Doğum sonrası ilişkimiz

Kusura Bakmasın da onun tatmin olmasi için Hiçde cocugumdan feragat edemem sabrediversin biraz çocuğum hayatta 1 kez anne sütü (en değerli besin) alabilecek onada imkanın varsa neden vermicekmissin sen annesiysen oda babası....

Pardon ya asabinizi bozdum gece gece kusuruma bakmayın(!) bir araştırın derim uzmanlar 2 yaşına kadar emzirmeyi oneriyorlar, bakin isterseniz bir tık otenizde.
13 aylık çocuk çoktan ek gıdaya geçmiştir, kaldı ki 2 yaşında çocuktan bahsediyorsunuz. O yaştaki bir çocuğa sadece anne sütü yetmeyecektir. Anne sütü sadece destektir o noktada. Olması da elzem değildir. Bir kayıp değildir. Her çocuğun büyümesi farklı. Ülkem kadınları bazen fazla abartıyor. Size de son kez söylüyorum, beni alıntılamayı kesiniz. Muhattabım konu sahibi.

Esiniz durust davranmis. Ona kizmayin. Kadinliginizi onplana cikararak dogru uyarani yollayin beynine. Duzelir zamanla

Eşinizle konuşun, daha derin konuşun ; isterse sütten keseceğinizi ancak bu isteği çok bencilce gördüğünüzü anlatın.. Bilinçaltında ne düşünüyorsa onun için terapi alsın. Sevgisini tekrar gözden geçirsin. Hem size olan sevgisi hem çocuğunuza olan sevgisini.
Psikolojik bir halde bu sizi seviyorsa terapiye gitsin değilse şımarıklık yapmasın ya da bahane aramasın.
Vücudunuzda sadece memeye sahip değilsiniz. Memeden ibaret görüyorsa sizde ondan tiksinin.
Yapabileceğiniz sanırım başka odada emzirmek. Gece emmesinde ise biraz arkanızı dönerek yapmanız.

Hem taşıyın, doğum yapın, emzirin, evlat sahibi yapın; hemde şehzade tiksinsin.

haydar dümen bir tv programında bunun erkeklerde doğum sonrasıyla alakalı bir depresyon olduğunu söylemişti

Esiniz çok bencil... O cocuk sadece sizin degil onun da cocugu.
Tiksiniyorum gibi sözler cok şımarıkça geliyor. Kendisiyle elbette konusun ama bu yuzden birlikte olmayacaksa sizinle, varsın olmasın.

Birliktelik esnasında sütyeni çıkarmayın..dantelli renkli seksi bir şey olsun mesela... o anda süt gelmesinden çekiniyor olabilir...uçlarını açıkta gormezse sorun çözülür belki...

eşin dürüst davranmış bence kızmamalısın ki bir çok erkekte bu tarz tiksinmeler görülebiliyormuş bu sebeple eşlerinizin yanında emzirmeyin diyorlar genelde..emzirmekte ısrarlıysanız bebeğinizi eşinizin olmadığı yerlerde emzirin.

Tiksinmesi garip ama olan olmuş asıl sorun 13 aylık kızınızın gece beslenmesini çoktan kesmeniz ve ayrı odaya almanız gerekiyordu. Bebek karnı aç olduğu için uyanmıyor bağımlılık olduğundan uyanıyor. Gece beslenmesini acil kesmeniz lazım. Belki 1 kex kslkılır ama hepsi o.

eşinizin yanında emzirmeyin rahatsız olabılır belkı bu şekilde düzelir...

Y
Yorumun için tesekkur ederim.. kızım yaşına gore çok zayıf bünyeli ek gıdaya geçiş için 6 aydır yoğun bir şekilde uğraşıyorum. Ciddi bir yeme sorunu var. Doktorumuz anne sutu alabildiğine alsın dedi.. diş çıkartma döneminde bilirsiniz cocuklar çok huysuz olur bende bunu fazlasıyla yaşıyorum.. esim du durumu açıkça söyledi.. bencilce davraniyor bu durumu kabullenemiyor

dünyaya bir canlı getiriliyorsa ve çok seviliyorsa sağlının düşünülmesi de gayet normal. Sağlıklı olması için de 2 yaşına kadar anne sütü alması lazım, anne sütü bebek için bir koruyucu kalkan. Hayat boyu bağışıklığı için gerekli. Bu bir sevda değil gerekli olan bir durum. Emziren kadından ben de tiksinirim ama bu da bi gerçek.

benim bildiğim ek gıdaya geçişte zorlanıyorsanız,anne sütüne bağımlı olduğu içindir.memeye güvendiği için ek gıdayı reddediyor.bence emzirmeyi yavaştan azaltarak ek gıdayı kuvevetlendirin.
odasını da ayırabilrsiniz artık,hepsi birbirine bağlı aslında..emzirmeyi azaltınca odasını rahat ayırırsınız,gece emzirmeye gerek kalmaz çünkü:)
13 ay dediğimiz 1 yaşını geçmiş yani,bana göre eşile böyle bir sorun varsa,emzirme azaltılıp 2-3 aya bırakılabilir..hayati bir durum yok neticede..bebeğiniz bence alacağını almıştır zaten..bu zamandan sonra ek gıda daha öenmli..
hatta eşler daha önemli bence..

Tuhaf,hepsi mi böyledir acaba?ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
O zaman eşimizin yanında emzirmeyecek miyiz?

Bence eşinle tiksinmenin sebebini konuşun.

Hani gösterme vs demişler de bence ondan değil.

Biraz açık olabilir ama o sizin içinize boşalınca; sizin sütünüze karışacağını; bunun da bebek tarafından içileceğini düşünebilir.

Prezervatif teklif edin; sorun bu ise.

Bir de arkadaşlar yazmış işte; memeyi görüyor gizemi kaçıyor vs.

Ne gizemi; o memeyi bebeği yapmadan önce görmüştür zaten; sadece süt fışkırırsa falan rahatsız olabilir; ama meme kapalı da sevişilir yani.

Güzelce konuşup tiksinmesinin gerekçelerini anlatırsa birlikte bir çözüm bulabilirsiniz belki...

Bir de hani bebeğin odası ayrılsın, yatakta yalnız kalın vs denmiş de ille de bebeğin yanında sevişme zorunluluğu mu var? bebek odada ise gidip salonda sevişilir bu kadar dert olmaz ki bu

Bence emzirdiği için tiksinmiyordur. İlişki esnasından gelen süt kokusundan tiksiniyor olabilir. Öncelikle bunu sorun bi eşinize.

Bende yaşında kesmek istiyorum bu konuda bilgili gibisiniz, vicadan yapıyorum çok küçük diye sizce gerçekten yaşı yeterlimi bir bebek için. kimi diyor iki yaşa kadar emzir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…