- 22 Mayıs 2014
- 18
- 1
-
- Konu Sahibi Nergiskaraca
Dogumdan sonra 3. Ayda aldigim tum kilolari verdim (26 kilo almistim) 4. Ayda 4 kilo daha verdim, suan 7. Aydayiz ve ben toplamda 32 kilo verdim
Soyle yaptim,
Full time emzirdim, ihtiyactan fazlasini yemedim (acikcasi ayakta kalacak kadar yedim, cunku oturup sofrada keyif yapacak vaktim olmadi hicbir zaman) , gun icerisinde bebegime bakimi temizlik camasir utu islerine deli gibi kosturdum, ve bunlarin hepsini basina yaptim :))
Aşk olsun
kendinizi cok yormussunuz, cok az uyumussunuz buyuk ihtimalle..Dogumdan sonra 3. Ayda aldigim tum kilolari verdim (26 kilo almistim) 4. Ayda 4 kilo daha verdim, suan 7. Aydayiz ve ben toplamda 32 kilo verdim
Soyle yaptim,
Full time emzirdim, ihtiyactan fazlasini yemedim (acikcasi ayakta kalacak kadar yedim, cunku oturup sofrada keyif yapacak vaktim olmadi hicbir zaman) , gun icerisinde bebegime bakimi temizlik camasir utu islerine deli gibi kosturdum, ve bunlarin hepsini basina yaptim :))
Aşk olsun
İşe yaradi mi?Arkadaşlar merhaba, geçenlerde uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşımla karşılaştım. Oda 1 sene önce doğum yaptı. Hamilelik sürecince normalden biraz fazla kilo aldığını, kilolu zor günler geçirdiğini söyledi. Sizlerde bilirsiniz ki o kiloları almak çok kolay ve vermek ise ölümdür. Arkadaşım Zeynepte bundan bahsetti. Doğumdan sonra kilo vermek için çok uğraştığını ama çok çok zorlandığından bahsetti. Daha sonra internette kilo vermenin yollarını ararken karşısına çıkan bir ürün bunu şaşırtmış ve hemen sipariş vermiş. Ürün şöyle bir şeymiş Pure Nature akıllı kıyafet. Şurdan biraz araştırdım sizde bakın isterseniz. İsmi Pure Nature. Yani bu ürünü giyiyorsun ve 28 günde 1 beden inceliyorsun. Kendisi 5 aydır kullanıyormuş ve inanılmaz memnun. Hatta bende kendisini görür görmez şaşakaldım. İnanılmaz fit görünüyordu. Banada tavsiye etti bende hemen sipariş verdim. sanırım bugün gelecek ve kullanmaya başlayacağım. arkadaşımı böyle görünce gerçekten çok umutlandım ondan işe yarayan ürün bende neden işe yaramasın ki.
Yaa ben baktim pahali biraz birde zayiflatirmi eminde degilim sende ise yaradi miArkadaşlerde uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşımla karşılaştım. Oda 1 sene önce doğum yaptı. Hamilelik sürecince normalden biraz fazla kilo aldığını, kilolu zor günler geçirdiğini söyledi. Sizlerde bilirsiniz ki o kiloları almak çok kolay ve vermek ise ölümdür. Arkadaşım Zeynepte bundan bahsetti. Doğumdan sonra kilo vermek için çok uğraştığını ama çok çok zorlandığından bahsetti. Daha sonra internette kilo vermenin yollarını ararken karşısına çıkan bir ürün bunu şaşırtmış ve hemen sipariş vermiş. Ürün şöyle bir şeymiş Pure Nature akıllı kıyafet. Şurdan biraz araştırdım sizde bakın isterseniz. İsmi Pure Nature. Yani bu ürünü giyiyorsun ve 28 günde 1 beden inceliyorsun. Kendisi 5 aydır kullanıyormuş ve inanılmaz memnun. Hatta bende kendisini görür görmez şaşakaldım. İnanılmaz fit görünüyordu. Banada tavsiye etti bende hemen sipariş verdim. sanırım bugün gelecek ve kullanmaya başlayacağım. arkadaşımı böyle görünce gerçekten çok umutlandım ondan işe yarayan ürün bende neden işe yaramasın ki.
Aslinda yapabilirim bunu kolaymis tesekkur eerim peki kilo beedin mi hic kac kiloydun dogumdan sonraSu diyetinde yediklerinizden kısmıyorsunuz ama tabi tatlı, hamur işi, yağlı yine yasak. Ama süt yapıcı şeyleri bol bol tüketiyoruz. Günde en az 20 bardak su tüketiyorsunuz. Benim listem şöyle:
uyanır uyanmaz 2 koca bardak su
KAHVALTI 8:00-9:00
başlamadan önce 2 bardak su
1 Dilim tam buğday ekmeği
Peynir(ben yağsız tuzsuz yiyorum)
5 tane tuzsuz zeytin
bol bol yeşillik(özellikle dere otu)
çay yok onun yerine taze sıkılmış meyve suyu ya da su
ARA ÖĞÜNLER:
ben kahvesiz yapamıyorum o yüzden 1 fincan sütsüz, şekersiz kafeinsiz kahve
yarım saatte bir bol bol su (ben telefonuma ve tabletime uygulama indirdim yarım saatte bir su sesi çıkarıyor. hatırlatıyor suyu. içtiğiniz suyu işaretliyorsunuz takibi kolay oluyor.)
bir porsiyon meyve
Kuru meyve
çiğ kuruyemiş
(tabi bunların hepsini bir oturuşta değil. açlık hissettikçe 1-2 tane)
ÖĞLE00-13:00
Yine başlamadan su
Bebeğime çorba içiriyorum öğle yemeğinde genelde yağsız tuzsuz olarak. Ben de onunla birlikte 1 kase çorba içiyorum. Ve bol bol yeşillik
AKŞAM: 18:00-19:00
yine başlamdan su
Ben vejetaryenim o yüzden sebze yemeklerinden hazırlıyorum. Küçük tabak çıkarıyorum kendime. kafadan 3 e bölüyorum. 1/3 ü sebze yemeği 1/3 ü karbonhidrat(bulgur pilavı ya da yağsız tuzsuz makarna 1/3 ü salata ya da yoğurt.
yine bol boool su.
gece yatmadan önce de en az 100 mekik ve bol booooooool su :) su içelim ki sütümüz bol olsun hem de kilo verelim :)
İnsallah bir an once verirsin cnm darisi basima 85 kiloyum ve 50 olmak istiyorum eski kilom elli68 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim. 8 boyunca veremedim çünkü regl olmadım. Bu ay ilk kez regl oldum bir haftada 68 e düştüm tekrar. şimdi hedefim önce 60 sonra da 55 kilo :)
Zo r ama vericaz bu kilolari valla bende aldi basini gidiyor titresimli bir alet varmis onu alcam belki use yararay inşallah 3 yıl önce 48 kiloydum ben de. Sonra insülin direnci çıktı birden puf diye şişiverdim. Keşke dönebilsem eski kiloma
Ya bende de karın gerip bırakan direkt kas çalıştıran bir alet var. 5takabilirmissin tım. Memnundum da spor yapamadığım zamanlarda kullanıyordum. Kullanılır mı ki sezaryenden sonra acaba ? İç dikişlerim zarar görür mü acaba kararsızım kullanmakta.
Bende sezeryanliyim yeniyse zarar goruyormus ama alti aydan sonra sorun olmuyor ama doktoruma sordum gunde bir dafa gobegine takabilirmissin bacak bel kol onlara istedigin gibi ama gunde uc dort defadan fazla yaparsak yorgunluk hisseder misizYa bende de karın gerip bırakan direkt kas çalıştıran bir alet var. 5 yıl önce almıştım. Memnundum da spor yapamadığım zamanlarda kullanıyordum. Kullanılır mı ki sezaryenden sonra acaba ? İç dikişlerim zarar görür mü acaba kararsızım kullanmakta.
Ya bende de karın gerip bırakan direkt kas çalıştıran bir alet var. 5 yıl önce almıştım. Memnundum da spor yapamadığım zamanlarda kullanıyordum. Kullanılır mı ki sezaryenden sonra acaba ? İç dikişlerim zarar görür mü acaba kararsızım kullanmakta.