13 aylık çocuk çoktan ek gıdaya geçmiştir, kaldı ki 2 yaşında çocuktan bahsediyorsunuz. O yaştaki bir çocuğa sadece anne sütü yetmeyecektir. Anne sütü sadece destektir o noktada. Olması da elzem değildir. Bir kayıp değildir. Her çocuğun büyümesi farklı. Ülkem kadınları bazen fazla abartıyor. Size de son kez söylüyorum, beni alıntılamayı kesiniz. Muhattabım konu sahibi.Pardon ya asabinizi bozdum gece gece kusuruma bakmayın(!) bir araştırın derim uzmanlar 2 yaşına kadar emzirmeyi oneriyorlar, bakin isterseniz bir tık otenizde.
haydar dümen bir tv programında bunun erkeklerde doğum sonrasıyla alakalı bir depresyon olduğunu söylemiştiKızlar doğum yapalım 13 ay oldu.. ve esinle olan iliskinimde neredeyse hamileligimin ilk haftaların da bitti sayılır.. Doğum sonrası sadece bir kez birlikte olabildik.. geçen hafta eşimle bir konuşma sonrası kizimi emzirdigim için midesinin bulandığını söylemesi.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım.. bir yanda eşimle çok uzaklaştık.. bir yandanda kızımı daha küçük olduğu için sütten kesmek istememem.. ne yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir durum karşısında nasıl bir çözüm olabilir?
Yorumun için tesekkur ederim.. kızım yaşına gore çok zayıf bünyeli ek gıdaya geçiş için 6 aydır yoğun bir şekilde uğraşıyorum. Ciddi bir yeme sorunu var. Doktorumuz anne sutu alabildiğine alsın dedi.. diş çıkartma döneminde bilirsiniz cocuklar çok huysuz olur bende bunu fazlasıyla yaşıyorum.. esim du durumu açıkça söyledi.. bencilce davraniyor bu durumu kabullenemiyor13 aylık çocuk çoktan ek gıdaya geçmiştir, kaldı ki 2 yaşında çocuktan bahsediyorsunuz. O yaştaki bir çocuğa sadece anne sütü yetmeyecektir. Anne sütü sadece destektir o noktada. Olması da elzem değildir. Bir kayıp değildir. Her çocuğun büyümesi farklı. Ülkem kadınları bazen fazla abartıyor. Size de son kez söylüyorum, beni alıntılamayı kesiniz. Muhattabım konu sahibi.
Kendi kendine geciriyorBence asil soru 13 aydir bu adam ne yapiyo
Türk annelerin 24 ay emzirme sevdasını anlamıyorum. Hele bazıları var ki elinden gelse 5 yaşına kadar emzirecek. Depresyona girip emzirme sevdası yüzünden ilaç kullanmayıp kendine eziyet eden mi dersin, neler neler... Sizin de süreniz çoktan dolmuş bence. O kadar ay emziren erkekler olsa biz kadınlara da çekici gelmeyebilirdi ayrıca.
benim bildiğim ek gıdaya geçişte zorlanıyorsanız,anne sütüne bağımlı olduğu içindir.memeye güvendiği için ek gıdayı reddediyor.bence emzirmeyi yavaştan azaltarak ek gıdayı kuvevetlendirin.Y
Yorumun için tesekkur ederim.. kızım yaşına gore çok zayıf bünyeli ek gıdaya geçiş için 6 aydır yoğun bir şekilde uğraşıyorum. Ciddi bir yeme sorunu var. Doktorumuz anne sutu alabildiğine alsın dedi.. diş çıkartma döneminde bilirsiniz cocuklar çok huysuz olur bende bunu fazlasıyla yaşıyorum.. esim du durumu açıkça söyledi.. bencilce davraniyor bu durumu kabullenemiyor
Türk annelerin 24 ay emzirme sevdasını anlamıyorum. Hele bazıları var ki elinden gelse 5 yaşına kadar emzirecek. Depresyona girip emzirme sevdası yüzünden ilaç kullanmayıp kendine eziyet eden mi dersin, neler neler... Sizin de süreniz çoktan dolmuş bence. O kadar ay emziren erkekler olsa biz kadınlara da çekici gelmeyebilirdi ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?