Doğum sonrası ilişkimiz

Ben lafa bu şekilde girdiğim için özür diliyorum, affınıza sığınıyorum ama insan doğası ilginç, öyle değil mi? Şimdi ilişkiden önce bi ön sevişme evresi var, yani bunun içinde öpüşmeler, okşamalar falan da var şimdi bunu herkes biliyor. E şimdi anne çocuğu doğurdu, emziriyor. Adam tekrar seviştiğinde göğüslerine de elleyecek, okşayacak falan daha da detayı yazmayacağım. Acaba o yüzden mi tiksiniyor? Yani bebeğin karnını doyurduğu bir şeyi o cinsellik için kullanacak. Belki ondan tiksiniyordur.

O zaman memeden uzak durur

Oğlum 2,5 yıl emdi eşim o zaman biberonlara dokunmadı emzirme bitince herşey devam

Konu sahibinin eşinin bence düşünce olarak takıldığı bir şey var ya açıkça konuşacak ya da uzman desteği alacak

Daha once hic boyle birsey duymamistim.Zor bir durum gercekten.
13 ay birbirinizden uzak kalmanizda hic normal degil.Esinizin yaninda emzirmeyin, ve siz ona yakin davranin belki ise yarar.[/QUOT doğru söylüyorsunuz ama kızım gece hep emmek istiyor.. benide bu durum sıkıntıya sokuyor

Kızlar doğum yapalım 13 ay oldu.. ve esinle olan iliskinimde neredeyse hamileligimin ilk haftaların da bitti sayılır.. Doğum sonrası sadece bir kez birlikte olabildik.. geçen hafta eşimle bir konuşma sonrası kizimi emzirdigim için midesinin bulandığını söylemesi.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım.. bir yanda eşimle çok uzaklaştık.. bir yandanda kızımı daha küçük olduğu için sütten kesmek istememem.. ne yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir durum karşısında nasıl bir çözüm olabilir?

13 ay oldu bı defamı yaptınız benmı yanlıs anladım canım normal deıl bu bak benm esımde dogumdan sonra uzaklastı benden 4ay bırlukte olmadık sonra yalan yanlıs oldk falan ben cok kılo almıstm sonra kıloları verdım smdı normale donduk ama bana bı keresınde cok kılo almstn hıc arzulamıyorum senı dedı :( ne kadar kötü bı durum :( dogumdan sonrada memenden süt gelıyor sen bır annesın sana dokunamıyorm dıyordu . Hatta bı defasında gözü kıpkırmızıydı k v süt sagsın ıyı gelır dedı ay yok dedı mıdesını bulandırarak tertemız süt dedm yok ben ıgrenırım dedı velhasıl aynılar canım bebegın kucuk daha bencede kesme ama yanında emzırme bide acıkca konus kavga etme sakince konus emın ol cogu etkek aynı :(

Daha once hic boyle birsey duymamistim.Zor bir durum gercekten.
13 ay birbirinizden uzak kalmanizda hic normal degil.Esinizin yaninda emzirmeyin, ve siz ona yakin davranin belki ise yarar.[/ kızım gece emmese kendi odasında uyusa hiç bu kadar sorun olmazdı gibi geliyor.. çünkü gece emzirdigimi görüyor.. günlük yaşantımızda hiç bir sorunumuz yok gayet güzel ama bu konuda sıkıntım var

Bazi kadinlar millet ici demiyor yan odaya gecmek varken herkes kadin nede olsa deyip misafirlerin icinde cikarip cork cork emziriyor benim bile midem bulaniyor bir erkeginde tiksinmesi normal bunlari gozunun onunde yapmayın bence ve uzulmeyin

Canim
13 ay oldu bı defamı yaptınız benmı yanlıs anladım canım normal deıl bu bak benm esımde dogumdan sonra uzaklastı benden 4ay bırlukte olmadık sonra yalan yanlıs oldk falan ben cok kılo almıstm sonra kıloları verdım smdı normale donduk ama bana bı keresınde cok kılo almstn hıc arzulamıyorum senı dedı :KK43: ne kadar kötü bı durum :KK43: dogumdan sonrada memenden süt gelıyor sen bır annesın sana dokunamıyorm dıyordu . Hatta bı defasında gözü kıpkırmızıydı k v süt sagsın ıyı gelır dedı ay yok dedı mıdesını bulandırarak tertemız süt dedm yok ben ıgrenırım dedı velhasıl aynılar canım bebegın kucuk daha bencede kesme ama yanında emzırme bide acıkca konus kavga etme sakince konus emın ol cogu etkek aynı :KK43:
Canım kızım en çok gece emerek uyumak istiyor.. sık sık uyanıyor eğer emzirmezsem.. eşimde sanırım bu konuda sıkıntı yaşıyor.. egerki gece emmese idare ederim bir şekilde.. ama hep gece emiyor çoğunlukla.. dogum dan sonrası 2 kez birlikte olduk gayet normaldi sonrası gelmedi.. açıkçası bende eşimden yaklaşım bekliyorum

D
13 ay oldu bı defamı yaptınız benmı yanlıs anladım canım normal deıl bu bak benm esımde dogumdan sonra uzaklastı benden 4ay bırlukte olmadık sonra yalan yanlıs oldk falan ben cok kılo almıstm sonra kıloları verdım smdı normale donduk ama bana bı keresınde cok kılo almstn hıc arzulamıyorum senı dedı :KK43: ne kadar kötü bı durum :KK43: dogumdan sonrada memenden süt gelıyor sen bır annesın sana dokunamıyorm dıyordu . Hatta bı defasında gözü kıpkırmızıydı k v süt sagsın ıyı gelır dedı ay yok dedı mıdesını bulandırarak tertemız süt dedm yok ben ıgrenırım dedı velhasıl aynılar canım bebegın kucuk daha bencede kesme ama yanında emzırme bide acıkca konus kavga etme sakince konus emın ol cogu etkek aynı :KK43:[/QUOT doğum ve hamileliğimle birlikte 2 kez birlikte olduk.. kendisi de ozledigini ve ihmal ettiğini ile getirdi.. ama emzirmeden tiksindim diyor.. kızı sütten kes dedi 13 aylık kızım ve ek gıda çok yemek istemiyor.. bünyesi zayıf bir bebek caresizim

Ya hanımlar bende emziren kadinlar gordum boyle meme ucu kocaman olmus ve kahverengi olan alan resmen genislemis. Hamilelikten sonra meme o hale mi donusuyor? Erkeklerde bu durumu garipsiyor mu acaba meme eski estetik halinden cok farkli bi hale gelmis oluyor

ay nebiçim bi laf ya o_O ne süt ne bebeğiniz tiksinilecek birşey neyden tiksiniyormuş o_O

belkide memenin şeklindendir bende bi kadının görmüştüm bi değişik olmuştum simsiyah kocaman bi meme ucu vardı :KK51:

Ne yapayım kizlar bi çözüm bulmam gerek bu duruma ????

Ben de eşinizin tavır ve sözlerinden tiksindim.. bu yapıda insanlar bana aşktan sevgiden bahsetmesin.. Hatta allah onları ıslah etsin.. insan kendi canından sevdiğinden böyle tiksinir mi? Biz doğumdan sonra daha aktif bir cinsel hayata başladık.. ve emzirir iken eşim yanımızda oturur dakikalarca keyifle bizi izlerdi.. ben çok şaşırdım yazdıklarına.. hatta ilk kez böyle birşey duyuyorum kusura bakmayın.. allah size sabır versin.. umarım bu sorunu tez vakitte asarsiniz..

Gog
belkide memenin şeklindendir bende bi kadının görmüştüm bi değişik olmuştum simsiyah kocaman bi meme ucu vardı :KK51:
Göğsümde deformasyon hic olmadi çok şükür.. sadece sut emmesi midesini bulandiriyormus

esiniz gerçekten deghisik bi tip ,olmali çok farkli dusunuyor belli ama nasil bi pencereden bakiyor çozemedim

benim uç aylik bebegim var,agladimi esim zorla kucagima veriyor al emzir doyur oglumu diye .. (son emzirmenin uzerinden fazla zaman geçmemis olsada al ille emizr diyor ordan zorlamis oluyor : ) )

esinizin yaninda fazla emzirmemeye bakin,siz yakinlasmayi deneyin
fazla seçenk yok gibi ..
kabul edelim yada etmeyelim cinsellik evliligin temel taslarindan biri, o tas olmadan evliliginiz 1 yil daha çatirdamdan gidermi onu bilemiycem

Hiç normal değil 13 ay .Bence bahane baska ugras bulmus kendine
Öncelikle bilgisayar telefon internet vs didik didik ediilecek.
Yanında emzirilmeyecek ćocuk sevdirilmeyecek.
Sütüm kesildi üzuntuden denilip iki gune bir mama aldırilacak.
Yeterli delil bulunursa yüzüne çarpılıp bende senden toptan tiksiniyorum denilecek.
Kendinize çeki duzen verilip bakımlı olunacak sadece anne olunmayacak.

Hiç normal değil 13 ay .Bence bahane baska ugras bulmus kendine
Öncelikle bilgisayar telefon internet vs didik didik ediilecek.
Yanında emzirilmeyecek ćocuk sevdirilmeyecek.
Sütüm kesildi üzuntuden denilip iki gune bir mama aldırilacak.
Yeterli delil bulunursa yüzüne çarpılıp bende senden toptan tiksiniyorum denilecek.
Kendinize çeki duzen verilip bakımlı olunacak sadece anne olunmayacak.
hepsi taamam da baska ugrasdan nasil bu kadar eminsiniz ki ?

Back