... tavsiye ederim...

Benim hamileliğimde düşük tehlikesi vardı. O yüzden progesteron hormonu çok fazla aldım. Bunlarda bende 25-30 kiloya yakın kilo yaptı. Doğum yapalı 3 ay oluyor. Doğumdan sonra 10 kilo daha vermişim yaşasııııınnn. Haftada iki gün plates ve fitnes'a gidiyorum. Kendimi daha zinde hissediyorum. Emzirirken zinde olmak iyi oluyor. Sporu tavsiye ederim.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ayrıca kızlar stil tea'lere bolca para harcamanıza gerek yok. Aktarda süt arttırıcı bitki çayı karışımı yapıyorlar. Miktarı Still tea'nin 2 kat fazlası ve fiyatı yarısından daha az. İçindekiler Stil tea'nin içindeki bitkilerle aynı. Hiç şüpheniz olmasın aynı işe yarıyor. Süt arttırıyor.

hiç denemedim nerden bulabilirim acaba alkolsüz birayı?

mantıklı aslında sonuçta stil tea çaylarda bitkilerden yapılıyo.

hiç denemedim nerden bulabilirim acaba alkolsüz birayı?

alkolsüz birayı ne için içtiğini anlamadım sütü arttırmak mı yoksa kilo vermek için mi
süt arttırmak için normal kuru mayayıda yiyebilirsiniz hanımlar ısırgan otunu kaynatıp suyunu için yada salatasını yapıp yiyin bunlarda süt arttırır ben bunlara başladığımda artık çok geçti malesef

kilo verilmez bu biralarla, hatta aslında daha çok göbek bile yapabilir.. kalorili bayağı.
ama işte içindeki mayadan dolayı süt yapıyor diyolar, ben faydasını gördüm.. direk kuru mayayla da olur muhtemelen... belki o daha sağlıklı olur göbekler açısından :) ben uğraşmak istemedim öyle... ara sıra değişik bişey içmek istediğimde açıyodum birayı içiyodum..

bak bugün alcaktım unuttum... nolur nolmaz evde bulunsun diye..

korkutmak gibi olmasın, hamilelik öncesi kıyafetleri - ne kadar kilo verirse versin - doğumdan sonra üzerinde artık eskisi gibi durmadığını söyleyen çok insan var... yani vücut yapısı değişebiliyor...

benim göbeğim kendimi bildim bileli problemdi zaten, şimdi iyice beter oldu :)

ne o ya "alkolsuz bira" !!! başka bişey diyememişler mi!!! ben korkarım şüphelenirim böyle şeylerden madem alkol yok o zaman adı bira olmasın Allah Allah...
lafım içenlere değil adını koyanlara yanlış anlaşılma olmasın :)

delikafaduldendelikafaduldençok hoşsun delikafadulden

sabah açken tartıldım 54.0 kg geldim, kızım emmiyor artık ama ben ekstra bişey yapmadım kızım mayısta yaşına girdi ve ben hamile kaldığım kiloya ancak dönebildim ama sorarsan o fizik geri yerine gelmedi pörtlek göbek kaldı bunada şükür :sinifsinif:

siparişim daha gelmedi.bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.her gün yürüyüşe gidiyorum 1 haftadır spor filan yapıyorum.bu gün tartıldım 1 gram vermemişim valla çok mutsuzum

Oğlum 1 yaşında ve eski kiloma dönmeme 4 kilo var...
toplam 18 kilo almıştım 14 gitti, 4 kaldı..
yavaş yavaş gidiyor . kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor
ayda 1 kilo verebiliyorum...

Oğlum 1 yaşında ve eski kiloma dönmeme 4 kilo var...
toplam 18 kilo almıştım 14 gitti, 4 kaldı..
yavaş yavaş gidiyor . kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor
ayda 1 kilo verebiliyorum...

yani denildiği gibi vücudun toparlanması 1 seneyi buluyor.herkes öyle söylüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…