Doğum sonrası kilolar

doğum yapalı 2 ay oldu.4 kilom kaldı.15 kilo almıştım.ama sıkılaşmam lazım.spor yapamıyom.bebişim çok huysuz.şu an bile zor yazıyom.hiç uyumuyo yaaaaaaaaaaaa

sitemizdede çıkmaya başlamış arkadaşım benim kullandığım ürün adı:RED PEPPER afrika biberi kutuda kırmızı biber resmi var.valla çok memnunum beni gören çok gençleşmişsin diyor:sm_cool::sm_cool:
tek sorunum var kıyafetlerim çok geniş geliyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bu hapı önermem.burada 23 yaşında gencecik bir anne hiçbirsağlık problemi yokken bu ilaç yüzünden öldü.bağırsakları patladı.herkeste aynı etkiyi yapmıyo tabi ama bu riski göze almayın bence.kiminde cilt lekeleri yaptı.yakın çevremde bizzat gördüm.yinede siz bilirsiniz.enim amcamda kullanıyodu bıraktırdım valla.

63 ile hamile kaldım 70 le doğum yaptım sezeynala eve geldğimde 66 dıydım 4 kilo gitti doğumda sadece sonrasında 74e kadar çıktım 5 ay oldu doğum yapalı şuan 68 ile 69 arasında gidip geliorum bir ara bitkisel bişiler kullandım ama şimdi onlarıda bıraktım en azından 65 olabilsem diorum ama şimdilik aynı yerde sayıorum sporda yapamıorum tansiyon problemim var tek çarem haplar kaldı ama güvenemiorum bir tavsiyeniz varmı acaba

doğum yapalı 2 ay oldu.4 kilom kaldı.15 kilo almıştım.ama sıkılaşmam lazım.spor yapamıyom.bebişim çok huysuz.şu an bile zor yazıyom.hiç uyumuyo yaaaaaaaaaaaa

cnm ya beni yamışsın sanki.benimde 2ay olmak üzere.bende 15 kilo aldım.doğumdan 10gün sonra falan 11 kilo gitmişti.şimdi 4 kilo kaldı.59 kiloyum.55 olmam lazım fakat cnm hiçbirşey yapmak istemiyor abur cubur yemek istiyorum.allahtan verdiğim kiloları almıyorum.bu arada gerçekten spor şart.sıkılaşmak lazım ama..............

ben 66 kiloyum 62 ile hamile kalmıştım.60 en ideal kilom aslında.ama 62 yi bulsak şükretcem:)hayatımın hiçbir döneminde 50 li kiloları görmedinm ben.zaten çok çirkin oluyom yüzüm hortlak gibi oluyo.kemiklerim çok geniş maşallah.gören 66 kilo olduğuma inanmıyo.

bu sabah bi tartılayım dedim ana 57 görünüyo çok şaşırdım sevindim.ama açtım.tok karna 58 olsam o 1 kiloyu ne araverdim anlamadım.abur cuburu b ara az yiyorum belki o etkilemiştir.alkisalkisalkis

Kızlar bunu dıkkatle okuyun ben doĞum yapalı 6 ay oldu. Bırde benım bebeĞım tedavı ıle oldu. ılk gebelık 62,5 la baŞladım ama olmadı kısmet deĞılmıŞ. 2. De 70 le hamıle kaldım ve 87 ıle doĞuma gıttım. Artık durumumu dÜŞÜnÜn. BebeĞım 4 ayı doldurunca akupunkturla zayıflamaya baŞladım. Şuan 72,500. Ama Şımdıkı aklım olsa doĞumdan hemen sonra gıderdım. Herkez yok sÜtÜn azalır. Yok bebek emzırıyorsun ye sÜt olsun falan dıyor. Sakın kımseye ınanmayın. Akupunkturla 6 ÖĞÜn yıyerek zayıflıyorsun. Ayrıca sÜtÜn bıle artıyor. Bunu sızlerle paylaŞmayı bır kadın olarak borÇ bıldım... 7,5 kıloyu 7 haftada verdım.

canım bende akapunkturla veremedim o yüzden ilaçla zayıflamaya çalışıyorum

suan 35 gunluk anneyim 18 kilodan 4 kilo kaldi...3 haftaya kadar da spora baslicam .. yazin olmasi itibariyle bol bol karpuz yigin hem sut yapiyor hemde tok tutuyor kilo verimi boylelikle hizlanabilir

evet cnm kiminin kilosu cidden yakisiyor 50 60 olayi degil vucut idealine ulasmak onemlisi
kendine yakisani bulmak

arkadaşlar ben daha burada yeniyim..ama tecrübemle sabit diyebilirim ki,kilolar çabuk gitsin istiyorsanız bebeğinizi bol bol emzirin,emzirdikçe hem kalori harcıyorsunuz,hem sütünüz artıyor hem de en önemlisi bebeğiniz daha sağlıklı bir hayata başlıyor...ben 25 kiloyu 6 ayda vermiştim.hem de hiç diyet yapmadan..

arkadaşlar doğum sonrası kilolarını vermekte zorlananlar kadınlar kulübünün diyet bölümüne buyursun gelsin. kilo kilo zzayıflama grupları ve cuma zayıflama yarışması gruplarına katılın. ben oradaki arkadaşlarım sayesinde 22 kilo verdim.

normal dogum yapali 48 gun oldu bebegimde emmedi bazi nedenlerden dolayi sutum de yok denecek kadar az bebegimi emzirememe ragmen suan 2 kilo fazlaligim var 16 kilo gitti eski kiyafetlerimin hepside oluyor dogumdan bi kac gun sonra yanlizca karin korsesi kullandim gobegim eski konumuna geldi ama bebegim ememiyor bu cok uzucu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…