- Konu Sahibi gardenya02
-
sen de 5 kilo fazla bende 16 kilo:)
kahorihama inan ben günde 4 litreye yakın su tüketiyorum.sütü m damla damla geliyo kilomda hep sabit.
kıslar sütün artması için rezene çayı, humana still tea, incir hoşafı, süt, tahin helvası :) sütüm bebeğime yetmiyordu çok şükür şimdi daha iyi durumda. günde 1 su bardağı rezene çayı, 3 su bardağı still tea, 2 kepçe çekirdekleriyle birlikte incir hoşafı siyah üzümde ilave ediyorum hoşafa, 2 su bardağı süt ve sabah, öğlen, akşam olmak üzere 3 defa kibrit kutusu büyüklüğünde helva yiyorum. tabi 2 litreye yakında su içiyorum.
sen de 5 kilo fazla bende 16 kilo:)
kahorihama inan ben günde 4 litreye yakın su tüketiyorum.sütü m damla damla geliyo kilomda hep sabit.
alkolsüz bira ya da malt içeceği denedin mi?
ben bi ara kafayı yiyodum kilolardan (çünkü kilo alıp alıp ondan sonra hamile kalıp onun üzerine de kilo almıştım) kendimce dikkat etmeye başladım yediklerime, heralde psikolojik, sütüm azaldı hep, bebeğim saat başı ciyak ciyaktı açlıktan... o yüzden ara sıra bu malt içeceklerden içtim, burdaki böyle pekmezli gibi tatlı tatlı bi güzel tadı... :)) ya da alkolsüz bira varsa onu içiyorum... tavsiye ederim...
Benim hamileliğimde düşük tehlikesi vardı. O yüzden progesteron hormonu çok fazla aldım. Bunlarda bende 25-30 kiloya yakın kilo yaptı. Doğum yapalı 3 ay oluyor. Doğumdan sonra 10 kilo daha vermişim yaşasııııınnn. Haftada iki gün plates ve fitnes'a gidiyorum. Kendimi daha zinde hissediyorum. Emzirirken zinde olmak iyi oluyor. Sporu tavsiye ederim.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ayrıca kızlar stil tea'lere bolca para harcamanıza gerek yok. Aktarda süt arttırıcı bitki çayı karışımı yapıyorlar. Miktarı Still tea'nin 2 kat fazlası ve fiyatı yarısından daha az. İçindekiler Stil tea'nin içindeki bitkilerle aynı. Hiç şüpheniz olmasın aynı işe yarıyor. Süt arttırıyor.
hiç denemedim nerden bulabilirim acaba alkolsüz birayı?
hiç denemedim nerden bulabilirim acaba alkolsüz birayı?
alkolsüz birayı ne için içtiğini anlamadım sütü arttırmak mı yoksa kilo vermek için mi
süt arttırmak için normal kuru mayayıda yiyebilirsiniz hanımlar ısırgan otunu kaynatıp suyunu için yada salatasını yapıp yiyin bunlarda süt arttırır ben bunlara başladığımda artık çok geçti malesef
ne o ya "alkolsuz bira" !!! başka bişey diyememişler mi!!! ben korkarım şüphelenirim böyle şeylerden madem alkol yok o zaman adı bira olmasın Allah Allah...
lafım içenlere değil adını koyanlara yanlış anlaşılma olmasın :)
ne o ya "alkolsuz bira" !!! başka bişey diyememişler mi!!! ben korkarım şüphelenirim böyle şeylerden madem alkol yok o zaman adı bira olmasın Allah Allah...
lafım içenlere değil adını koyanlara yanlış anlaşılma olmasın :)[/QUOTE
Aslında adı malt içeceği..yani arpa veya buğdayın çimlendirilmiş kavrulmuş halidir..eğer bunun fermentasyonuna izin verirseniz o zaman alkole dönüşür..ama bu bizim bahsettiğimiz içecekler sadece malt halidir ve alkol içermez..
eczanelerde ve bebek marketlerde var...benim eşim almıştı bana ama ben içemedim...feciii tatlı..ama süt arttırmak isteyenlere ısırgan otunu tavsiye ederim..düzenli sabah akşam demleme yaparak birer fincan için..etkisi baya farkediliyor..
kızlar ya basen baseni nasıl vericem offf tamam çok güzel 70 den 60 kiloya düştüm ama basenim gitmiyor(
ben bu gün titreşimli zayıflama aleti sipraiş ettim.basenlerede takılıyormuş.işe yararmı bilmiyorum ama deneyince yazarım:)
Oğlum 1 yaşında ve eski kiloma dönmeme 4 kilo var...
toplam 18 kilo almıştım 14 gitti, 4 kaldı..
yavaş yavaş gidiyor . kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor
ayda 1 kilo verebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?