Doğum sonrası ilişkimiz

De
Artık daha tuhaf geliyordur, sonuçta cinsellik arzulardan oluşan birşey ve işin içine duygusallık girdiğinden yani bebeğin ordan beslendiğini düşünüp rahatsız olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Emzirmek yerine sağıp biberonla vermeyi deneyin isterseniz buda bir yöntem.
Bunuda denedim ama kızım biberonu almak istemiyor.. çok uğraştım.. doğumum zaten çok sıkıntılı geçti birde sonrası bu durumla yuz yüze geldim
bu konuda aile terapistinden yardım alsanız? şaşırmadım, daha önce de buna benzer şeyler duymuştum. acaba doğum sonrası kilo probleminiz falan da var mı, yanlış anlamayın.
Kendim eğitimciyim.. psikoloji konusunda bir kaç ke destek aldım.. ama bu sorunu çözemedik ne yazıkki.. soran arkadaş olmuş kilo problemim yok şuan doğum kilomu verdim.. fiziksel olarak oldukça bakımlı bir bayanım.

Hiç normal değil 13 ay .Bence bahane baska ugras bulmus kendine
Öncelikle bilgisayar telefon internet vs didik didik ediilecek.
Yanında emzirilmeyecek ćocuk sevdirilmeyecek.
Sütüm kesildi üzuntuden denilip iki gune bir mama aldırilacak.
Yeterli delil bulunursa yüzüne çarpılıp bende senden toptan tiksiniyorum denilecek.
Kendinize çeki duzen verilip bakımlı olunacak sadece anne olunmayacak.
oldu olacak adamı kökten bosasin:-)

isin orasi ozel hayat valla o beni asar :)
yinede tahmin edebilriiz sadece gozumuzle gorup sahitlik etmis gibi konusamayiz
Aldatma konusu olacağını sanmıyorum şeffaf bir hayati var ayni ortamda çalışıyoruz gittiği geldiği yerler hep belli.. telf , pc elimde.. en fazla yapacağı haberlerdeki kadınlara yaa yoldaki kadınlara bakmak olur. Onada birşey demem

COK ilginç ya bi baba nasil tiksinirki aksine hosnut olmasi gerekiyo ççocuğunu en saglikli sekilde besliyorsun..
Kadinlari anlamak zor diyorlar Ama erkekler daha zor bence..
oturup gercekten adam akilli bi konusun olmaz böyle yani seks bi anlik zevk degıl ihtiyactir bana göre.

Aldatma konusu olacağını sanmıyorum şeffaf bir hayati var ayni ortamda çalışıyoruz gittiği geldiği yerler hep belli.. telf , pc elimde.. en fazla yapacağı haberlerdeki kadınlara yaa yoldaki kadınlara bakmak olur. Onada birşey demem
gerçekten ilginç, esin doguma girdimi?
bazi erkekler dogumda tikisniyirmus

Cok ilginc yaa... Emziren bir kadin cogu erkek icin erotik bir unsurdur. Bilincaltinda ne varsa artik...

S
oldu olacak adamı kökten bosasin:-)
beğendim güzel bir çözüm.. ama tlf da birşey bulamadım.. pcde araa yari çıplak hatunlara bakılmış ama her zaman değil.. diğerlerine gelince bakim ve güzellik konusunda iddaliyim kendimi salmadım.. daha ne kaldi.. sütten kesme olayı blöf yapsam ne kadar devam eder bilemem

Eşinin doğuma girdikten sonra ona aynı gözle bakamayanini Duydum da emzirdigi için cinsel hayatlari bitenini duymamistim

S
beğendim güzel bir çözüm.. ama tlf da birşey bulamadım.. pcde araa yari çıplak hatunlara bakılmış ama her zaman değil.. diğerlerine gelince bakim ve güzellik konusunda iddaliyim kendimi salmadım.. daha ne kaldi.. sütten kesme olayı blöf yapsam ne kadar devam eder bilemem
esine keçi boynuzu , findikli çikolota vs seylerden yedirsen :)

ilginç olan tiksinmesinden çok cinselligin sifir olmasi
senin için hava hostur çalisiyorsun annesin kadinsin zaten yoruluyorsun ama erkekler için oyle deilki sizdede bu olmamali durum

Siz vicdan azabi cekmeyin ben kızınız için çok üzüldüm. Babasi böyle hissettiği için. Biberon falan da vermeyin emzirin 2 yaşına kadat evet evlilikte ilişki önemli bu yuzden evlilik terapistine falan gidin bebeği anne sutunden ayiracaginiza.içim acıdı ya resmen.ben hamileyken eşiyle birlikte olmak istemeyeni duymuştum ama bunu duymamisim. Iliskiye memeyle girilmiyor yani yapmak istedikten sonra nasıl anlatayim şimdi of yüzyüze değil diğer pozisyonlari kullanabilirsiniz.bir de ben olsam ben de seninkinden çıkandan tiksiniyorum derdim. bence çocuğunuzu ve kendinizi suclamayin.eşinizle de tartışmayın ilişkinizi daha da sogutmayin.

Doğuma girmedi kapıda bekledi.. doğum fotolarını gördü bir kısmını ama
benimki girdi ama su an uç çocugumuz var
aslinda girin cede bas ucunda duruyor pek bisey gorunmuyor nonlara

tiksinseydi biz tek çocukda kalmsitik o zaman :)

Hayır kapida bekledi..
Allah allah esinizin bahanesi garip geldi hani doğuma girdiyse tiksinmistir diyecektim ama o da degil :KK43: bilemedim. Cocuguda beyefendi tiksiniyormus diye sutten kesicek degilsiniz ya. Psikolaga gidelim deseniz kabul ederim ki?

Hiç normal değil 13 ay .Bence bahane baska ugras bulmus kendine
Öncelikle bilgisayar telefon internet vs didik didik ediilecek.
Yanında emzirilmeyecek ćocuk sevdirilmeyecek.
Sütüm kesildi üzuntuden denilip iki gune bir mama aldırilacak.
Yeterli delil bulunursa yüzüne çarpılıp bende senden toptan tiksiniyorum denilecek.
Kendinize çeki duzen verilip bakımlı olunacak sadece anne olunmayacak.
Aynen birde cocuk her agladiginda emmek istiyorda ondan ağlıyora bağlanacak

Ya hanımlar bende emziren kadinlar gordum boyle meme ucu kocaman olmus ve kahverengi olan alan resmen genislemis. Hamilelikten sonra meme o hale mi donusuyor? Erkeklerde bu durumu garipsiyor mu acaba meme eski estetik halinden cok farkli bi hale gelmis oluyor

İlk 2 ay dediğiniz gibi oluyor sonrası düzeliyor renk bakımından...

Arkadaşlar arzuladığını söylüyor.. Geçen hafta çok.ayrı bir konudan tartışma yaşadık.. yanıma geldiğinde özür dileyip beni özlediğini ve ihmal ettiğini söyledi.. fakat kızımı ekledigim için tiksindim dedi.. bende kızı şuan sütten kesemem çünkü 13 aylık eşimde bende seni istiyorum diyor ama bu emzirmeden bir araya gelemiyoruZ..

Back